Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika GrzybekV6, oskarżony przez amoll-_-

amoll-_-
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: amoll-_-
Nick osoby oskarżonej: @GrzybekV6
Powód napisania skargi: Bezpodstawne odholowanie furki z giełdy
Mnie ta sytuacja śmieszy, i bym nawet nie pisał tej skargi. Ale jak pojazd wystaję kantami zderzaka, i nawet nie kołami, to ja nie wiem w czym tu jest problem

Sprawdzałem taryfikator oraz regulamin, i nigdzie nie piszę o procentowym wystawaniu auta. 
Koszta do zwrotu to tam nie trzeba dodatkowo, bardziej chodzi o szukanie czegokolwiek, jakby na serwerze nie było nic do roboty :P
Dowody: https://imgur.com/a/4iLAppy

Witam, jak sam zauważyłeś pojazd wystawał poza miejsce parkingowe na giełdzie. 

19 godzin temu, amoll-_- napisał:

bardziej chodzi o szukanie czegokolwiek, jakby na serwerze nie było nic do roboty :P

Otrzymałem zlecenie od gracza, nie szukałem sam na giełdach "pojazdów nieprawidłowo zaparkowanych" ponieważ, jak sam dobrze zauważyłeś miałem naprawdę duży natłok pracy. Jednakże na zlecenie mam obowiązek pojechać.

Według mnie pojazd został słusznie odholowany z powodem "pojazd nieprawidłowo zaparkowany na giełdzie". 

Pozdrawiam Pracownik San Andreas Road Assistance GrzybekV6.

Godzinę temu, GrzybekV6 napisał:

Witam, jak sam zauważyłeś pojazd wystawał poza miejsce parkingowe na giełdzie. 

Otrzymałem zlecenie od gracza, nie szukałem sam na giełdach "pojazdów nieprawidłowo zaparkowanych" ponieważ, jak sam dobrze zauważyłeś miałem naprawdę duży natłok pracy. Jednakże na zlecenie mam obowiązek pojechać.

Według mnie pojazd został słusznie odholowany z powodem "pojazd nieprawidłowo zaparkowany na giełdzie". 

Pozdrawiam Pracownik San Andreas Road Assistance GrzybekV6.

Wiem że to było zlecenie, bo w twoim wysłanym screenie było przyjęte zlecenie razem z nazwą gracza, i logami frakcji.
Wiadomo, zlecenie to zlecenie. Ale moim zdaniem, jest tu doszukiwanie się czegoś, czego nie ma. 
Nie mamy tu przypadku, gdzie pojazd stoi na chodniku, bo nie ma miejsc, lub stoi znacząco od linii.
Rozumiem, że jest bardzo dużo graczy, jak i zleceń i roboty... I często działacie w stresie przez tłumy na giełdach.
I ja całkowicie to przyjmuję, jeden gracz wyciągnie pojazd z pp, a drugi będzie się wykłócał na forum.
Moim zdaniem odholowanie jest niesłuszne, i po prostu przyznaj mi tą rację : P

Nie wiem gdzie na screenie ode mnie widzisz logi frakcji oraz nazwę gracza zgłaszającego czy np. przyjęcie zlecenia.. ( https://imgur.com/a/dowod-tO7C8NB ) ale ok.. Jedynie co możesz wywnioskować po tym ss to to że dotarłem na miejsce zgłoszenia oraz zauważyć Twój pojazd który jest nieprawidłowo zaparkowany.

4 godziny temu, GrzybekV6 napisał:

Nie wiem gdzie na screenie ode mnie widzisz logi frakcji oraz nazwę gracza zgłaszającego czy np. przyjęcie zlecenia.. ( https://imgur.com/a/dowod-tO7C8NB ) ale ok.. Jedynie co możesz wywnioskować po tym ss to to że dotarłem na miejsce zgłoszenia oraz zauważyć Twój pojazd który jest nieprawidłowo zaparkowany.

Mój błąd, przepraszam

Nadal jednak czekam aż powiesz coś o błędnym odcholowaniu

Edytowane przez amoll-_-
Edycja

• Starszy Administrator

W mojej ocenie wystarczyło poprawić pojazd suszarką, nie było tutaj wymagane automatyczne odholowanie - w związku z tym proponuję zwrócenie kosztów za wyjęcie pojazdu z parkingu policyjnego.

Godzinę temu, Masellko napisał:

W mojej ocenie wystarczyło poprawić pojazd suszarką, nie było tutaj wymagane automatyczne odholowanie - w związku z tym proponuję zwrócenie kosztów za wyjęcie pojazdu z parkingu policyjnego.

a za wystawienie na chyba 48h?

Mogę poszukać logów jeśli trzeba 

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin