Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

!! Projekt Boks !!

Kamilo008
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, was bardzo serdecznie.

Chciałbym wam zaprojektować mój projekt nt. Boksu jest on na innym serwerze lecz ja chce go pod inną nazwą bardziej pod Angielską; Mixed Martial Arts bądź Polska; Mieszane Sztuki Walki Skrót: MMA. Projekt ten już przedstawiałem Adm. RcoN lecz zbytnio się nie zgodzili, ale chcę ten projekt wam przedstawić abyście zadecydowali. Czy Tak Czy Nie.

Co byśmy organizowali;

- Walka z graczami, np. Walka z jednym graczem i jednym członkiem drużyny MMA

- Konkursy

- Eventy

- Wiele, wiele więcej.

Czy była by Rekrutacja ?

Rekrutacja odbywała by się w zależności od ilości członków jak by oczywiście brakło osób np. Jak by było 10/25 to byśmy wtedy otworzyli rekrutacje. Otwierał rekrutacje będzie Lider Biznesu, wtedy kiedy zobaczy w składzie braki.

Co Kiedy by się odbywały różne eventy, konkursy czy coś innego ?

Myślę, że co tydzień, lub co miesiąc. Do wygrania będą pieniądze, sponsorować będę Ja.

Czy będzie gdzieś obiekt biznesu?

Tego jeszcze niestety nie wiem, ale jak by miało być to bym proponował o zwykłą salę biznesową zrobioną przez twórcę GTA : SA

Wstęp?

Wstęp oczywiście, będzie raz za darmo, a raz za PLN. Wstępy będą tylko jedynie do obstawiania Walk między graczami, lub i w innych atrakcjach.

Czy będzie jakiś biznes serwerowy pod /biznes? 

Tego jeszcze nie wiem, to będzie decyzja od RCON, jak narazie planuje aby tego biznesu na serwer NIE BYŁO, 

Chciałbym tylko subforum pod Biznesy/Organizacje Serwerowe.

Czytajcie to po prawej stronie -------> |

\/

Pisałem, oczywiście w stronę Graczy. Nie do administracji,

ponieważ chciałem aby gracze to zaakceptowali czy też nie.

Myślę, że to byłby dobry pomysł na wyładowanie emocji,

Czy coś innego w tym stylu.

Rozwinęła by się trochę rozrywka. Organizowano by walki i gracze obstawiali by zwycięzce mogli by zarobić :). Zakłady przyjmowałby jakiś pracownik tego biznesu. Według mnie ciekawy pomysł :) Dodatkowo można by wprowadzić walki legalne i nielegalne . Nielegalne były  by karane np. przez SAPD, a legalne SAPD mogłoby zabezpieczać   :) Ewentualnie można by wprowadzić inne konkurencje np. wyścigi , skoki z spadochronu itp :)

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin