Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu San Andreas Armed Forces - Dux

Dux
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Kxekoo4321
Nick: Dux
Serial: ECB7CC5FC4463FCD8E897F2E2BE9514F
Czas spędzony na serwerze: 881
Kary serwerowe: Brak
Przedstawienie swojej osoby: Nazywam się Kacper i mam 13 lat. Jestem spokojny, odpowiedzialny oraz cierpliwy. Jestem przyjacielski i zawsze staram się pomagać innym. W wolnym czasie lubię również grać w gry komputerowe i spotykać się z przyjaciółmi, aby wspólnie spędzać czas. Moje zainteresowania to łowienie ryb. Jestem osobą która rzadko stosuje wulgaryzmy ale czasami może się wymknie.
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak posiadam
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak, Tak jest!

Czołem!
Twój wniosek zostaje przyjęty i zostajesz przypisany do aktualnej akademii. W ciągu 48 godzin staw się na spotkanie wprowadzające, o takowe możesz ubiegać się u każdego członka Sztabu Generalnego. Dalsze instrukcje otrzymasz na owym spotkaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin