Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na macias187 oraz Jerry002 - oskarżony przez mumbim

mumbim
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: macias187 oraz Jerry002
    Data i godzina zdarzenia: 10:34~
    Pełen opis sytuacji: Panowie byli podczas pościgu na autostradzie LS-LV, jechalem lawetą i chwile za bramkami zostałem przypadkiem uderzony w tył lawety przez funkcjonariusza Jerzy002 przez co wleciałem w sandkinga za którym był pościg, funkcjonariusz macias187 wysiadł z bulleta i zaczął do mnie bez powodu strzelać, gracz floru* któremu bardzo dziękuje sklipował całe nagranie ponieważ był obok
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: 
https://medal.tv/games/gta-sa/clips/jpJ9oKJicgvSM845r?invite=cr-MSxSZzMsMTgxMDQ4NDcxLA

Ja, mumbim zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez mumbim
Poprawa wzoru

Witam, Detective III macias187 - San Andreas Police Department.

Na wstępie popraw wzór skargi na taki jaki powinien być. 
Zaczyznając od początku, kiedy pościg jeszcze toczył się po dzielnicach Los Santos postanowiłeś lawetą stanąć Mi na linii strzału i o mało już wtedy Cię nie trafiłem, widziało to poza mną dwóch innych officerów obecnych na pościgu, po wjeździe na autostradę oraz po minięciu bramek zobaczyłem tylko jak gwałtownie skręcasz w bok i uderzasz w ściganego i o mało nie uderzyłeś w jednostki - tym manewrem stworzyłeś realne zagrożenia dla zdrowia i życia mężczyzny za którym prowadziliśmy działania pościgowe, w tym samym momencie dostałem informację, że utrudniałeś już wcześniej oraz to Ty byleś tym który celowo zablokował całą drogę i stanął Mi na linii strzału  kilka minut wcześniej kiedy próbowałem wystosować ostrzał w kierunku ściganta. Na Twoim klipie nie ma żadnego momentu w którym można zobaczyć że officer Cię uderzył, ale widać natomiast jak celowo z impetem skręcasz w lewo aby uderzyć w ściganego i stworzyć zagrożenie życia. Kończąc moją wypowiedź, uważam, że zabolało Cię to, iż straciłeś pieniążki za kurs i próbujesz się teraz wybielić - niestety trzeba ponosić konsekwencję za swoje czyny. Tak jak wspomniałem wyżej, na klipie doskonale widać Twoją winę, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

6 minut temu, macias187 napisał:

Witam, Detective III macias187 - San Andreas Police Department.

Na wstępie popraw wzór skargi na taki jaki powinien być. 
Zaczyznając od początku, kiedy pościg jeszcze toczył się po dzielnicach Los Santos postanowiłeś lawetą stanąć Mi na linii strzału i o mało już wtedy Cię nie trafiłem, widziało to poza mną dwóch innych officerów obecnych na pościgu, po wjeździe na autostradę oraz po minięciu bramek zobaczyłem tylko jak gwałtownie skręcasz w bok i uderzasz w ściganego i o mało nie uderzyłeś w jednostki - tym manewrem stworzyłeś realne zagrożenia dla zdrowia i życia mężczyzny za którym prowadziliśmy działania pościgowe, w tym samym momencie dostałem informację, że utrudniałeś już wcześniej oraz to Ty byleś tym który celowo zablokował całą drogę i stanął Mi na linii strzału  kilka minut wcześniej kiedy próbowałem wystosować ostrzał w kierunku ściganta. Na Twoim klipie nie ma żadnego momentu w którym można zobaczyć że officer Cię uderzył, ale widać natomiast jak celowo z impetem skręcasz w lewo aby uderzyć w ściganego i stworzyć zagrożenie życia. Kończąc moją wypowiedź, uważam, że zabolało Cię to, iż straciłeś pieniążki za kurs i próbujesz się teraz wybielić - niestety trzeba ponosić konsekwencję za swoje czyny. Tak jak wspomniałem wyżej, na klipie doskonale widać Twoją winę, pozdrawiam i życzę miłego dnia.

Pokaz mi klipa udowadniającego ze to bylem ja, na klipie widac jak Jerry we mnie uderzyl 

3 godziny temu, mumbim napisał:

Pokaz mi klipa udowadniającego ze to bylem ja, na klipie widac jak Jerry we mnie uderzyl 

To ty piszesz na mnie skargę, nie Ja na Ciebie. 3 officerow twierdzi, że widziało dokładnie Ciebie kiedy ty sam jeden twierdzisz że było inaczej nie popierając tego żadnym dowodem. Na nagraniu nie ma ani sekundy gdzie widać, żeby officer chociaż cię przytarł radiowozem, za to doskonale widać jak z impetem zmieniasz kierunek i wjeżdżasz w ściganego.

15 minut temu, macias187 napisał:

To ty piszesz na mnie skargę, nie Ja na Ciebie. 3 officerow twierdzi, że widziało dokładnie Ciebie kiedy ty sam jeden twierdzisz że było inaczej nie popierając tego żadnym dowodem. Na nagraniu nie ma ani sekundy gdzie widać, żeby officer chociaż cię przytarł radiowozem, za to doskonale widać jak z impetem zmieniasz kierunek i wjeżdżasz w ściganego.

Ile ci mam tlumaczyc ze mylisz osoby? Ani razu nie bylem w czesci ls w ktorej ktos cie blokowal, a ty próbujesz wine na mnie zrzucic xD

58 minut temu, mumbim napisał:

Ile ci mam tlumaczyc ze mylisz osoby? Ani razu nie bylem w czesci ls w ktorej ktos cie blokowal, a ty próbujesz wine na mnie zrzucic xD

Ja i dwóch innych oficerów mylimy osoby? Trzy osoby się przewidziały, tak? Zastanów się. Z mojej strony koniec konwersacji, wypowiem się na prośbę Executive Staff, pozdrawiam.

@mumbim, posiadasz inne nagranie z sytuacji, która miała miejsce na autostradzie, czy to jest jedyne? Moment, w którym ma dojść do rzekomego doprowadzenia do kolizji przez funkcjonariusza, nie jest widoczny. Oraz czy posiadasz jakieś nagranie, które mogłoby wskazywać, że sytuacje, które miały miejsce w Los Santos były faktycznie pomyleniem osoby?

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin