Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na theemo. - oskarżony przez Sudice

Sudice
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @theemo.
Data i godzina zdarzenia: 13.11.2024r 00:20
Pełen opis sytuacji: Szanowny zarządzie frakcji SAPD, jestem zmuszona do napisania skargi na jednego z waszych officerów, jakim jest theemo w stopniu Police Officer I, pracowałam wówczas na lawetach w mieście Las Venturas, na parkingu płatnym zaparkowałam swój motocykl marki Sanchez koloru białego, obok innego motocykla, aby nie zajmować miejsca innego miejsca, co jest zgodne z taryfikatorem, tutaj przytoczę jeden z podpunktów: 

Cytat

● Na jednym miejscu parkingowym może być zaparkowany jeden samochód lub maksymalnie dwa jednoślady/quady. W przypadku zaparkowania większej ilości, pracownik ma prawo odholować najkrócej stojące pojazdy z powodem 'pojazd nieprawidłowo zaparkowany'.

Źródło: taryfikator znajdujący się w dziale San Andreas Road Assistance. Sanchez był opłacony do godziny około 02:00, proszę o ukaranie Officera zwrotem kosztów za wyjęcie jednośladu oraz zwrot kosztów biletu parkingowego. Wczoraj miałam identyczną sytuację na tym samym parkingu przez frakcję SARA, po upomnieniu pracownika i przytoczeniu powyżej cytowanego punktu przyznał mi rację.
Z wyrazami szacunku Sudice.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/qC642rm

Ja, Sudice zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez Sudice
dodanie godziny zdarzenia.

Witam, Police Officer I theemo. San Andres Police Department

Na parking zostałem wezwany przez pracownika SARA trzech pojazdów, dwa bez biletu i jeden "nieprawidłowo" zaparkowany. Z racji na ilość pojazdów i tylko dwie lawety (Ja oraz pracownik SARA) zostałem na miejscu z dwoma pojazdami z blokadą na powrót SARA. Natomiast przyznaje iż zabranie twojego pojazdu, jest przeoczeniem z mojej strony i oczywiście zwrócę kwotę za którą pojazd został zabrany na parking policyjny. Jednak nie rozumiem faktu iż jak sama wspomniałaś 

42 minuty temu, Sudice napisał:

Wczoraj miałam identyczną sytuację na tym samym parkingu przez frakcję SARA, po upomnieniu pracownika i przytoczeniu powyżej cytowanego punktu przyznał mi rację.

Podczas gdy twój pojazd znajdował się na lawecie i stał na niej dobrą chwile a byłaś obok i patrzyłaś na całą sytuację i nie odezwałaś się ani słowem. Nie padło nawet pytanie za co jest zabierany twój pojazd.

Z poważaniem, theemo

✔ Wykonałeś przelew na konto gracza Sudice (PID:228973), o kwocie 600 PLN z konta Konto główne.

Edytowane przez theemo.
Dodanie przelewu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin