Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <HasloDoWifi> - oskarżony przez <Merkury*>

niemampomyslu
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:HasloDoWifi
    Data i godzina zdarzenia:20.01.2025 22:00-22:30
    Pełen opis sytuacji:Otóż byłem na strefię dm wraz z innymi graczami były również sapdy, strzelaliśmy się klasycznie ani razu nie byłem zakuty w kajdany ani nie było sytuacji że byłem powalony a funkcjonariusz został zabity a jak już to w od mojej strzały a ja taze od jego strzału, wkońcu zostałem wrzucony do więzienia po pidzie za nic jak zapytałem owego funkcjonariusza "za ?" ten wyłączył /pm nie posiadam clipow nie wiem jak to u was wygalda w logach serwera ale jak macie kompletne logi 1/1 powinno tam byc wyraznie napisane, dodam też że kilku krotnie pisałem pisałem reporta aby włączył /pm i powiedział mi za co tu jestem wychodziło by na to że sie boi lub na to że nie wsadził mnie za nic, obecnie pisze z nim jak wszedlem ponownie na serwer twierdzi że wsadził mnie tu za zabójstwo na dm nie zostalem zlapany ani nic. Ale podsumowując bo się gubię w zdaniach HasloOdWifi wsadził mnie do więzienia po moim PID za zabójstwo na dm dokładnie kilka na żadnym nie zostałem złapany oraz nie było sytuacji że policjant został zabity w momencie kiedy byłem ztazowany a on biegł w moją stronę jedyna taka sytuacja była w momencie w którym nie pamiętam którego funkcjonariusza zabiłem moim pociskiem w momencie kiedy jego pocisk z TAZE trafił we mnie.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:Logi serwerowe owego dnia,  >> HasloDoWiFi [360]: za ?, Gracz przyjmuje wiadomoĹ›ci tylko od grona swoich znajomych., << HasloDoWiFi [360]: zabojstwo, >> HasloDoWiFi [360]: powiesz mi za co mnie tu wsadziles?

Ja, <Merkury*> zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje.

Edytowane przez Merkury*

Uszanowanie, Police Officer III HasloDoWiFi San Andreas Police Department.

Zacznę od opisu sytuacji z mojej strony. Wraz z innymi funkcjonariuszami uczestniczyłem w pościgu, który wylądował na strefie DM, a krótko po tym i nasz radiowóz został pojmany przez napastników i utknął na owej strefie. Podczas próby jego odbicia ty wraz z innymi graczami utrudniałeś nam odbicie radiowozu poprzez zabijanie nas. Po dłuższej strzelaninie udało mi się kogoś powalić i padło na Ciebie, niestety zostałem zabity przez innego gracza, według czego mam prawo wsadzić Cię po PID co uczyniłem zgodnie z taryfikatorem. Przed twoim aresztowaniem zweryfikowałem z innymi funkcjonariuszami na pościgu, czy zostałeś przez któregoś z nich zabity. Odpowiedź, jaką otrzymałem, to "Nie". Dlaczego wyłączyłem PM, chyba nie musze się tłumaczyć, ale zrobiłem to dlatego, iż nie miałem czasu teraz na ten temat rozmawiać, gdyż miałem inne obowiązki.

Nie przypominam sobie takiej sytuacji abyś ty mnie owalił na ziemie, i cos dlugo zajelo ci to odpisywanie bo ogladales skarge juz dawno temu jak masz jakis dowod na powalenie chcial bym go zobaczyc oraz administrator pewnie tez, ale i tak zostalem powalony nie raz przez jakiegos policjanta oraz zabity przez niego rowniez w sposob taki Powalenie -> zabicie shotgunem przez tego samego policjanta

Edytowane przez Merkury*

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin