Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na PolakoVskY* i KubsoneK.ogf oskarżony przez Joz3K.OgF

AgrestBez
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: PolakoVskY* KubsoneK.ogf
    Data i godzina zdarzenia:  19.01.25 15:50
    Pełen opis sytuacji: Trwał ,,protest"(czysta zabawa) pod HQ SAPD w Los Santos, w trakcie którego stojąc za plecami Funkcjonariusza PolakoVskY* machałem ręką wobec protestu, po czym zostałem powalony na ziemie przez Funkcjonariusza KubsoneK.ogf i wsadzony do radiowozu gdzie następnie -II- poprosił mnie o dokumenty i wypisał mandat za Naruszenie nietykalności cielesnej Funkcjonariusza( 5250PLN). Według mnie żadne takie naruszenie nie zostało wykonane..
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/huzXCq1

Ja, Joz3K.OgF zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Administrator

Witam, Lieutenant PolakoVskY*.
Otrzymałem 911 o zamieszce na HQ i podjechałem na miejsce, w celu pokojowego wyjaśnienia sytuacji, jednak nie skutkowało to niczym i dalej "strajkowaliście" blokując przy tym przejście do komisariatu, przez co funkcjonariusze mieli utrudnioną możliwość wejścia na służbę. Tak szczerze to nie wiem co mam tutaj napisać, wstawiłeś sam na siebie dowód w postaci nagrania, gdzie animacją nie jest machanie ręką, a po prostu bicie mojej osoby animacją /bije. Mandat został podliczony zgodnie z taryfikatorem, więc nie widzę sensu tej skargi.
Pozdrawiam, tyle ode mnie. 

Witam, Police Officer III KubsoneK.ogf

Dużo pisać nie muszę, gdyż sam wstawiłeś dowód który wskazuje na twoją winę a raczej na "Naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza" ponieważ na wyżej wymienionym nagraniu perfekcyjnie widać jakiej animacji użyłeś. Dokładniej jest to animacja /bije (jedna z kilku do wyboru) gdyż animacja /macham bądź /kibicuje wygląda zupełnie inaczej. Dodatkowo zablokowałeś możliwość wyjścia funkcjonariusza także biorąc pod uwagę obydwa argumenty użycie środków przymusu bezpośredniego z mojej strony były jak najbardziej wykonane zgodnie z zasadami.  

4 minuty temu, PolakoVskY* napisał:

Otrzymałem 911 o zamieszce na HQ i podjechałem na miejsce, w celu pokojowego wyjaśnienia sytuacji, jednak nie skutkowało to niczym i dalej "strajkowaliście" blokując przy tym przejście do komisariatu, przez co funkcjonariusze mieli utrudnioną możliwość wejścia na służbę. Tak szczerze to nie wiem co mam tutaj napisać, wstawiłeś sam na siebie dowód w postaci nagrania, gdzie animacją nie jest machanie ręką, a po prostu bicie mojej osoby animacją /bije. Mandat został podliczony zgodnie z taryfikatorem, więc nie widzę sensu tej skargi.

Witaj, 
W żaden sposób mojego działania nie miały na celu ,,bicia" twojej osoby, a jedynie dołączenia do ,,protestu" . Dodatkowo ja sam w sobie w żaden sposób drogi nie blokowałem. Pozdrawiam.

5 minut temu, KubsoneK.ogf napisał:

Witam, Police Officer III KubsoneK.ogf

Dużo pisać nie muszę, gdyż sam wstawiłeś dowód który wskazuje na twoją winę a raczej na "Naruszenie nietykalności cielesnej funkcjonariusza" ponieważ na wyżej wymienionym nagraniu perfekcyjnie widać jakiej animacji użyłeś. Dokładniej jest to animacja /bije (jedna z kilku do wyboru) gdyż animacja /macham bądź /kibicuje wygląda zupełnie inaczej. Dodatkowo zablokowałeś możliwość wyjścia funkcjonariusza także biorąc pod uwagę obydwa argumenty użycie środków przymusu bezpośredniego z mojej strony były jak najbardziej wykonane zgodnie z zasadami.  

Witaj,
Użyłem tej a nie innej animacji bo wygląda ona dosłownie tak samo jak wyżej wymienione przez ciebie, a tych ,,komendy" zapomniałem. Dodatkowo wspominasz o blokowaniu przez moją osobę Funkcjonariusza PolakoVskY* , gdzie dokładnie widać że dróg tych mógłby on mieć o wiele więcej niż ta na której ja stałem. W żaden sposób nie poinformowaliście mnie, że to akurat JA blokuje jego drogę i proście mnie o zaprzestanie tego co robie. 
Dodatkowo o czym nie wspomniałem w głównym wątku w skardze to dlaczego spośród dwóch ,,zawiniętych" osób tą która została ukarana byłem ja, a druga wypuszczona wolno bez żadnego sprawdzenia dokumentów. Pozdrawiam

• Administrator

Nie wiem o jakiej drugiej osobie mówisz, ja zajmowałem się twoja osoba i na moje polecenie funkcjonariusz Kubsonek użył w twoim kierunku ŚPB oraz wsadził do radiowozu gdzie finalnie Cię podliczyłem. Nikogo innego nie zatrzymywałem. Co do blokowania wejścia do HQ odnosiłem się do wszystkich osób biorących udział w proteście a nie tylko Ciebie. Zresztą, mandat dotyczy twojej animacji w moim kierunku, a nie jakiegoś blokowania. Więcej nie mam nic do dodania, czekam na decyzję Executive Staff.

3 minuty temu, PolakoVskY* napisał:

Nie wiem o jakiej drugiej osobie mówisz, ja zajmowałem się twoja osoba i na moje polecenie funkcjonariusz Kubsonek użył w twoim kierunku ŚPB oraz wsadził do radiowozu gdzie finalnie Cię podliczyłem. Nikogo innego nie zatrzymywałem. Co do blokowania wejścia do HQ odnosiłem się do wszystkich osób biorących udział w proteście a nie tylko Ciebie. Zresztą, mandat dotyczy twojej animacji w moim kierunku, a nie jakiegoś blokowania. Więcej nie mam nic do dodania, czekam na decyzję Executive Staff.

Wspominając tą drugą osobę nie miałem na myśli ciebie a Funkcjonariusza Kubsonek, który po prostu ,,wyjął” tą drugą osobę z radiowozu i puścił wolno. 
Tak czy inaczej odnosząc się do twojej wypowiedzi i ogólnie całokształtu skargi napisanej przezemnie, uważam użycie Środków przymusu bezpośredniego za bezpodstawne, w tej że sytuacji, a już tym bardziej wystawienia mandatu za owe przewinienie którego według ciebie się dopuściłem. Tak czy inaczej mogę się mylić(moje intencje z ,,ręka” w ramach protestu mogły zostać odczytane omylnie z powodu użycia zlej animacji w waszym mniemaniu) gdyż człowiek istota nieomylna nie jest. Czekam na wypowiedź kogoś z Executive Staff. Pozdrawiam.

22 minuty temu, Joz3K.OgF napisał:

Wspominając tą drugą osobę nie miałem na myśli ciebie a Funkcjonariusza Kubsonek, który po prostu ,,wyjął” tą drugą osobę z radiowozu i puścił wolno. 
Tak czy inaczej odnosząc się do twojej wypowiedzi i ogólnie całokształtu skargi napisanej przezemnie, uważam użycie Środków przymusu bezpośredniego za bezpodstawne, w tej że sytuacji, a już tym bardziej wystawienia mandatu za owe przewinienie którego według ciebie się dopuściłem. Tak czy inaczej mogę się mylić(moje intencje z ,,ręka” w ramach protestu mogły zostać odczytane omylnie z powodu użycia zlej animacji w waszym mniemaniu) gdyż człowiek istota nieomylna nie jest. Czekam na wypowiedź kogoś z Executive Staff. Pozdrawiam.

Tak owszem osoba, która pierw została zakuta po chwili puściłem wolno gdyż wskoczyła na radiowozu  - otrzymał swojego rodzaju pouczenie. W ten sposób został puszczony "wolno" tak jak to określiłeś. 

Edytowane przez KubsoneK.ogf

2 godziny temu, PolakoVskY* napisał:

Funkcjonariusz wyjaśnił.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin