Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na sznapo. - oskarżony przez Stasienko

Stasienko
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @sznapo.
    Data i godzina zdarzenia: 17.01.2025 20:51
    Pełen opis sytuacji: Dzisiejszego wieczoru funkcjonariusz, będąc na czynnej służbie, zablokował drogę podczas jazdy, a następnie bezpodstawnie założył blokadę na koło.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/zekdmik

1. Ja, Stasienko zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.
Edytowane przez Stasienko

Witam, Detective I sznapo. San Andreas Police Department. 

Na starcie zapytam dlaczego dodałeś tylko ten wycinek z całego waszego odwalania, prowokowania, jeżdżenia za mną, taranowania oraz zajeżdżania drogi przez okres około 15-20 minut? Dlaczego nie masz na tyle odwagi aby udostępnić całości nagrania, w którym taranujecie mnie i utrudniacie rozgrywkę na serwerze na każdym kroku? Nie wspomnę o tym, że 5 sekund przed rozpoczęciem Twojego nagrania staranowałeś mnie z impetem vmaxem na skrzyżowaniu, dlatego też na starcie znajdujesz się na chodniku :). Blokadę na kole łącznie miałeś założoną od godziny 20:51:32 do godziny 20:52:06 czyli łącznie 34 sekundy - wielokrotnie was informowałem, że nie macie mi utrudniać rozgrywki, co niestety nie poskutkowało dlatego też podjąłem decyzję po tym jak mnie staranowałeś 2 razy ( czyli popełniłeś przewinienie w Ruchu Drogowym) o założeniu blokady na koło, gdzie początkowo chciałem Cię złapać i podliczyć za przewinienia + miałem pojazd założony z blokadą, którego mógłbym przepchnąć 2 centymetry dalej na chodnik, ale finalnie nawet nie wyciągnąłem żadnych konsekwencji wobec Ciebie, a powinienem to zrobić za wielokrotne przewinienia, taranowanie i stwarzanie zagrożenia dla mojego życia - została ona założona prewencyjnie abyście ochłonęli, może przeanalizowali wasze dziecinne zachowanie, utrudniające rozgrywkę dla SAPD? 

Dodatkowo informuję, że za Twoje odwalanie i celowe utrudnianie mi rozgrywki oraz innym funkcjonariuszom SAPD będę wnioskował o poniesienie przez Ciebie konsekwencji. 

To tyle co mam do powiedzenia, dziękuje za możliwość wypowiedzenia się w skardze i życzę miłego wieczoru. Poczekajmy na wypowiedź Zarządu SAPD. 

1 minutę temu, Merkury* napisał:

Ja wiem że nie proszony jestem ale jak wyprzedzalem on specjalnie skreca i do mnie z tekstem "typie" "naucz sie jezdzic" ten szanpo

Proszę o nadanie punktów za wypowiadanie się w temacie. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin