Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na San Andreas Medical Department - oskarżony przez PAWELOSS

Rekomendowane odpowiedzi

Login: PAWELOS1122
Nick: PAWELOSS
Serial: 9CEEF03B3F726B8DC8CCA3EDA682C294
Przynależność do frakcji: 
Powód napisania skargi: REGULACJA WEWNĘTRZNA FRAKCJI Z DNIA 27.10.2024
Data zdarzenia: 26.10.2024
Dowody:

Opis sytuacji: Z dniem 26.10.2024 została napisana skarga na dwoje pracowników frakcji, gdzie obowiązki i działania na miejscu zdarzenia frakcji San Andreas Medical Department zostały zaniedbane poprzez niekompetentne działania na miejscu zdarzenia poprzez rko bez leków i działania przeciw zgonowi, po czym czynności medyczne w działaniu pośmiertnym również zostały wykonane bardzo niechlujnie przez frakcję San Andreas Medical Department frakcja odegrała role-play bez obowiązującego go regulaminu stworzonego przez frakcję San Andreas Medical Department osoba rozpatrująca skargę, której link umieszczę jako dowód została rozpatrzona na niekorzyść gracza poprzez rzekome 2 linijki tekstu, którego brakło podczas akcji RP niestety tu nie chodzi tylko o 2 liniki tekstu, ale również o pracę, jaką wykonywali na miejscu i jak ją wykonywali, przy czym również stopnie frakcyjne tych dwojga pracowników są dość wysokie, żeby zaniedbywać takie czynności frakcyjne, jakie są podstawowe do każdej akcji rp wykorzystywane są te same czynności wraz z dniem 27.10.2024 rozpatrzenia skargi złożonej przez moją osobę została wprowadzona zasada wewnętrza frakcji San Andreas Medical Department niestety treści nie znam, ale wiem, że członkowie frakcji nie mają z moją osobą ogrywać RP skargi i całego zamieszania nie było, gdyby czynności podstawowe zostały wykonane w należyty sposób przez pracowników.
Świadkowie: @deadtristan

Edytowane przez PAWELOSS

Przez chaotyczność treści nie za bardzo wiem, do czego mam się odnieść - do skarg złożonych przez Ciebie, czy do regulacji wewnętrznej.

Co do skarg to zostały złożone dwie w ostatnim czasie. Jedna z powodu wcześniejszego zakończenia RP, a druga z powodu nieprofesjonalnego RP. Ta pierwsza została odrzucona, ponieważ o szybszym skończeniu akcji zostałeś poinformowany wcześniej. Twoim argumentem było, iż pracownik frakcji zawsze musi być uszykowany nawet na ponad godzinne zdarzenie z czym się nie zgodziłam i skargę odrzuciłam. Natomiast druga odnosiła się do braku podanych leków oraz braku sprawdzenia dwóch parametrów po stwierdzeniu zgonu. Brak podania farmakologii wynikał z nie posiadania przy sobie ampulatorium (małej torby z lekami) przez utrudniony dostęp do poszkodowanego (znajdował się na półce skalnej, gdzie można było dostać się tylko za pomocą śmigłowca). W takim przypadku torba medyczna i defibrylator były ważniejsze. Nie sprawdzenie reakcji źrenic na światło oraz szmerów serca było błędem i z tego tytułu pracownik został upomniany słownie.

W sprawie regulacji z dnia 27.10.2024 odnoszącej się do Twojej osoby to niestety nie będę jej przytaczać na forum, gdyż jest to informacja wewnętrzna przeznaczona jedynie dla pracowników frakcji. Jej treść osoba rozpatrująca może odszukać na discordzie SAMD lub w przypadku trudności w jej odnalezieniu chętnie wyślę w wiadomości prywatnej.

4 godziny temu, Aza* napisał:

Przez chaotyczność treści nie za bardzo wiem, do czego mam się odnieść - do skarg złożonych przez Ciebie, czy do regulacji wewnętrznej.

Co do skarg to zostały złożone dwie w ostatnim czasie. Jedna z powodu wcześniejszego zakończenia RP, a druga z powodu nieprofesjonalnego RP. Ta pierwsza została odrzucona, ponieważ o szybszym skończeniu akcji zostałeś poinformowany wcześniej. Twoim argumentem było, iż pracownik frakcji zawsze musi być uszykowany nawet na ponad godzinne zdarzenie z czym się nie zgodziłam i skargę odrzuciłam. Natomiast druga odnosiła się do braku podanych leków oraz braku sprawdzenia dwóch parametrów po stwierdzeniu zgonu. Brak podania farmakologii wynikał z nie posiadania przy sobie ampulatorium (małej torby z lekami) przez utrudniony dostęp do poszkodowanego (znajdował się na półce skalnej, gdzie można było dostać się tylko za pomocą śmigłowca). W takim przypadku torba medyczna i defibrylator były ważniejsze. Nie sprawdzenie reakcji źrenic na światło oraz szmerów serca było błędem i z tego tytułu pracownik został upomniany słownie.

W sprawie regulacji z dnia 27.10.2024 odnoszącej się do Twojej osoby to niestety nie będę jej przytaczać na forum, gdyż jest to informacja wewnętrzna przeznaczona jedynie dla pracowników frakcji. Jej treść osoba rozpatrująca może odszukać na discordzie SAMD lub w przypadku trudności w jej odnalezieniu chętnie wyślę w wiadomości prywatnej.

– Mówimy tu o skardze załączonej jako dowód w tej oto skardze liderko frakcji San Andreas Medical Department.
- Ale szczególnie o regulacji wprowadzonej przez twoją osobę z dniem 27.10.2024.
- Myślę, że ratownik 13 powinien być wyposażony w niezbędny sprzęt, który jest przeznaczony do ratowania życia lekarz po wykonaniu badania urazowego wiedział, z jakimi obrażeniami ma do czynienia na miejscu powinien się starać zrobić co tylko w jego siłach do uratowania życie po 4 cyklach lekarz zakończył próbę ratowania życia poprzez odstąpienie od czynności medycznych tym samym, że lekarz nie zrobił nic w swoich możliwościach do uratowania życia to przystąpił do prawa odstąpienia od czynności medycznych chyba sama liderka wie, o czym mówię.
- Mam nadzieję, że osoba rozpatrująca skargę będzie miała możliwość zapoznania się z treścią tej regulacji wewnętrznej frakcji San Andreas Medical Department.

pozwolę załączyć logi z rozmowy z jednym pracownikiem frakcji San Andreas Medical Department.

Spoiler

>> tkler1 [79]: powód ?
<< tkler1 [79]: Odrzucam zgłoszenie z powodu regulacji wewnętrznej z dnia 27.10.204. Pozdrawiam

<< tkler1 [79]: 2024*

>> tkler1 [79]: to znaczy ?\

<< tkler1 [79]: To znaczy, że mam prawo odstąpienia od RP z tobą i ja to prawo wykorzystuje.

>> tkler1 [79]: kto to uznał i zatwierdził ?

<< tkler1 [79]: Tej informacji nie muszę Ci już udzielać.

Edytowane przez PAWELOSS

Spoiler

Natomiast druga odnosiła się do braku podanych leków oraz braku sprawdzenia dwóch parametrów po stwierdzeniu zgonu. Brak podania farmakologii wynikał z nie posiadania przy sobie ampulatorium (małej torby z lekami) przez utrudniony dostęp do poszkodowanego (znajdował się na półce skalnej, gdzie można było dostać się tylko za pomocą śmigłowca).

Jeszcze wracając do skargi jak już pani lider poruszyła temat ze skargi z dnia 26.10.2024 nie tylko tego brakowało na miejscu zdarzenia, a też komunikacji między dwojgiem pracowników, jak jeden w skardze napisał jasno, że nie znał stanu poszkodowanego, a zgodnie z obowiązującym regulaminem utworzonym przez frakcję samd.

Spoiler

2.20. Członek frakcji SAMD z niższym stopniem ma obowiązek słuchać swoich przełożonych (tj. osób z wyższym stopniem).

Więc wyższy stopień, więc zastępca ordynatora nie wiedział, co dzieje się z pacjentem tylko wiedział te informacje lekarz specjalista.

Ode mnie to wszystko, co wniosłem do skargi, jeżeli będzie konieczność mojej dodatkowej wypowiedzi możliwa jest za najbliższe 48 h z powodu spraw prywatnych. Oczekuje na wypowiedz komisji spraw frakcyjnych.

• Starszy Administrator

Analizując wszelkie aspekty zawarte w skardze, zarówno ze strony oskarżyciela, jak i oskarżonej, wyjaśnijmy sobie kilka kwestii:

• Wątek, który załączyłeś w skardze został już rozwiązany przez zarząd frakcji. Spór dotyczący działań pracowników na miejscu został dosadnie wyjaśniony, zarówno przez Ciebie, jak i osoby oskarżone. Liderka frakcji wprost określiła Ci w odpowiedzi w skardze, że doszło do błędu ze strony pracowników. Z pracownikami została odbyta rozmowa, w trakcie której przyznali się oni do błędu i wręcz natychmiastowo go zrozumieli. Zostało im jasno nakreślone, jak mają postępować w takich sytuacjach i by zawsze starali się szukać jakichś rozwiązań. Nie widzę potrzeby większego karania pracowników, zwłaszcza zawieszeniem.

• Kwestia wprowadzonej przez zarząd frakcji regulacji została przeanalizowana zarówno przez opiekunów frakcji, jak i resztę struktury Komisji Spraw Frakcyjnych. Z uwagi na Twoją przeszłość i Twoje dotychczasowe działania wobec frakcji, jesteśmy przekonani, że Twoje akcje odgrywane z pracownikami tej frakcji dążą jedynie do doszukiwania się błędów w działaniach pracowników, zamiast czerpać z nich ogólną satysfakcję, że w ogóle w jakikolwiek sposób się odbywa. Uwierz mi, że nikomu przyjemnie nie odgrywa się akcji z kimś, kto tylko czeka na czyjś błąd. Niemniej jednak nie jesteś ograniczony pod tym względem w stu procentach, gdyż regulacja wskazuje na to, że gdy znajdą się osoby chętne na odegranie z Tobą akcji, to będzie mogło się to odbyć. Nigdzie nie jest uwzględniony odgórny ZAKAZ odgrywania z Tobą czegokolwiek, tak dla Twojej świadomości.

Podsumowując, Twoja skarga w żadnym stopniu nie jest zasadna. Zarówno decyzje podjęte w skardze na członków frakcji, jak i wprowadzenie regulacji nie mają w sobie żadnych prawidłowości. Wszystko zostało przeanalizowane, a sam zarząd frakcji nie popełnił nigdzie błędu. Wobec tego - skarga zostaje odrzucona.

Edytowane przez Argen

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin