Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skargi oraz Pochwały na Pracowników Buildings4you

tyrkat404
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

CFW6v4D.png

1. Skargi

Każdy Jegomość bądź Dama, który/a doświadczył/a niestosownego zachowania ze strony pracownika biznesu może złożyć na niego skargę. Składając skargę akceptuję poniższe warunki:
§1 - Skarga jest oficjalną formą kontaktu z zarządem.
§2a - Skargi bez dowodów/wzoru są odrzucane.
§2b - Świadkowie nie są dowodem.

Wzór:

Spoiler

[SKARGA na pracownika [NICK]]
Nick:
Nick oskarżonego:
Powód oskarżenia:
Opis sytuacji:
Dowody:

2. Pochwały
Każdy Jegomość bądź Dama, który/a doświadczył/a ponad stosownego zachowania ze strony pracownika biznesu może złożyć na niego pochwałę. Składając pochwałę akceptuję poniższe warunki:
§1 - Pochwała jest oficjalną formą kontaktu z zarządem.
§2a - Pochwały bez dowodów/wzoru są odrzucane.
§2b - Świadkowie nie są dowodem.

Wzór:

Spoiler

[POCHWAŁA na pracownika [NICK]]
Nick:
Nick chwalonego:
Powód pochwały:
Opis sytuacji:
Dowody:

Aby napisać Skargę bądź Pochwałę na Pracownika Biznesu, stwórz odpowiedź w tym temacie.

Edytowane przez tyrkat404

• 10 miesięcy temu...

SKARGA na pracownika filwww
Nick:[N.W.A]NaveGranadez
Nick oskarżonego:filwww
Powód oskarżenia:Kompletny brak kultury, nie godne reprezentowane biznesu i prowokacje na serwerze poprzez say oraz /pm
Opis sytuacji:Gracz po tym jak zachciałem aby nie spamił bindem " Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !!" bo troche nie fajne momenty wybieral, gdyż gralismy 1v6 chociaz i tak mialem okolo 100respektu na +, wysylal to po losowym dedzie, od tamtego czasu wysluchuje że nie mam "przyjaciol" (bardzo mi to potrzebne w 20 letniej grze) i że "nikt" (sad.duck.jpg) mnie nie lubi :C (bawi mnie to, naprawde, nie klamie, no bez jaj!) oto takim zachowaniem nie godnie reprezentuje swoją osobę jak i biznes, logi które posiadam nie są wszystkim a małymi odłamkami ponieważ nie mam dostępu do większej ilości, a do jakoś 1 dnia. Do ciebie filwww, zamiast być toksycznym pogódź się, że jestem od ciebie lepszy o kilkadziesiąt razy, mam nadzieje że gracz zostanie ukarany za swoje niechlujne zachowanie C:
Dowody:filwww [32]: Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !! [N.W.A]NaveGranadez [154]: :# filwww [32]: Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !! filwww [32]: . [N.W.A]NaveGranadez [154]: okej [N.W.A]NaveGranadez [154]: C: (tutaj stalem sobie afk, gracz trąbił bez powodu i spamił bindem) [2025-09-15 23:13:29] [Output] : << filwww [52]: jak ty nawet tylu znajomytch nie masz XDD, [2025-09-15 23:10:11] [Output] : << filwww [52]: ze mnie przynajmniej caly serw beki nie cisnie, << filwww [32]: chyba ze znowu chcesz zebym ludzi wzial i uciekniesz po 1 dedzie, << filwww [32]: znajsz se kolegow << filwww [32]: to moze z toba tez ktos kiedys bedzie chcial

W dniu 16.09.2025 o 16:40, zygzakmcqueen! napisał:

SKARGA na pracownika filwww
Nick:[N.W.A]NaveGranadez
Nick oskarżonego:filwww
Powód oskarżenia:Kompletny brak kultury, nie godne reprezentowane biznesu i prowokacje na serwerze poprzez say oraz /pm
Opis sytuacji:Gracz po tym jak zachciałem aby nie spamił bindem " Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !!" bo troche nie fajne momenty wybieral, gdyż gralismy 1v6 chociaz i tak mialem okolo 100respektu na +, wysylal to po losowym dedzie, od tamtego czasu wysluchuje że nie mam "przyjaciol" (bardzo mi to potrzebne w 20 letniej grze) i że "nikt" (sad.duck.jpg) mnie nie lubi :C (bawi mnie to, naprawde, nie klamie, no bez jaj!) oto takim zachowaniem nie godnie reprezentuje swoją osobę jak i biznes, logi które posiadam nie są wszystkim a małymi odłamkami ponieważ nie mam dostępu do większej ilości, a do jakoś 1 dnia. Do ciebie filwww, zamiast być toksycznym pogódź się, że jestem od ciebie lepszy o kilkadziesiąt razy, mam nadzieje że gracz zostanie ukarany za swoje niechlujne zachowanie C:
Dowody:filwww [32]: Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !! [N.W.A]NaveGranadez [154]: :# filwww [32]: Zaklad Budowlany DEPARTMENT, Get on the ground, NOW !! filwww [32]: . [N.W.A]NaveGranadez [154]: okej [N.W.A]NaveGranadez [154]: C: (tutaj stalem sobie afk, gracz trąbił bez powodu i spamił bindem) [2025-09-15 23:13:29] [Output] : << filwww [52]: jak ty nawet tylu znajomytch nie masz XDD, [2025-09-15 23:10:11] [Output] : << filwww [52]: ze mnie przynajmniej caly serw beki nie cisnie, << filwww [32]: chyba ze znowu chcesz zebym ludzi wzial i uciekniesz po 1 dedzie, << filwww [32]: znajsz se kolegow << filwww [32]: to moze z toba tez ktos kiedys bedzie chcial

Sytuacja wygląda mi na wyolbrzymioną, sam skłaniałbym się do rozwiązania takowego sporu na serwerze z pomocą administracji a nie poprzez skargę biznesową. Lecz nie zmienia to faktu nieodpowiedniego zachowania Agenta Nieruchomości @filwww.

W świetle tych wydarzeń otrzymuje on ostrzeżenie.

pqbwMPe.png

Gość
Niestety, Twoja zawartość zawiera warunki, na które nie zezwalamy. Edytuj zawartość, aby usunąć wyróżnione poniżej słowa.
Dodaj odpowiedź do tematu...

×   Wklejono zawartość z formatowaniem.   Usuń formatowanie

Dozwolonych jest tylko 75 emoji.

×   Odnośnik został automatycznie osadzony.   Przywróć wyświetlanie jako odnośnik

×   Przywrócono poprzednią zawartość.   Wyczyść edytor

×   Nie możesz bezpośrednio wkleić grafiki. Dodaj lub załącz grafiki z adresu URL.

Ładowanie
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin