Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy - Skipper*.

Skipper*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick:Skipper*
PID:275546
Data wpisania na czarną listę:  08.09.2024
Powód wpisania na czarną listę: Kierowanie fałszywych oskarżeń w stronę zarządu organizacji oraz wprowadzanie złej atmosfery w organizacji
Coś od siebie: Witam, drogi zarządzie organizacji Extreme. Na samym wstępie chciałbym opisać daną sytuację. Wrześniowy wieczór, zdenerwowało mnie postępowanie pewnego członka zarządu ( jeszcze na tamten okres ), co skłoniło mnie do rozkręcenia ,,dramy" na chat'cie komunikatora discord. Najprawdopodobniej rzucałem obelgi w stronę byłego członka zarządu, jak i pewnie samego lidera organizacji. Jest mi niezmiernie głupio, za swoje zachowanie, jestem w stanie przysiąc po takim czasie, że nie będę sprawiał już takich problemów i postaram się nie przyczepiać o byle gucio.

Pozdrawiam, Skipper.

Edytowane przez Skipper*
Poprawa, dokładnej pisowni.

• 2 tygodnie później...
  • Administrator

Witaj,

Zostałeś wpisany na czarną listę z dopiskiem BMA - Bez Możliwości Apelacji, także w żadnym wypadku nie możesz zostać zdjęty z owej listy, a czy było warto rozpoczynać takie dyskusje to już sam odpowiedz sobie na pytanie bo bez powodu takowego statusu na czarnej liście nie otrzymałeś.

H3UWkRK.png?ex=6772a444&is=677152c4&hm=c27b57b459f0074a5d6b8935f94348e032f3bea7740d8ae1b863d347ed4d6da0&

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin