Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na członka frakcji Transport of San Andreas: <borufkapdw>

Jestem_b4rtus
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Jestem_b4rtus.gsf

Nick oskarżonego członka frakcji: borufkapdw

Powód napisania skargi: Łamanie zasad KRD

Dowody: https://medal.tv/pl/games/gta-sa/clips/j8D8gnfIgnWtRwnct?invite=cr-MSxLOFAsMjEwMzA0ODc5LA

Opis Sytuacji: No jechałem sobie elegancko na śmieciarkach i nagle wbiła się we mnie borufka xD jak kolwiek to brzmi

Myślę że tak skarga w ogóle nie ma sensu jeżeli po ty klipie od razu zażartowałeś że "podasz mnie do naleśnika" i odjechałeś jak gdyby nigdy nic więc zignorowałam to i pojechałam dalej. Po jakiejś chwili napisałeś do mnie na pm << Jestem_b4rtus.gsf [230]: płacisz 2000 czy skarga?" no i ja takie że nie mam zamiaru ci płacić 2k za takie coś jak już to mogłabym ci 100 przelać ale cały czas nalegałeś na 2k bo wjechałam w ciebie podczas służby no i dziwne że tych logów nie dałeś do dowodu bo by było ciekawie. Jeszcze później gdy nie chciałam ci przelać hajsu to chciałeś mnie przekupić  << Jestem_b4rtus.gsf [230]: 2k za milczenie". Pozdrawiam i czekam na werdykt.

Edytowane przez borufkapdw

Jeżeli ty we mnie wjechałaś to powinnaś mimo wszystko zapłacić, to, że zażartowałem cię nie usprawiedliwia. Te bindy tez były na żarty nie chciałbym od ciebie tyle pieniędzy, wystarczyłoby nawet z 50pln

Witam, @borufkapdw powinnaś zapłacić za kolizję (oczywiście nie mówimy tutaj o kwocie 2k PLN z treści skargi), którą spowodowałaś oraz bardziej uważać na drodze. Upomnienie. 

Edytowane przez Hubs*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin