Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <umefor> - oskarżony przez <Merkury*>

Bart3K*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:umefor
    Data i godzina zdarzenia:17.01.2025 godz 21:00-21:30
    Pełen opis sytuacji:Otoz funkcjonariusz przedluzal zabranie nas do wiezienia koledzy siedzieli w radiowozie okolo 30min i na niego czekali a jak mnie zabral do radiowozu stwierdzil ze potrzebuje kogos do pilnowania FLASHA  a zaden flash tam nie stal najprawdopodobniej byl zly o to ze jestem od niego lepszy na dm, a gry poprosilem go aby dal mi z tego clipa zpaytal najpierw PO CO mi z tego clip a jak napisalem ze do skargi napisal ze nie nagrywa calej gry i wylaczyl prywatne wiadomosci 
    Dowód, który to potwierdza całe zajście :umefor [92]: musze kogos ogarnac zeby z tym flashem postaĹ‚, << umefor [92]: po co mi clip z tego, >> umefor [92]: na skarge?, << umefor [92]: nie nie robie clipow ciagle, Gracz przyjmuje wiadomoĹ›ci tylko od grona swoich znajomych. - PowĂłd: Masz sprawÄ™? /report umefor

Witam, Detective III umefor

Z góry mówiąc popraw wzór skargi.

Widzę że z twojej strony faktycznie mogło to wyglądać tak jak napisałeś, lecz wytłumaczę ci jak wyglądało to z naszej strony, po kolei.

30 minut temu, Merkury* napisał:

Otoz funkcjonariusz przedluzal zabranie nas do wiezienia koledzy siedzieli w radiowozie okolo 30min i na niego czekali

Prowadziliśmy akcję na DM gdzie była masa osób takich jak wy, nie tylko wy musieliście czekać, jeśli zostaliście złapani musicie się z tym liczyć że nie da się zrobić kilku rzeczy na raz, od razu jak miałem chwilę wolnego podszedłem do Was w celu podliczenia. 

40 minut temu, Merkury* napisał:

jak mnie zabral do radiowozu stwierdzil ze potrzebuje kogos do pilnowania FLASHA  a zaden flash tam nie stal najprawdopodobniej byl zly o to ze jestem od niego lepszy na dm,

Stał, tylko po wypchaniu z DM zawiodła synchronizacja, jest to powszechne zjawisko, mogłeś zauważyć, że gdy przyjechała, jedna jednostka od razu ruszyliśmy.

42 minuty temu, Merkury* napisał:

, a gry poprosilem go aby dal mi z tego clipa zpaytal najpierw PO CO mi z tego clip a jak napisalem ze do skargi napisal ze nie nagrywa calej gry i wylaczyl prywatne wiadomosci 

Nie mam obowiązku nagrywania cały czas gry.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin