Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Refelek* - oskarżony przez SG_Venti.

venti.rar
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Refelek*
    Data i godzina zdarzenia:22.10.2024 godz. ok.17:30
    Pełen opis sytuacji: Uciekając od SAPD nie wyrobiłem zakrętu , próbując ponowić plan ucieczki funkcjonariusz Refelek* zaczął bezpodstawnie strzelać mi w opony. Nie spowodowałem żadnej kolizji podczas pościgu i nie trwał on jakoś długo.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:
https://imgur.com/xX6YO8j
                                                                                                                                                                                                                                               Ja, SG_Venti. zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez SG_Venti.
Poprawa wzoru

Captain II Refelek*, San Andreas Police Department.

Dołączając do pościgu, zostałem poinformowany przez Officer'a, że tuż przed pościgiem doprowadziłeś do kolizji z jednostką, co było powodem jego wszczęścia - wówczas jako dowodzący akcją wydałem zgodę na kolczatki, a także ostrzał. Zgoda została wydana na mocy zagrożenia życia funkcjonariusza (taran jednostki), a sam w sobie ostrzał przeprowadzony ku Twojej osoby był w pełni uzasadniony, opierając się na ubiegle wydanej permisji do ostrzału.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzję/prośbę o wypowiedzenie się ze strony Executive Staff.

15 minut temu, Refelek* napisał:

Captain II Refelek*, San Andreas Police Department.

Dołączając do pościgu, zostałem poinformowany przez Officer'a, że tuż przed pościgiem doprowadziłeś do kolizji z jednostką, co było powodem jego wszczęścia - wówczas jako dowodzący akcją wydałem zgodę na kolczatki, a także ostrzał. Zgoda została wydana na mocy zagrożenia życia funkcjonariusza (taran jednostki), a sam w sobie ostrzał przeprowadzony ku Twojej osoby był w pełni uzasadniony, opierając się na ubiegle wydanej permisji do ostrzału.

Nie mam nic więcej do dodania, czekam na decyzję/prośbę o wypowiedzenie się ze strony Executive Staff.

Rozumiem, jak coś to prosze nie zamykać tematu wciągu nocy  bo chcialbym jutro coś dodać .

Dobrze, ale nie nazwał bym to taranem tylko przypadkową kolizją. Funkcjonariusz SMARK z  mojej perspektywy stał autem ulicy i od dłuższego czasu jeżdząc po ls już go tam w tym miejscu  z dwa razy widziałem. Ulica tez nie była do końca odsłonięta gdyż SMARK , jakiś gość i kondziolek ( stał na poboczu samochodem)  tam stali, nie mam pojęcia co tam się działo. Wiem niezbyt to cię dotyczy tylko innych funkcjonariuszy ale nie nazwał bym to moją winą tak jak ty to powiedziałeś bo nie wiem co w tej uliczce się działo. 
Wjeżdzając po raz drugi w tą uliczkę policjant SMARK już nie powinien tam stać , mógłby się chociaż odsunąć na pobocze a nie stać na jednym z większych wjazdów obok przechowywalni. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin