Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: <borufkapdw>

Jestem_b4rtus.gsf
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Jestem_b4rtus.gsf

Nick oskarżonego członka frakcji: borufkapdw

Powód napisania skargi: Łamanie zasad KRD

Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/j8D8gnfIgnWtRwnct?invite=cr-MSxLOFAsMjEwMzA0ODc5LA

Opis Sytuacji: No jechałem sobie elegancko na śmieciarkach i nagle wbiła się we mnie borufka xD jak kolwiek to brzmi

Myślę że tak skarga w ogóle nie ma sensu jeżeli po ty klipie od razu zażartowałeś że "podasz mnie do naleśnika" i odjechałeś jak gdyby nigdy nic więc zignorowałam to i pojechałam dalej. Po jakiejś chwili napisałeś do mnie na pm << Jestem_b4rtus.gsf [230]: płacisz 2000 czy skarga?" no i ja takie że nie mam zamiaru ci płacić 2k za takie coś jak już to mogłabym ci 100 przelać ale cały czas nalegałeś na 2k bo wjechałam w ciebie podczas służby no i dziwne że tych logów nie dałeś do dowodu bo by było ciekawie. Jeszcze później gdy nie chciałam ci przelać hajsu to chciałeś mnie przekupić  << Jestem_b4rtus.gsf [230]: 2k za milczenie". Pozdrawiam i czekam na werdykt.

Edytowane przez borufkapdw

Witam, @borufkapdw powinnaś zapłacić za kolizję (oczywiście nie mówimy tutaj o kwocie 2k PLN z treści skargi), którą spowodowałaś oraz bardziej uważać na drodze. Upomnienie. 

Edytowane przez Hubs*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin