Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Rekrutacja w szeregi organizacji Dirty Angels!

Greyna.gg
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kaktus77
Nick: Kaktus77
Coś o sobie: Witam mam na imię Kacper lubię grać w 4life i lubię schabowe
Login / identyfikator Discord: _kaktus77_
Ilość Life-Points'ów: 22845
Czas przegrany na serwerze: 1237
Poprzednia organizacja: Garnuchy
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie byłem
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak
Czy spełniasz wymagania?: Tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie
Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Tak @Lelak56

DANEG.png

Edytowane przez Flaps_Operator
Przeczytaj raz jeszcze regulamin.

Login: .Piotr3k.
Nick: .Piotr3k.
Coś o sobie: Mam na imię Piotr co się łatwo domyślić :D. W wolnej chwili lubię sobie pograć na komputerze w zdecydowanej większości w MTA. Obecnie żyję i pracuję w Holandii. Na co dzień jestem miły, kulturalny i pomocny dla innych. 
Login / identyfikator Discord: .piotr3k.
Ilość Life-Points'ów: 21k
Czas przegrany na serwerze: 641h
Poprzednia organizacja: AmmuNation (jakoś tak się to pisało)
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: tak Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak i oczywiście @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie   

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) tak @Lelak56

B1D1B3F5-99D2-4856-A648-BE123BEA9003.png

Login: Sanderka20
Nick: Sanderka20
Coś o sobie: lubie pieski
Login / identyfikator Discord: sanderkax199
Ilość Life-Points'ów: 12855
Czas przegrany na serwerze: 424h
Poprzednia organizacja: Underground
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: tak Diabełek
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: tak @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie 

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) nie

Login: Braga

Nick: Braga

Coś o sobie: Siemka, mam na imię Mateusz , mam 25 lat, na co dzień mąż i ojciec, a w wolnych chwilach lubię spędzać czas grając w MTA.

Login / identyfikator Discord: _rebrow

Ilość Life-Points'ów:6515

Czas przegrany na serwerze: 189h

Poprzednia organizacja: Pilchy 11

Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, zapoznałem się z regulaminem. Diabełek

Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak, do grona zarządu organizacji należy @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak oraz @mieciu'

Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie.

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) @Globus.

Login: Th3Komornik
Nick: Th3Komornik
Coś o sobie: Witam mam na imię Alan, mam 20 lat, z natury jestem spokojną, bezkonfliktową osobą z nastawieniem na poznawanie nowych osób oraz budowaniu przyjaznej atmosfery.
Login / identyfikator Discord: Th3Komornik
Ilość Life-Points'ów: 19K
Czas przegrany na serwerze: 620h
Poprzednia organizacja: Brak (Jeśli podanie zostanie rozpatrzone pozytywnie będzie to moja pierwsza organizacja, lecz spokojnie zapoznałem się z wszystkimi zasadami jak i organizacje nie są mi obce)
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak zapoznałem się z regulaminem "Diabełek"
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak, w gronie zarządu organizacji znajduję się @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak, @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Tak @Lelak56

Login: og_remi
Nick: !Fenixiusz12
Coś o sobie: jestem Remigiusz interesuje się motoryzacją wędkarstwem i graniem w gierki
Login / identyfikator Discord: xvz1_q
Ilość Life-Points'ów: 11457
Czas przegrany na serwerze: 694h
Poprzednia organizacja: Garnuchy
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?):nie
eCzy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?:tak diabełek
Czy spełniasz wymagania?: tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: tak @Greyna.gg, @Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) tak @thedeadmenyt

Login: Rendirock
Nick: Rendirock
Coś o sobie: Witam, mam na imię Łukasz, liczę sobie już aktualnie 20 lat, pracuje w jednej z firm ochroniarskich, mieszkam w województwie kujawsko - pomorskim, interesuję się motoryzacją, służbami mundurowymi jak i grami komputerowymi jak i sprzętami oraz gadżetami.
Login / identyfikator Discord: rendirock
Ilość Life-Points'ów: 25000
Czas przegrany na serwerze: 1550h
Poprzednia organizacja: brak.
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: Tak.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?:Tak: @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie.

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie.

Login: patr
Nick: pewexx
Coś o sobie: jestem chłopakiem z bloków który lubi nagrywać hip-hop i ogólnie słuchać hip-hopu z lat 90
Login / identyfikator Discord: nick pewexx 
Ilość Life-Points'ów: 2000 ileś 
Czas przegrany na serwerze: 140h
Poprzednia organizacja: bloods
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?):nie byłem
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: tak
Czy spełniasz wymagania?: tak spełniam mam 140 godzin 2000 lp i 16 lat
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak @mieciu'

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) nie 

DANEG.png

Login: XXXKRISUXXX
Nick: KRISU.
Coś o sobie: Nazywam się Krystian, jestem żołnierzem zawodowym od ponad 3 lat. Na co dzień jestem dosyć pozytywną osobą, dopóki ktoś mi nie zajdzie za skórę. Chętnie z motywacją pomagam innym w trudnych sytuacjach, ponieważ sprawia mi to przyjemność. Staram się ignorować wszelkie prowokacyjne zaczepki. Jestem osobą spokojną i szybko nawiązuje nowe znajomości. Interesuję się surwiwalem, pomocom starszym osobom, dlatego służę w służbie. Sprawia mi to dużą satysfakcje, ponieważ jestem w stanie poznać samego siebie i zobaczyć na co mnie stać. W wolnym czasie lubię spędzać czas ze znajomymi w garażu przy samochodach "gruzach", ponieważ z zawodu jestem jako Mechanik lub również przy graniu w nostalgiczne gierki. Gram dosyć długo na serwerze i szukam stałej organizacji, z której nie odejdę po tygodniu.
Login / identyfikator Discord: krystexx_21 / KRISU
Ilość Life-Points'ów: 46556 Life-Points
Czas przegrany na serwerze: 5400 godz.
Poprzednia organizacja: CRIPS
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, Diabełek
Czy spełniasz wymagania?: Tak, spełniam.
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg, @ZbyK.gg, @Flaps_Operator , @Szymaniak , @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: NIE
 Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? @Lelak56

Login: wilk2007r

Nick: wilk1994r

Coś o sobie: Mam na imię Paweł bardzo lubię spędzać wolny czas na serwerze 4life interesuje się piłka nożna skokami narciarskim i grami w miłym towarzystwie.

n / identyfikator Discord: wilk1994r

Ilość Life-Points'ów: ~ 8000

Czas przegrany na serwerze: ~ 754h

Poprzednia organizacja: Enforcers

Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, diabełek. 

Czy spełniasz wymagania?: Tak. 

Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak. @Greyna.gg @Szymaniak @mieciu'@Flaps_Operator

Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie. 

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę): Nie.

Login: Piki300

Nick: UNGpdw

Wiek: 15 (mam wielką nadzieje że zrobicie malutki wyjątek :p)

Coś o sobie: Mam na imie Hubert interesuje sie motoryzacja oraz rolnictwem bardzo lubie grac na 4life imo najlepszy serwer mam juz duzo przegrane i sie nie nudzi.

n / identyfikator Discord: internsiv

Ilość Life-Points'ów: ~ 15000

Czas przegrany na serwerze: ~ 1300

Poprzednia organizacja: Angels Hells

Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie.

Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, diabełek. 

Czy spełniasz wymagania?: Tak. 

Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: Tak. @Greyna.gg @Szymaniak @mieciu'@Flaps_Operator

Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie. 

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę): @Lelak56

Login: mateq51

Nick: mateq51

Coś o sobie: Witam jestem Mateusz interesuję się motoryzacja jak i mechaniką.

Login / identyfikator Discord: matrix880623

Ilość Life-Points'ów: 2549

Czas przegrany na serwerze: 125

Poprzednia organizacja: brak

Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?):nie

eCzy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?:tak, diabełek

Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: tak @Greyna.gg@Flaps_Operator, @Szymaniak oraz @mieciu'

Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) nie

Edytowane przez mateq51

Login: Kapselkowski
Nick: milosz^
Coś o sobie: Hejka, nazywam się Miłosz, interesuję się sportami takimi jak badminton ale głównie interesuje mnie siatkówka. Interesuje się też graniem w gry, montażem i trochę grafiką. Na 4life'ie pogrywam już od 2019 roku. :D
Login / identyfikator Discord: miloszbup
Ilość Life-Points'ów: 20473
Czas przegrany na serwerze: 960h
Poprzednia organizacja: Extreme
Czy byłeś/aś wcześniej w naszej organizacji? (Jeśli tak to dlaczego chcesz dojść ponownie?): Nie
Czy zapoznałeś/aś się z regulaminem organizacji oraz go akceptujesz?: Tak, diabełek.
Czy spełniasz wymagania?: Tak
Czy wiesz kto należy do grona Zarządu organizacji?: @Greyna.gg @Flaps_Operator @Szymaniak @mieciu'
Czy w ciągu ostatnich 3 miesięcy zostałeś wydalony ze struktur naszej organizacji?: Nie

Czy ktoś polecił Ci naszą organizację? (jeśli tak - oznacz tą osobę) Nie, dotarłem tutaj przez zakładkę na forum.

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin