Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Neon zbanowany przez Zbyk

Neon.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick z mumble: Neon

Powód zbanowania: Ogarnij się .

. .
IP internetu, na który został nałożony ban: Priv

Nick admina banującego: ZbyK

Opis bana: Miałem sprawe do ZbyKa, wiem głupio się zachowałem zamiast zaczekać cierpliwie to zaczełem poprostu odwalać przyznam się odwalać.Gadać jakieś głupoty, puszczać jakies pierdy.Głupio mi teraz zachowalem się jak 12 latek.Zbyk, chciałbym cię przeprosić za takie beszczelne zachowanie.Wiem mam juz duzo banów pewno zamkniesz tą strone.Odczekałem juz ponad miesiąc i serio glupio ta sytuacja zaistniała.Sam wiesz jaki jestem lubie zartować czasami cos głupiego powiem.Jeszcze raz cię przepraszam.

Coś od siebie:Stwierdziłem, ze jesli nic ciekawego nie mam do powiedzenia to lepiej siedziec cicho.Oraz chciałbym jeszcze przeprosić za te wszystkie glupie odzywki / popisywanie się.Chciałbym UB ponieważ potrzebuje zeby dalej pracować w frakcji SAMD.Jeszcze raz przepraszam.Daje słowo ze juz nie bede pyskaty do starszych.
Zobacz ten filmik : https://www.youtube.com/watch?v=eEYfUsAvHK0

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin