Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pepsiak01- oskarżony przez WaszPan

WaszPan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: pepsiak01 

Data i godzina zdarzenia: 05.01.2025 14:12

Pełen opis sytuacji: A więc, jak było widać jechałem kurierką po czym nagle zza zakrętu na skrzyżowaniu pojawił się funkcjonariusz pepsiak01. W dowodach widać, że funkcjonariusz najwidoczniej wskazuje że wymusiłem pierwszeństwo, pisząc mi, że miał pierwszeństwo, jednak mnie nawet na skrzyżowaniu nie było gdy doszło do zdarzenia między moją kurierką a jego radiowozem. Jak dokładnie widać, zbliżając się do tego skrzyżowania ten nagle się pojawił i zdążył wjechać w ulicę na której ja jechałem, uderzając we mnie, a następnie jadąc dalej jak gdyby nigdy nic. Wjechał sobie driftem, a więc nie miałem nawet czasu zareagować, jak i byłem przekonany że droga jest czysta ponieważ na minimapie niczego nie było. 

Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/MYVbAjf https://imgur.com/a/RXyGpON

Ja, WaszPan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

• Moderator

Detective II pepsiak01 - San Andreas Police Department.

Wypowiem się krótko, ponieważ złamany został punkt regulaminu składania skarg.

image.png.424b4974f4fda9a35796f08443c6c820.png

Ale do rzeczy. Co do kolizji widać na klipie, że to zjawisko desynchronizacji, ponieważ bezpośrednio ja powinienem również otrzymać odbicie radiowozu po kolizji, takowego nie otrzymałem, sam pamiętam tą sytuację i do uderzenia nie doszło.

Tyle ode mnie, oczekuję na werdykt zarządu.

Edytowane przez pepsiak01

Mówisz że desynchronizacja, ale gdyby tak by było, to na klipie nie byłoby widać że się odbijasz (a się odbiles jak widać). Ponadto, na serwerze tłumaczyłeś się, że patrzałem na blipy, a tutaj piszesz o desynchronizacji - to które wkoncu ? ;d

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin