Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nabór do służby przygotowawczej - Maj 2025

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

q12qGZb.png

Ogłoszenie
o naborze do służby przygotowawczej
w Komendzie Miejskiej San Andreas Fire Department

1. Liczba stanowisk, na które prowadzony jest nabór do służby - (bez limitu/liczba stanowisk)

2. Nazwa stanowiska, którego dotyczy postępowanie kwalifikacyjne - stażysta, docelowo: starszy ratownik-kierowca
Miejsce pełnienia służby - Jednostki Ratowniczo-Gaśnicze Komendy Miejskiej San Andreas Fire Department
Rodzaj rozkładu służby - system zmianowy

3. Wymagania stawiane kandydatom
- obywatelstwo stanu San Andreas
- korzystanie z pełni praw publicznych
- posiadanie zdolności fizycznej i psychicznej do pełnienia służby w SAFD
- posiadanie prawa jazdy kategorii B
- posiadanie prawa jazdy kategorii C

4. Wymagane dokumenty
- podanie o przyjęcie do służby w San Andreas Fire Department (wzór poniżej)

5. Miejsce i termin składania wymaganych dokumentów:
Zainteresowani proszeni są o składanie wzoru podania pod tym tematem, do 07.05.2025r.

Dokumenty niekompletne, niespełniające wymagań formalnych, otrzymane w inny sposób niż opisany wyżej lub po terminie nie będą rozpatrywane w postępowaniu kwalifikacyjnym.

6. Postępowanie kwalifikacyjne
Postępowanie kwalifikacyjne odbywa się na podstawie stosownych przepisów i zarządzeń wydanych przez Komendanta Głównego San Andreas Fire Department oraz Komendanta Szkoły Podoficerskiej San Andreas Fire Department

Harmonogram przebiegu postępowania kwalifikacyjnego:
ETAP I - Termin składania wymaganych dokumentów.
ETAP II - Termin oceny złożonych dokumentów przez komisje kwalifikacyjną. Ocena dokumentów odbywa się bez udziału kandydatów.
ETAP III - Skierowanie osób wstępnie zakwalifikowanych na szkolenie podstawowe w zawodzie strażak realizowane w strukturach Szkoły Podoficerskiej San Andreas Fire Department.
ETAP IV - Przystąpienie do egzaminów potwierdzających kwalifikację konieczne do wykonywania zawodu przez osoby, które przeszły etap szkolenia.
ETAP V - Mianowanie na oficjalny stopień służbowy w korpusie szeregowych i przydział do konkretnej zmiany służbowej.

Powyższy harmonogram należy traktować jako orientacyjny, a terminy zawartych w nim elementów mogą ulec zmienia z przyczyn niezależnych od organizatorów postępowanie kwalifikacyjnego. O wszystkich istotnych zmianach kandydaci po przejściu kolejnych etapów naboru będą sukcesywnie informowani.

Spoiler

Login:
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):
Identyfikator discord (przykład):
Imię:
Coś o sobie:
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler):
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?:
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?:
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?:
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?:

Komisja kwalifikacyjna:

tCeAYdq.png @AdrianeQ82

8gRQY28.png @szumjas

11zinS0.png @Ulgi

11zinS0.png @Otis_Driftwood

W37wJ0T.png @Dyziek*

W37wJ0T.png @Tony_Dripano

Edytowane przez AdrianeQ82

Login: lefter55
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): lefter55
Identyfikator discord : lefterek
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: 5lat/500godzin
Coś o sobie: No to witam, jestem Łukasz mam 17lat pochodzę z Jarocina w wojwództwie Wielkopolskim. Interesuję się motoryzacją, spawalnictwem i obróbką metali, strażą pożarną, rolnictwem, budowlanką, i od jakiegoś czasu modelowaniem (projektowanie rzeczy do spawania). Na codzień uczę się w zawodzie montera zabudowy i robót wykończeniowych, chodzę na siłownie lubię sobie pograć w cska pojeździć rowerem iść coś pogrzebać w warsztacie. Za klilka lat chciałbym zrobić papiery na spawanie metodami TIG/MAG, zbudować swój warsztat spwalniczy wykonywać zlecenia i zmienić branże na właśnie spawanie i lakiernictwo tych elementów które będę tworzył. Umiem pracować w zespole, jestem spokojny i nie konfliktowy, słucham się wyższego stopnia i reaguje na polecenia.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): trochę się rozjechało przez te emotki ale myślę że będzie git

Spoiler
lefter55 mute.png Powód: CBK.
Nałożone przez: LuKi16
Od: 13 Czerwca 2020, 23:25
Do: 15 Czerwca 2020, 23:25
lefter55 prawajazdy.png Powód: Totalne 0RP podczas pościgu
Nałożone przez: HrazY
Od: 11 Czerwca 2020, 18:25
Do: 14 Czerwca 2020, 18:25
lefter55 mute.png Powód: CBK.
Nałożone przez: Iguana
Od: 9 Czerwca 2020, 0:08
Do: 12 Czerwca 2020, 0:08
lefter55 mute.png Powód: BK
Nałożone przez: K4nciasty
Od: 11 Marca 2020, 14:16
Do: 11 Marca 2020, 20:16
lefter55 mute.png Powód: Brak kultury na /g
Nałożone przez: KropsoN
Od: 6 Marca 2020, 12:44
Do: 6 Marca 2020, 13:44
lefter55 mute.png Powód: CBK w strone PD
Nałożone przez: AdiZ
Od: 29 Lutego 2020, 17:33
Do: 2 Marca 2020, 17:33
-- prawajazdy.png Powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA=
Nałożone przez: Kacperix3

Od: 10 Września 2018, 17:50
Do: 5 Czerwca 2021, 17:50

Nick ukaranego Typ kary, powód i osoba nakładająca karę Okres trwania kary
lefter55 mute.png Powód: wulgarne bindy na /g
Nałożone przez: SzarY*
Od: 28 Kwietnia 2025, 1:23
Do: 28 Kwietnia 2025, 13:23
lefter55 mute.png Powód: Brak kultury
Nałożone przez: Laykxs
Od: 21 Kwietnia 2025, 22:14
Do: 22 Kwietnia 2025, 10:14
lefter55 mute.png Powód: Antysemityzm
Nałożone przez: AcriZ
Od: 11 Kwietnia 2025, 23:49
Do: 13 Kwietnia 2025, 23:49
Od: 9 Kwietnia 2025, 23:01
Do: 10 Kwietnia 2025, 0:01
lefter55 prawajazdy.png Powód: Nieostrożna jazda, taranowanie
Nałożone przez: .Mich4U
Od: 6 Kwietnia 2025, 0:29
Do: 7 Kwietnia 2025, 0:29
Od: 5 Kwietnia 2025, 23:45
Do: 6 Kwietnia 2025, 5:45
lefter55 mute.png Powód: BK
Nałożone przez: pomocnik2000
Od: 5 Kwietnia 2025, 12:33
Do: 5 Kwietnia 2025, 15:33
lefter55 prawajazdy.png Powód: Jazda pod prąd na drodze jednokierunkowej
Nałożone przez: Pamefloxe
Od: 6 Maja 2024, 19:24
Do: 7 Maja 2024, 1:24
lefter55 mute.png Powód: Brak kultury.
Nałożone przez: Mefju4
Od: 8 Marca 2024, 16:45
Do: 8 Marca 2024, 19:45
lefter55 bany.png Powód: Próba sprzedaży bota na kopalnie //TheIndjana.
Nałożone przez: TheArasik.
Od: 29 Grudnia 2020, 22:29
Do: permanentnie
lefter55 prawajazdy.png Powód: Omijanie bramek
Nałożone przez: romeg.redd
Od: 27 Listopada 2020, 13:46
Do: 28 Listopada 2020, 13:46
lefter55 bany.png Powód: Obraza ARCON
Nałożone przez: Kenny.gg
Od: 2 Sierpnia 2020, 23:27
Do: 15 Listopada 2023, 23:27
lefter55 prawajazdy.png Powód: Taranowanie graczy
Nałożone przez: Avenged
Od: 21 Lipca 2020, 23:14
Do: 22 Lipca 2020, 5:14
lefter55 mute.png Powód: Obraza moderatora
Od: 21 Lipca 2020, 22:39
Do: 24 Lipca 2020, 22:39
lefter55 prawajazdy.png Powód: Odwalanie, DM pojazdem
Nałożone przez: veeniX
Od: 12 Lipca 2020, 22:09
Do: 17 Lipca 2020, 22:09
lefter55 licencje.png Powód: Lądowanie poza lotniskiem
Nałożone przez: veeniX
Od: 5 Lipca 2020, 22:10
Do: 6 Lipca 2020, 22:10
lefter55 prawajazdy.png Powód: Taran, odwalanie //Alpaka*
Nałożone przez: K4nciasty
Od: 27 Czerwca 2020, 1:13
Do: 29 Czerwca 2020, 1:13
lefter55 prawajazdy.png Powód: Skok z MC
Nałożone przez: Emiljusz
Od: 21 Czerwca 2020, 14:07
Do: 24 Czerwca 2020, 14:07
lefter55 mute.png Powód: Obraza Administratorki RCON.
Od: 20 Czerwca 2020, 22:49
Do: 25 Czerwca 2020, 22:49
lefter55 bany.png Powód: Podrabianie logów.
Od: 13 Czerwca 2020, 23:39
Do: 12 Sierpnia 2020, 23:39

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: Tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: tak                  
Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: Wszystko zależy od tego ile będę miał pracy, ale myślę że nie będzie problemem z 10h tygodniowo w wakacje może więcej być 
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Nie. Tylko w SAFD rok temu
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Niestety nie.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Ponieważ byłem już w strukturach SAFD, lecz zostałem wydalony przez nie aktywność (nie miałem poprostu czasu na grę i przez lekkie problemy w życiu w tamtym czasie nie miałem nawet ochoty grać w mta). Posiadam wiedzę o frakcji takie jak znajomosć RP, sprzętu, skrótów, pojazdów itd itd. I nie ukrywam, chciałbym wrócić do frakcji ponieważ wróciła mi wena do gry w mta i chciałbym sobie spędzać czas w frakcji a tylko safd mnie interesuje tak bardzo 

<3

Edytowane przez lefter55

Login: Kxekoo4321
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Dux, Whiterek, WhizAce
Identyfikator discord (przykład): dux_531
Imię: Kacper
Staż na serwerze: 952
Coś o sobie:  Jestem spokojny, odpowiedzialny oraz cierpliwy. Jestem przyjacielski i zawsze staram się pomagać innym. W wolnym czasie lubię również grać w gry komputerowe i spotykać się z przyjaciółmi, aby wspólnie spędzać czas. Moje zainteresowania to łowienie ryb. Jestem osobą która rzadko stosuje wulgaryzmy ale czasami może się wymknie. Chętnie pomagam innym i szybko zapoznaje się z nowymi osobami.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): Nie
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:  Tak, Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Tak, nie wymawiam litery R
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 5-6h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):  Tak, SARA od Lutego 2025 do Kwietnia 2025 - Pracownik
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Nie
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Uważam, że jestem dobrym kandydatem z racji iż już mam staż na serwerze i mniej więcej wiem jak działa straż na serwerze. I chciałbym spróbować swoich sił w nowej roli i przekonać się jak to jest.

Login: DAWCO882
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): DAWCO882, DAWCO822.krw, DAWCO882.MZLV
Identyfikator discord (przykład): DAWCO882
Imię: Dawid 
Staż na serwerze: 235h
Coś o sobie: Byłem uczniem technikum turystycznego, piszę byłem ponieważ w tym roku zdaje maturę. Mam psa oraz 3 braci, moje zainteresowania to piłka nożna, siatkówka oraz koszykówka lecz mniej. Jestem osobą rozważną i osobą które nie boi się podejmować trudnych decyzji jak i również tych wymagających zdrowego rozsądku. Staram się bardzo rzadko używać wulgaryzmów lecz jak każdemu zdarza się, że mi się wymknie jakiś haha. Bardzo lubię spędzać czas z moimi braćmi i pomagać mamie w codziennych czynnościach które wykonuje w domu.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): Nie
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: posiadam oba komunikatory
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Zapoznałem się, proste jak słońce i jasne jak drut
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 8-9h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Nie to będzie mój 1 raz (oczywiście jak mi się uda).
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Nie 
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Ponieważ, bardzo chciałbym spróbować swoich sił w zupełnie nowej roli jaką jest SAFD, pomaganie społeczności na serwerze jest moim marzeniem, mam nadzieję że to marzenie uda mi się spełnić na to liczę. 

Edytowane przez DAWCO882

Login: smeniu
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): smeniu
Identyfikator discord (przykład): smeniu
Imię: Piotr
Staż na serwerze: 20h  Rejestracja w 2022r 
Coś o sobie: Witam mam na imię Piotr mam 17lat. Na co dzień uczęszczam do 2 klasy zawodowej w kierunku elketromechanika. W wolnym czasie staram się spędzać czas z rodziną oraz 
znajomymi.

Na co dzień interesuję się sportem takim jak piłka nożna oraz koszykowa, także interesuję się strażą pożarną ponieważ mój ojciec i brat należą do straży i też załapałem tą zajawe.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): Brak.
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: Tak.
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak, 
 Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie.
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 10h minimum 20h MAX.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Niestety nie.
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Tak mam doświadczenie ponieważ jeszcze nie dawno byłem w MDP-Młodzieżowej drużynie pożarniczej u mnie na wsi. Brałem udział w zawodach strażacki i wielu innych na temat pożarnictwa.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Jak już napisałem u góry interesuję się strażą pożarną od małego i należę do MDP w irl i mam dosyć sporą wiedzę na temat pożarnictwa. Tak że chciał bym spróbować swych sił tutaj długo czekałem na rekrutację tutaj bo jest to naprawdę dobra frakcja pod każdym względem. Mam bardzo dużo czasu na pełnienie służby w szeregach tej frakcji i myślę że warto dać mi szansę.

Edytowane przez smeniu

Login:Yaquza
Nick 

Spoiler

Snupdog.gg Yaquza YaquzaZpereniala SenseiWu BartQsz Sk1pper Dr1fter.SkupSamochodow Balwan.SkupSamochodow Merkury.SkupSamochodow Merkury* Merkury.gg bvrtus* Bvrtus* Bartvs* bartqsz  Bartvsz* Bartxvz* PolskiZlomek klawiatura* katalizator* Vzx* KangureKao* Wychillowany Bart3K* R3kinek NiebieskiCejotek  [...] NoisyBoy DavidGoggins Zadowolony pioter3352 Pioter3352 niemampomyslu  Bartek7602 

Identyfikator discord (przykład):funmoonlight
Imię:Bartosz
Staż na serwerze:1502h Rejestracja 17październik 2023 
Coś o sobie:Witam, nazywam się Bartosz interesuje się sportami, grami komputerowymi, broniami, służbami mundurowymi, motoryzacją oraz po części geografią, Jestem osobom otwartą która lubi spędzać czas w towarzystwie innych, nie tylko na świeżym powietrzu ale też w grach. W wolnym czasie lubię posłuchać muzyki na słuchawkach. Jestem opanowany emecjonalnie, miły, przyjazny, troskliwy, towarzyski, pomocny, konsekwętny oraz wyrozumiały. Podczas mojego 1502 godzinnego stażu na serwerze zachowywałem się nie fajnie w stosunku do innych lecz staram się wyjść na prostą drogę.  Lubię na serwerze odgrywać RP z każdą frakcją, mam w tym dość wysokie doświadczenie.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler):

Spoiler

23 Lutego 2025, 16:46 >> Zbanowanie gracza katalizator* przez Virlaen., powód: Współpraca z cheaterem. (Ważne do: permanentnie)
2 Lutego 2025, 15:21 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Bartvxz* przez kjex.nps, powód: celowe zastawianie lawety motocyklem (dow. dost. adm.) (Ważne do: 2 Lutego 2025, 17:21)
6 Stycznia 2025, 3:13 >> Wyciszenie gracza Merkury* przez Wr77zeR*, powód: Pisanie z włączonym Caps Lockiem. (Ważne do: 6 Stycznia 2025, 3:43)
24 Grudnia 2024, 13:54 >> Wyciszenie gracza Merkury* przez Princessa*, powód: Prowokacje. (Ważne do: 24 Grudnia 2024, 16:54)
27 Listopada 2024, 21:25 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez MichQs., powód: Obraza gracza (Ważne do: 28 Listopada 2024, 3:25)
25 Listopada 2024, 22:39 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez kvmykk.ogf, powód: Prowokacje (Ważne do: 26 Listopada 2024, 22:39)
16 Listopada 2024, 20:12 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez TeKMistrz, powód: Wyzwiska. (Ważne do: 16 Listopada 2024, 22:12)
26 Października 2024, 14:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Yaquza przez |NT|TrondoZPL, powód: Ucieczka od odpowiedzialności po przypadkowej kolizji (dowód u adm ) (Ważne do: 27 Października 2024, 2:43)
26 Października 2024, 14:19 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez concamatrix, powód: Prowokowanie innych graczy (recydywa) (Ważne do: 27 Października 2024, 14:19)
23 Października 2024, 18:13 >> Wyciszenie gracza YaquzaZpereniala przez hjpr, powód: Prowokowanie innych graczy. (Ważne do: 24 Października 2024, 18:13)
20 Października 2024, 16:22 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Yaquza przez kondziolek, powód: Odwalanie (Recedywa) (Ważne do: 23 Października 2024, 16:22)
17 Października 2024, 23:27 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez kzedo, powód: BK na /g (Ważne do: 18 Października 2024, 0:27)
28 Września 2024, 19:27 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Snupdog.gg przez Hinox, powód: Odwalanie (Ważne do: 30 Września 2024, 19:27)
14 Września 2024, 21:10 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Snupdog.gg przez Likoss123, powód: Celowe taranowanie, odwalanie (Ważne do: 18 Września 2024, 21:10)
20 Sierpnia 2024, 23:42 >> Wyciszenie gracza Snupdog.gg przez mszek, powód: Prowokacje, poprzednie kary nic nie pomogły (recydywa) (Ważne do: 22 Sierpnia 2024, 23:42)
17 Sierpnia 2024, 20:00 >> Wyciszenie gracza Snupdog.gg przez NetworkTrouble, powód: Prowokacje (Recydywa) + BK (Ważne do: 18 Sierpnia 2024, 2:00)
14 Sierpnia 2024, 16:07 >> Wyciszenie gracza Snupdog.gg przez NetworkTrouble, powód: Wyzwiska (Ważne do: 14 Sierpnia 2024, 19:07)
12 Sierpnia 2024, 2:12 >> Wyciszenie gracza Snupdog.gg przez klonek12391, powód: Prowokacje (Ważne do: 12 Sierpnia 2024, 8:12)
10 Sierpnia 2024, 16:17 >> Wyciszenie gracza Snupdog.gg przez Virlaen., powód: Prowokacje - https://mta4life.pl/forums/topic/407119-skarga-na-snupdoggg/ (Ważne do: 11 Sierpnia 2024, 16:17)

21 Marca 2024, 1:00 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez KavKa*, powód: Brak kultury na tle rodzinnym (Ważne do: 24 Marca 2024, 1:00)
20 Stycznia 2024, 17:27 >> Wyciszenie gracza Yaquza przez Fepher, powód: CBK (Ważne do: 27 Stycznia 2024, 17:27)
20 Stycznia 2024, 17:21 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Yaquza przez DawiSS*, powód: Łamanie regulaminu ubera. (Ważne do: 20 Stycznia 2024, 19:21)
29 Grudnia 2023, 19:54 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Yaquza przez VeraX, powód: Celowe taranowanie (Dowód dost. adm) (Ważne do: 2 Stycznia 2024, 19:54)

PROSIŁ BYM O SPOJRZENIE NA FAKT ŻE NIE JESTEM JUŻ KARANY OD DWÓCH MIESIĘCY, I MAM ZAMIAR UTRZYMAĆ TO NA ZAWSZE.

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?:Tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak, Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?:Nie, nie cierpię
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?:Od 10godzin do myślę nawet 20godzin,
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):SARA nie pamiętam daty lecz odszedłem w trakcie bycia adeptem (akademia), SAMD 24.02.2025- 07.03.2025 student ratownictwa medycznego  (akademia.)  

Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):Nie, lecz chciał bym zacząć mieć jakiekolwiek.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?:Poszukuje przyjaznej jak i rozbudowanej frakcji która zawiera w sobie możliwość odgrywania RP. Powinienem otrzymać szansę ponieważ Mam doświadczenie w RP, Stosuje się do KRD, Słucham się oraz przyznaje do błędów, Lubię utrzymywać kontakt z innymi graczami, zachowuję pełną kulturę, godnie reprezentuję frakcję, nie popełniam błędów ortograficznych, stosuję znaki interpunkcyjne oraz jestem kreatywny.

Edytowane przez Bartek7602

Login:wiki2115
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): wiko69 , wiki2115
Identyfikator discord (przykład): wiko69.333 
Imię: wiktor
Staż na serwerze:   799 godz. 50 min.
Coś o sobie:Nazywam sie wiktor ma 14lat i uczę sie jescze w szkole podstawowej. Od niedawna złapałem zajawke na hulajnogi elektryczne ale na codzien jezdze duzo motorami. W wolnym czasie gram w mta i inne gierki. Lubie lowic ryby i wychodzic z znajomymi. Jestem osobą dosyc nie smiała. Lubie odgrywac rp. W najbliższym czasie planuje zapisac sie do mdp.

Spoiler

27 Stycznia 2025, 17:20 >> Wyciszenie gracza wiko69 przez Princessa*, powód: Spam bindami. (Ważne do: 27 Stycznia 2025, 18:20)
18 Stycznia 2025, 20:49 >> Wyciszenie gracza wiko69 przez Argen, powód: Brak kultury. (Ważne do: 19 Stycznia 2025, 2:49)
25 Grudnia 2023, 22:27 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez Kurzi, powód: Doprowadzenie do kolizji z innym graczem, brak zapłaty (dow. dost. adm.) (Ważne do: 29 Grudnia 2023, 22:27)
20 Listopada 2023, 21:14 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez Pamefloxe, powód: Skok z MC (Ważne do: 20 Listopada 2023, 23:14)
2 Września 2023, 12:03 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez Emiljusz, powód: Celowy taran gracza (dowód dostarczony adm) (Ważne do: 6 Września 2023, 12:03)
29 Sierpnia 2023, 21:41 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez _Valentino, powód: Taran (Ważne do: 30 Sierpnia 2023, 21:41)
8 Sierpnia 2023, 19:05 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez Matie18, powód: Jazda pod prąd + taran (dowody dostarczone adm.) (Ważne do: 9 Sierpnia 2023, 19:05)
3 Sierpnia 2023, 0:08 >> Zabranie prawa jazdy graczowi wiko69 przez Marcysia, powód: Skracanie, celowy taran. (Ważne do: 4 Sierpnia 2023, 0:08)
26 Marca 2023, 21:33 >> Zbanowanie gracza wiko69 przez Greyna.gg, powód: Podejrzane transakcje (Ważne do: permanentnie)
22 Lutego 2023, 21:50 >> Wyciszenie gracza wiki2115 przez Polixon, powód: Obrażanie innych graczy (Ważne do: 23 Lutego 2023, 21:50)
20 Lutego 2023, 20:23 >> Wyciszenie gracza wiki2115 przez BieQu, powód: CBK (Ważne do: 22 Lutego 2023, 20:23)

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: tak umiem 

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: tak zapoznałem się Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: zalezy od wolnego czasu od 8 do 10h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): tak TSA 27.03.2025 ADEPT
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): nie mam
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Ponieważ ta frakcja od zawsze mnie interesuje i rp jakie odgrywacie i po prostu mysle ze sie spisze w tej frakcji

Login: lukizak3
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): lukizak, lukizak3, NewLukiShow
Identyfikator discord (przykład): lukizak3
Imię: Łukasz
Staż na serwerze: 821 godz. 
Coś o sobie: Na imię mam Łukasz, lecz znajomi wołają mnie Luki. W grudniu skończyłem 24 lata, a mieszkam na Dolnym Śląsku w Legnicy. Ukończyłem szkołę na kierunku Technik Informatyk i e-sport, pracuję w zawodzie, a dodatkowo dorabiam jako pomocnik hydraulika. Cechuję mnie przyjazne, wyrozumiałe i pomocne nastawieniem do ludzi, nie szukam zwady, a stawiam na merytoryczny dialog. Mam duży dystans do siebie z luźno postawioną granicą. Interesuję się szeroko pojętą informatyką, celuję głównie w sieci i sysadministrację, ciekawią mnie również nowinki technologiczne. W domu bawię się na własnym labie z Proxmoxem, gdzie uczę się przydatnych rzeczy i od czasu do czasu testuję nowe rozwiązania. Często oglądam naukowo-populistyczne kanały, zdobywając wiedzę o odkryciach i osiągnieciach ludzi. Lubię obejrzeć dobry film - ulubiony gatunek to oczywiście SF, aczkolwiek nie zamykam się w sztywnej bańce. Mam raczej analityczny umysł, a jednocześnie lubię pofilozofować. Jestem typem gracza multi - nie potrafię grać praktycznie sam - a ze względu na obowiązki, czasu na grę jest coraz mniej, lecz dalej to lubię. Najwięcej czasu spędziłem w CS:GO i CS2, próbując swoich sił w esporcie, który zresztą był częścią nauki w szkole. Ostatecznie zmieniam się raczej powoli w gracza casualowego.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): Tak:

Spoiler

26 Sierpnia 2018, 14:54 >> Zabranie prawa jazdy graczowi lukizak3 przez AdiK., powód: Skarga na forum. (https://mta4life.pl/forums/topic/107285-skarga-na-fachowiec-oraz-lukizak3/) (Ważne do: 26 Sierpnia 2018, 20:54)

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: Tak.
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Proste jak słońce i jasne jak drut.
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie.
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: Od 7h do 15h.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): SAFD, kilkukrotnie - w okolicach lipca do grudnia 2018 roku; Następnie 2020 ponownie na wakacje; i wakacje 2023 roku. Najwyższy stopień starszy sekcyjny. 
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Nie.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Szanuję tę frakcję, dużo się w niej nauczyłem. Tematyka jest bardzo ciekawa, a członkowie frakcji potrafią opisać swoje doświadczenia z życia prawdziwego. Mam doświadczenie z odgrywaniem RP i nie mam problemu z wyobrażeniem sobie odgrywanej czynności czy zastałej sytuacji. Mimo, iż czasu na grę nie mam dużo, a moje poprzednie pobyty we frakcji nie przekraczały kilku miesięcy, to liczę na to, że tym razem to się zmieni. Większość rozegranych godzin na serwerze spędziłem właśnie na służbie w SAFD i dobrze to wspominam.

Login:Sniezynka
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Sniezynka   -  372277
Identyfikator discord (przykład): Sniezynka
Imię:Tomek
Staż na serwerze:1371h
Coś o sobie: Witam , Jestem Tomek . Pracuję jako automatyk - serwisuje maszyny w zakładzie produkcyjnm. Niedługo będzie rok jak wszedłem na 4Life - myślałem że wchodzę tak na chwilę tak z ciekawości ale jak widzicie spodobało mi się. A tak prywatnie to mam  dwa koty (stąd  Śnieżynka - imie kota) mam też 10 pająków. Ogólnie jestem osobą pozytywną i empatyczną choć czasem "Nerwus".
No zdarzyło się .
22 Listopada 2024, 23:12 >> Wyciszenie gracza Sniezynka przez KavKa*, powód: CBK. (Ważne do: 24 Listopada 2024, 23:12)
7 Września 2024, 16:03 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Sniezynka przez kvmykk.ogf, powód: Taranowanie, odwalanie (Ważne do: 14 Września 2024, 16:03)
9 Sierpnia 2024, 22:38 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Sniezynka przez Sheba, powód: Celowy taran (dowód dostarczony administracji) (Ważne do: 13 Sierpnia 2024, 22:38)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Nick ukaranego Typ kary, powód i osoba nakładająca karę Okres trwania kary
Sniezynka mute.png Powód: CBK.
Nałożone przez: KavKa*
Od: 22 Listopada 2024, 23:12
Do: 24 Listopada 2024, 23:12
Sniezynka prawajazdy.png Powód: Taranowanie, odwalanie
Nałożone przez: kvmykk.ogf
Od: 7 Września 2024, 16:03
Do: 14 Września 2024, 16:03
Sniezynka prawajazdy.png Powód: Celowy taran (dowód dostarczony administracji)
Nałożone przez: Sheba
Od: 9 Sierpnia 2024, 22:38
Do: 13 Sierpnia 2024, 22:38

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?:Tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:Tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości? :Nie stwierdzono :) Czasem w (szybkim pisaniu )uciekają mi polskie znaki (ę, ć, ż, ą )
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?  2 - 3h X 7 (day) = 14 - 21 hour.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): startowałem do SARA ale na etapie rekrutacji utopiłem  wóz i się nie udało.
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):
Jestem w moim zakładzie pracy jedną z osób wyznaczonych do udzielanie pierwszej pomocy przedmedycznej oraz do gaszenia pożarów. Co roku mamy szkoleniea praktyczne użycia gaśnic w sytuacjach wystąpienia pożaru oraz przeprowadzania ewakuacji z obszaru zagrożonego.
(gasimy zainicjowane ogniska ognia oraz wyprowadzamy  innych pracowników z zakładu )
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?:
Chcę spróbować. poza tym chyba potrzeba  ludzi. Często zgłaszam zlecenia na 112 i długo trzeba czekać . Chętnie pomogę. :)

Login: Jasiu213711
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Jasiu213711
Identyfikator discord (przykład): rafi_jam1
Imię: Błażej
Staż na serwerze:
300 godzin
Coś o sobie: Cześć mam na imię Błażej. Interesuje się motoryzacją, grami komputerowymi i strażą pożarną. Chodzę do szkoły średniej na kierunek gastronomiczny. Moją pasją to jest granie w gry komputerowe i gotowanie. Ogólnie jestem osobą pozytywną ale czasami się denerwuje. lubię zdobywać wiedzę na różne tematy.

Spoiler
Jasiu213711 prawajazdy.png Powód: Celowy taran sweepera, jazda pod prąd.
Nałożone przez: TeKMistrz
Od: 20 Grudnia 2024, 19:56
Do: 24 Grudnia 2024, 19:56

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak 
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: raz w tygodniu
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Nie
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Tak, jeździłem na obozy strażackie, brałem udział w zawodach strażackich,
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego
akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: chcę siebie sprawdzić czy się nadaje na to stanowisko

Login: BarteXK1
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):
B1rte4K, |Bart|, Bart*, Barcik.
Identyfikator discord (przykład): barcik530
Imię: Bartek
Staż na serwerze: 
3027h
Coś o sobie:  Szybko opowiadając o sobie, jak można się domyślić mam na imię Bartek. Nie dawno skonczyłem szkołe o profilu skierowana w transport, lecz raczej w przyszłości nie widzę siebie na żadnych studiach tylko w wyuczonym zawodzie. Na co dzień staram się być pomocna i miła osoba, która jeżeli ma wiedze lub umiejętności to stara się z wszystkich sił pomoc jak tylko może i rozwiać czyiś problem, a co za tym idzie z pomocą przynosi mi to duża satysfakcje i co daje mi później większą chęć do dalszej pomocy. Cenie w sobie i w innych osobach wysoki poziom kultury ale też bycie punktualnym. Mówiąc tak ogólnie to interesuje się tak naprawde wszystkim i niczym, lubie porozmawiać na przeróżne tematy z różnych dziedzin i dowiadywać się nowych rzeczy.

Spoiler

3 Maja 2023, 12:37 >> Wyciszenie gracza Bart* przez BieQu, powód: Ciągłe porowokacje, pomimo ostrzeżenia (Ważne do: 3 Maja 2023, 18:37)
23 Listopada 2021, 19:30 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Bart* przez Reksio*, powód: VDM (Ważne do: 26 Listopada 2021, 19:30)
11 Lipca 2021, 13:07 >> Wyciszenie gracza Bart* przez MATI9101, powód: Brak kultury na czacie organizacyjnym. (Ważne do: 12 Lipca 2021, 13:07)
17 Kwietnia 2021, 21:14 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Bart* przez Ven33r., powód: Taran (Ważne do: 20 Kwietnia 2021, 21:14)
5 Lutego 2021, 18:47 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Bart* przez TheIndjana., powód: Celowy taran gracza (Ważne do: 7 Lutego 2021, 18:47)
19 Stycznia 2021, 14:22 >> Zabranie prawa jazdy graczowi |Bart| przez japkooo., powód: Wymuszenie pierwszeństwa, jazda pod prąd [skrócenie kary] // rekin.rw (Ważne do: 20 Stycznia 2021, 11:22)
19 Stycznia 2021, 11:17 >> Zabranie prawa jazdy graczowi |Bart| przez rekin.rw, powód: taran, ucieczka, jazda pod prad (Ważne do: 23 Stycznia 2021, 11:17)
8 Stycznia 2021, 22:28 >> Wyciszenie gracza |Bart| przez ZbyK.gg, powód: Wklejanie wulgarnych logów (Ważne do: 9 Stycznia 2021, 22:28)
21 Grudnia 2020, 11:06 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Bart.. przez Nudzio., powód: Taranowanie (Ważne do: 23 Grudnia 2020, 11:06)
14 Listopada 2020, 16:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez ZTMF, powód: celowe odwalanie //BMA (Ważne do: 19 Listopada 2020, 16:43)
16 Marca 2020, 11:55 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez japkooo., powód: Nieostrożna jazda, celowy DM sapd podczas pomiaru prędkości (Ważne do: 16 Marca 2020, 23:55)
8 Marca 2020, 13:56 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez ZTMF, powód: Celowy taran (Ważne do: 11 Marca 2020, 13:56)
19 Listopada 2019, 19:18 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez Fantus.<3, powód: blokowanie (Ważne do: 20 Listopada 2019, 19:18)
17 Listopada 2019, 20:16 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez _aksyz, powód: skracanie pod prąd (Ważne do: 17 Listopada 2019, 20:49)
29 Września 2019, 12:01 >> Zabranie prawa jazdy graczowi B1rte4K przez KeXo, powód: Celowy taran (Ważne do: 2 Października 2019, 12:01)

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 2-6h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Tak, w TSA - Młodszy przewoźnik, SARA - Specjalista, SAMD - Pielegniarz + Na innych serwerach na platformie MTA 
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Uważam że po takim czasie jakim spędziłem grając na rożnych serwerach / frakcjach na MTA ( Około 4k godzin) ,nie miał bym problemu z ponownym ogarnięciem zasad panującym w frakcji. Do tego jestem wmiarę ogarnięta osoba której dosyć łatwo wchodzi nowa wiedza. Dodatkowo cechuje się pracowitością, miła osobowością która lubi pomagać, co daje mi też dodatkowa zalete do wspópracy w grupie.

Login:mircu2000
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Brak
Identyfikator discord (przykład): mircu0644 
Imię:Marcel 
Staż na serwerze: 16h i 38m rejestracja w  2020
Coś o sobie: Witam mam na imię Marcel mam 17lat. W życiu codziennym uczęszczam do 3 klasy zawodowej w kierunku Monter Zabudowy i Robot Wykończeniowych w Budownictwie. W wolnym czasie poświęcam czas ze znajomymi i rodzina.

Spoiler

4 Listopada 2024, 17:27 >> Zbanowanie gracza mircu2000 przez Ksiadz_Natan, powód: Obraza serwera w reporcie, spam reportami. (Ważne do: permanentnie)
4 Listopada 2024, 17:17 >> Wyciszenie gracza mircu2000 przez TheArasik., powód: CBK. (Ważne do: 5 Listopada 2024, 17:17)
23 Października 2024, 13:21 >> Wyciszenie gracza mircu2000 przez Princessa*, powód: Brak kultury wobec członkini ekipy + ucieczka z serwera. (Ważne do: 31 Października 2024, 13:21)
29 Lipca 2020, 15:32 >> Wyciszenie gracza mircu2000 przez ENOMEK, powód: brak kultury (Ważne do: 29 Lipca 2020, 18:32)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50) 

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:  Tak, Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: od 15 godzin do 25 godzin 
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Niestety nie 
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Jestem osoba zdyscyplinowaną która może działać pod presja czasu i podejmować szybkie decyzje
i przede wszystkim współpracować z innymi osobami z frakcji. Mam ogromną motywacje, by dać z siebie 100% nie tylko w czasie naboru, ale przez cały okres służby. SAFD to dla mnie możliwość ciągłego rozwoju nauki pracy zespołowej i doskonalenie się w działaniach ratowniczych.

Login:CHAppyPL

Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):CHappyPl

Identyfikator discord (przykład):andrzej457._1366

Imię:Oskar

Staż na serwerze: 270h i 53min

Coś o sobie:tak jak pisałem mam na imię Oskar mam 16 i do zawsze pasjonuje sie strażą pożarną od momentu Gdy jestem na serwerze zawsze chciałem dołączyć do SAFD I być członkiem 

Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): tylko i wyłącznie ostrzeżenia 

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: posiadam I umiem 

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: przeczytałem proste i łatwe jak drut 

Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: dysleksję i dysgrafię 

Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: tak do 30h

Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): SAFD uczeń szkoły podoficerskiej 

Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: byłem już kiedyś w tej frakcji więc coś nie coś wiem jak frakcja działa oraz tez jestem uczniem szkoły o profilu strażackim więc mam doświadczenie z strażą wiem jak sprzęt działa oraz jak go używać i wiem jak działa straz w rzeczywistości

Edytowane przez CHappyPL

Login:Mathij0
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):Mathij0
Identyfikator discord (przykład):Enzo#8731

Imię:Mateusz 
Staż na serwerze:305h
Coś o sobie:
Cześć Jestem Mateusz mam 25 lat, jestem osobą niepełnosprawną, poruszam się na wózku inwalidzkim. Pochodzę z Wielkopolski, mieszkam koło Poznania. Interesuje się sportem, głównie piłką nożną. Kibicuje Realowi Madryt aż pod sam grób. Jestem bardzo pozytywną osobą, bez problemu się dogaduje z osobami.Jestem osoba odpowiedzialną,sumienną,pracowitą.

Mathij0 mute.png Powód: Brak Kultury. (Recydywa)
Nałożone przez: im8yearsold
Od: 31 Marca 2025, 12:38
Do: 31 Marca 2025, 16:38
Mathij0 mute.png Powód: Prowokacje, brak kultury
Nałożone przez: PralinQa
Od: 17 Marca 2025, 11:57
Do: 19 Marca 2025, 11:57
Mathij0 mute.png Powód: BK, flood
Nałożone przez: Byialy*
Od: 5 Grudnia 2024, 13:30
Do: 5 Grudnia 2024, 21:30
Mathij0 mute.png Powód: Brak kultury
Nałożone przez: Yaokim
Od: 20 Listopada 2024, 20:57
Do: 20 Listopada 2024, 23:57
Mathij0 mute.png Powód: Brak kultury
Nałożone przez: ItsTobiasz
Od: 27 Października 2024, 14:27
Do: 27 Października 2024, 18:27

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?:Tak posiadam.Jeżeli chodzi o Mumble to tutaj chciałbym prosić o pomoc.
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:Tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?:Choruje na dystrofię mieśniową,zanik mięśni
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?:10h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):Tak w SAMD jako student ratownictwa 
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):Nie
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?:Chciałbym spróbować swoich sił w tej frakcji.Bardzo lubię pomagać.

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin