Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o przyjęcie do biznesu San Andreas Armed Forces - Hirek661

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Hirek661
Nick:  Hirek661
Serial: C8DCE0114EEE14072C414217C2A384A2
Czas spędzony na serwerze: 500
Kary serwerowe: 

Spoiler

4 Marca 2023, 16:21 >> Wyciszenie gracza Hirek661 przez Marcysia, powód: Brak kultury podczas aktywnej służby w SARA (Ważne do: 7 Marca 2023, 16:21)
16 Marca 2023, 19:15 >> Wyciszenie gracza Hirek661 przez PerkuleZ., powód: Wykorzystywanie opisu czynności do ogłaszania się jako uber. (Ważne do: 16 Marca 2023, 21:15)
25 Sierpnia 2022, 11:30 >> Wyciszenie gracza Hirek661 przez Byialy, powód: Brak kultury do Graczy, wyzwiska. (Ważne do: 27 Sierpnia 2022, 11:30)
25 Października 2023, 20:54 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Hirek661 przez Matie18, powód: Łamanie zasad ubera pomimo warna (Ważne do: 25 Października 2023, 21:54)

Przedstawienie swojej osoby: Cześć, mam na imię Krystian mam 20 lat, z wykształcenia jestem technikiem żywienia i usług gastronomicznych w tym roku poprawiam maturę. Moje zainteresowania to Anime głownie romanse i nie tylko.. ale również i horrory. Gry o tematyce budowlanej symulatorowej oraz wojskowe również RTS. Historia głownie 20 wieku  i końca 19 wieku.  Astronomia lubię oglądać niebo w nocy. Militaria głownie wszystko co jest opancerzone i również lata ale tego to tak mniej.  Motoryzacja głownie ta starsza nowa to jakieś nie porozumienie.  Gotowanie a jakże inaczej przecież z zawodu jestem technikiem żywienia ale również i kucharzem to zainteresowanie jest jedno z najsłabszych i najnowszych bo dopiero pójście na zawód kucharza pozwoliło mi w jakimś tam stopniu polubić gotowanie choć nie robię tego na codzień  pomimo ze pracuje w gastro...  Muzyka słucham głownie to co mi wpadnie w ucho ale są gatunki które nie słucham. Fotografia tutaj jestem amatorem i robię je swoim  telefonem zdjęcia tego co uważam za słuszne. 
Czy posiadasz komunikator Discord oraz Mumble?: Tak
Czy posiadasz sprawny mikrofon?: Tak
Czy zapoznałeś się z regulaminem biznesu i regulaminem ogólnym biznesów?: Tak jest!

Edytowane przez Hirek661
Edytuje Godziny

Czołem!
Twój wniosek zostaje przyjęty i zostaje Ci narzucony sposób skrócony. W ciągu 72 godzin staw się na spotkanie wprowadzające, o takowe możesz ubiegać się u każdego członka Sztabu Generalnego. Dalsze instrukcje otrzymasz na owym spotkaniu.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin