Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Redaktorem Naczelnym og.ruddyy0!

Davvv_13
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

5wNnuaX.png

Witam, z tej strony Starszy Reporter @Davvv_13 z Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania wywiadu z Redaktorem Naczelnym @og.ruddyy0!

5D4B3bb.png

2tZSsvH.gif

5D4B3bb.png

D - Davvv_13
r - og.ruddyy0

5D4B3bb.png

D: Witam, z tej strony Starszy Reporter Davvv_13 z redakcji 4Life News. Mam do Ciebie kilka pytań, czy zechciałbyś udzielić odpowiedzi?
R: Jasne, chętnie odpowiem.

D: Świetnie! Na sam początek wywiadu, opowiedziałbyś coś o swojej osobie i zainteresowaniach?
r: Mam na imię Filip, pochodzę z województwa mazowieckiego i aktualnie uczęszczam do 3 klasy liceum ogólnokształcącego.

D: Przechodząc do sceny MTA, kiedy, jak i dlaczego trafiłeś na serwer 4Life?
r: Moją przygodę z serwerem zacząłem 12.11.2021 za namową kolegów i nudą na kwarantannie, wtedy nie wiązałem jakieś dłuższej przygody z serwerem.

D: Jak wyglądały Twoje początki na serwerze i jak je wspominasz?
r: Na początku jak to każdy nie wiedziałem bardzo co i jak. Po krótkim obeznaniu się z serwerem udałem się na magazyn, popracowałem trochę w owej pracy i zakupiłem swoje pierwsze premium+. Po wbiciu 500 LP zacząłem pracować na kurierze. Wspominam te czasy bardzo dobrze.

D: Jesteś w organizacji "Poena Capitis". Czy opowiesz nam, jak i kiedy trafiłeś do organizacji?
r: W organizacji Poena Capitis, jestem już 2 lata z krótką przerwą, a trafiłem do niej poprzez byłego już członka zarządu biznesu.

D: Aktualnie jesteś we frakcji S.A. Police Department. Kiedy udało dołączyć Ci się do owej frakcji?
r: Do frakcji SAPD udało mi się dostać dnia 18.06.2024 roku - wtedy ukazały się wyniki rekrutacji czerwcowej.

D: Dlaczego akurat San Andreas Police Department? Co skłoniło cię do napisania podania akurat do tej frakcji?
r: Od prawie 3 lat a dokładnie to od wakacji 2022 chciałem dołączyć do ów frakcji, lecz plany trochę pokrzyżowały mi pościgi i kartoteka, lecz przestałem utrudniać rozgrywkę funkcjonariuszom i po napisaniu wniosku moja kartoteka została rozwiązana, a ja miałem czyste konto, aby dołączyć w szeregi tej frakcji.

D: We frakcji posiadasz rangę Sergeant II. Jak wyglądała i ile trwała twoja droga na to stanowisko?
r: Droga do aktualnego stopnia trwała od 24.07.2024 roku, gdzie wtedy stałem się pełnoprawnym pracownikiem frakcji, nie pomijając żadnego awansu.

D: Czy miałeś kiedyś myśli nad zmianą frakcji, czy jednak SAPD to ta jedyna?
r: Zwiedziłem już prawie każdą frakcję na serwerze, nie próbowałem tylko do frakcji SAMD, i tak SAPD to już ta jedyna frakcja, w której mam nadzieję, że pozostanę do końca swojej serwerowej przygody.

D: Obecnie jesteś w Redakcji 4Life News na randze zarządowej, kiedy udało Ci się dołączyć do naszego biznesu?
r: Do biznesu udało mi się dołączyć na jesieni 2022 roku.

D: Dlaczego akurat redakcja? Co skłoniło Cię, aby dołączyć akurat tu?
r: Do redakcji trafiłem za namową przyjaciela, poza rekrutacja poprzez napisanie wniosku na forum, miałem dłuższą przerwę od biznesu, gdzie powróciłem do niego w 2023, potem znowu odszedłem i od ostatniego powrotu mnie już niebawem półtora roku.

D: Kiedy dostałeś szansę dołączenia do zarządu redakcji?
r: Szanse do dołączenia do zarządu, Redakcji dostałem kilka dni temu, z racji, że poprzedni członek został wydalony z biznesu.

D: W naszym biznesie posiadasz rangę Redaktor Naczelny, masz również uprawnienia Grafika. Opowiesz czytelnikom, na czym głównie opierają się twoje obowiązki w biznesie?
r: No to zacznijmy od grafika, jest to obróbka zdjęć, oraz tworzenie gifów, natomiast jako Redaktor Naczelny, zajmuję się autoryzacją materiałów, i podobnymi sprawami.

D: Co najbardziej lubisz w swoim aktualnym biznesie?
r: Na pewno jest to atmosfera i możliwość relacjonowania przeróżnych akcji serwerowych, zaczynając od RP, którzy odgrywają gracze, kończąc na eventach.

D: Na chwilę obecną na serwerze posiadasz przegranych ponad 2800 godzin. Jak wspominasz ten czas? Czy nie żałujesz, że spędziłeś go aż tyle w grze?
r: I tak i nie, przeliczając to na dni, jest 120 dni ciągłego grania na serwerze. Myślę, że nie żałuję tych przegranych godzin, tak jak wspomniałem wyżej, poznałem sporo fajnych osób, między innymi poprzez swoją drugą organizację, do której dołączyłem, a dokładnie był to 22.02.2022 i istniała ona jeszcze, przez ponad rok niestety została usunięta przez brak aktywnych graczy. Między innymi poznałem tam @Yaokim oraz @Mefju4, z którymi miałem najlepszy kontakt z organizacji, oraz jest tak do dzisiaj.

D: Jak spory majątek udało Ci się zgromadzić przez ten czas? Czy uważasz, że na ponad 2800 godzin jest on wystarczający, czy chciałbyś go zwiększyć? Co posiadasz w swojej kolekcji?
r: Mój majątek wynosi teraz około 1.5kk, jak na tyle godzin przegranych uważam, że jest to mało, lecz trochę go przegrałem w kasynie, trochę też straciłem na sprzedaży aut, żeby kupić inne i zrobić je od 0, jak i również straciłem go, biorąc leasingi w znanym serwerowym biznesie. Majątek chciałbym zwiększyć.

D: Czy obecnie masz jakieś marzenia związane z serwerem? Jeśli tak, chciałbyś się nimi podzielić?
r: Jest to zakup warsztatu tunigowego, odkupienie swoich starych pojazdów, i oczywiście dołączenie do ekipy serwera.

D: Na serwerze jesteś znany pod nickiem og.ruddyy0 Skąd pomysł na nick?
r: Historia z nickiem ciągnie się za mną już dobre 8 lat. Mianowicie podczas jednej lekcji w szkole światło padało na mnie w taki sposób, że wyglądało to, jakbym był rudy, i od tamtego momentu już tak zostało.

D: Pod koniec, jak zawsze mam dla Ciebie 3 luźniejsze pytania. Który z pojazdów w twojej kolekcji podoba Ci się najbardziej i dlaczego?
r: Tak naprawdę wszystkie pojazdy, lecz najbardziej ostatni prezent urodzinowy, jakim jest Merit.

D: Jeśli miałbyś dostać na teraz milion PLN-ów na serwerze, ale musiałbyś je wydać w ciągu godziny, co byś kupił?
r: Odkupiłbym swoją pierwszą kochankę. Jest to pojazd marki cheetah, który w 2022 udało mi się wziąć w leasing w pewnym biznesie, lecz przez mało czasu na grę musiałem z niego zrezygnować, ale wciąż pozostaje w dobrych rękach.

D: Pogrywasz w jakieś inne gry niż MTA, jeśli tak to w jakie?
r: Oczywiście, aktualnie najczęstszą grą, w którą gram jest CS2, oraz Phasmophobia.

D: Czy na koniec chciałbyś kogoś pozdrowić?
r: Pewnie, pozdrawiam: @Mefju4, @Yaokim, @Patryk99, @wojtek83, @bartoszek., @Sheeker, @Likoss123, @XKrakroX, @dianus, @tsygankov, @kvmykk.ogf, @Kr3dka, @Symcio, @ItsTobiasz, @yoshi.rar, @Legancki_Baor, @ModereK, @KrzychuL_, @Pavi, @PolakoVskY*, @KubiN*, @Chrzano_o, @macias187, @SzarY*, @Lekorz47, @MKKC, @R4eax., @Sheba, @rogis, @PicoBello*, @Najcior., @Mich*, @Laykxs, @Dabroo, @AcriZ, @Deni*, @_RySiek*, @theemo., @MateuszXQ, @AngelOfDeath, @Davvv_13 oraz resztę osób z PD i tych, o których zapomniałem powyżej wspomnieć.

D: To wszystko z mojej strony. Serdecznie dziękuję za udzielenie wywiadu oraz poświęcony na niego czas.
r: Ja również dziękuje za przeprowadzenie wywiadu.

5D4B3bb.png

6B83hKN.gif

5D4B3bb.png

Bardzo dziękuję za przeczytanie wywiadu. Jeśli Ci się spodobał, zachęcam do pozostawienia reakcji i komentarza pod tym postem.

Su8Y3MX.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

5wNnuaX.png

Edytowane przez Davvv_13
Poprawka

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin