Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Nabór do służby przygotowawczej - Maj 2025

Rekomendowane odpowiedzi

Login: Vender
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Vender
Identyfikator discord (przykład): vender213
Imię: Krzysztof
Staż na serwerze: 
20 godz. 04 min.
Coś o sobie: Mam na imię Krzysztof mam 17 lat i chodzę do 3 klasy LO sportowo-mundurowe. Lubię gotować, piec i lukrować, a w wolnym czasię zajmuję się składaniem komputera.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): nie posiadam
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie cierpię
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: około 10h tygodniowo lub więcej zależy od tygodnia.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Nie pełniłem
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Ze strażą nie.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Dlaczego mnie? To proste, jestem aktywnym oraz sumiennym graczem. Chciałbym dołączyć do frakcji SAFD aby trochę się podszkolić oraz zdobyć doświadczenie w tej frakcji oraz z czasem awansować na wyższe stanowiska. Dlaczego SAFD? Ponieważ interesuje mnie po części straż pożarna oraz wszystkie aktywności z nią związane (mimo że w życiu codziennym bardziej planuje iść w kierunku policyjnym) to straż również mnie ciekawi.

Login:Bercik15
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):Bercik15
Identyfikator discord (przykład):bercik9335
Imię: Hubert
Staż na serwerze:48 godz. 20 min.
Coś o sobie: Dzień dobry, jestem Hubert mam 17 lat pochodzę z małej wioski pod Nowym Sączem które znajduje się w województwie małopolskim, chodzę do szkoły samochodowej w Nowym Sączu kształcę się tam w kierunku kierowca mechanik. Interesuje się motoryzacją
posiadam motor a dokładnie Yamaha yzf125r przy którym dużo spędzam czasu na pięlegnowaniu go tiuningowaniu albo naprawianiu(zdarzają się rzadko). Interesuje się również piłką nożna od czasu do czasu z znajomymi chodzę na lokalny orlik i lubimy
sobie popykać w piłkę. Uczęszczam do OSP w której obecnie jestem członkiem MDP w którym biorę czynny udział lecz obecnie przez mój wiek za dużo nie mogę zrobić, więc cierpliwie czekam aby móc zrobić kurs podstawowy i zacząć jeździć na wyjazdy.
Jestem koleżeńskim człowiekiem cierpliwym lubię pomagać innym.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler):Nie posiadam kar
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?:Tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:Tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?:Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?:Od 5 do 6 Godzin 
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):Nie
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):Tak posiadam takowe od roku 2021 jestem członkiem MDP  przez te parę lat zdążyłem się nauczyć co do czego służy i jak to działa, znam podstawy musztry
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: SAFD wybrałem z tego powodu że należę do OSP jestem tam członkiem MDP lubię pomagać innym, interesuje się pożarnictwem i podoba mi się ta tematyka a myślę że
to czego się dowiedziałem podczas tych paru lat członkostwa MDP może mi pomóc w tej frakcji i mógłbym nie sprawiać wielu problemów  w szeregach straży pożarnej.

Login: Kacki210
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Kacki210 , WRDFYT , 83Kacek.zgd , 83Kacek
Identyfikator discord (https://imgur.com/a/MsZvtXw): _wrdf
Imię: Wiktor
Staż na serwerze: 1850 godzin.
Coś o sobie: Witam. Pochodzę z wsi położonej w województwie podkarpackim. Interesuje się siłownią, motoryzacją, muzyką, informatyką oraz w głównej mierze wędkarstwem. Z charakteru jestem osobą spokojną, pomocną, radosną, miłą i stanowczą. Cechuje się chęcią samorealizacji i wytrwałością w dążeniu do celu. Jestem kreatywny i odpowiedzialny. 
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): 

Spoiler

29 Marca 2025, 23:19 >> Wyciszenie gracza 83Kacek przez Nokiller, powód: Wulgarne bindy (Ważne do: 30 Marca 2025, 3:00)
8 Kwietnia 2024, 20:01 >> Zbanowanie gracza Kacki210 przez Byialy*, powód: Omijanie systemu anty-afk w celu korzysci - recydywa (Ważne do: 23 Maja 2024, 20:01)
30 Marca 2024, 23:41 >> Zbanowanie gracza Kacki210 przez TheArasik., powód: Omijanie systemu ANTY-AFK w celu osiągnięcia korzyści majątkowych. (Ważne do: 29 Kwietnia 2024, 23:41)
27 Lutego 2024, 21:15 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez pepsiak01, powód: Spowodowanie kolizji, ucieczka z miejsca zdarzenia (Ważne do: 28 Lutego 2024, 3:15)
6 Listopada 2023, 1:14 >> Zabranie prawa jazdy graczowi WRDFYT przez TajemniczyJJ, powód: VDM (dowod u adm.) (Ważne do: 11 Listopada 2023, 1:14)
17 Września 2023, 15:50 >> Zbanowanie gracza WRDFYT przez Byialy*, powód: Podejrzane transakcje (Ważne do: permanentnie)
18 Sierpnia 2023, 13:53 >> Zabranie licencji lotniczej graczowi Kacki210 przez Sheeker, powód: Zamach shamalem na SAPD (Ważne do: 8 Września 2023, 13:53)
1 Sierpnia 2023, 16:46 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez VeraX, powód: Prowokacje. (Ważne do: 1 Sierpnia 2023, 22:46)
10 Czerwca 2023, 0:10 >> Zbanowanie gracza Kacki210 przez Argen, powód: Omijanie systemu Anty-AFK. (Ważne do: 10 Lipca 2023, 0:10)
30 Maja 2023, 19:35 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Lisa_, powód: skoki, odwalniee (Ważne do: 31 Maja 2023, 19:35)
2 Maja 2023, 12:48 >> Zbanowanie gracza Kacki210 przez Kumi, powód: Załatwianie spraw prywatnych na służbie, kupno domku. (Ważne do: 22 Maja 2023, 12:48)
10 Kwietnia 2023, 19:45 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Gryczuu, powód: Złamanie KRD podczas czynnej służby (Ważne do: 13 Kwietnia 2023, 19:45)
19 Lutego 2023, 17:00 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez DanielRB, powód: Odwalanie (Ważne do: 22 Lutego 2023, 17:00)
14 Stycznia 2023, 14:43 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez LuKi16, powód: Taranowanie (Ważne do: 16 Stycznia 2023, 14:43)
14 Stycznia 2023, 14:42 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez LuKi16, powód: Taranowanie (Ważne do: 16 Stycznia 2023, 14:42)
12 Stycznia 2023, 19:58 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Geloo, powód: Taranowanie, nieostrozna jazda (Dowod u adm) (Ważne do: 13 Stycznia 2023, 19:58)
3 Stycznia 2023, 22:30 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez KavKa*, powód: Taran, brak zapłaty za szkody mimo otrzymanego ostrzeżenia. (Ważne do: 4 Stycznia 2023, 22:30)
13 Listopada 2022, 21:57 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Chrzano_o, powód: Celowy taran w odwecie, w dodatku niewinnego gracza. (Ważne do: 15 Listopada 2022, 21:57)
3 Listopada 2022, 17:55 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez MATI9101, powód: DM pojazdem (Dowody dost. Administracji). (Ważne do: 7 Listopada 2022, 17:55)
1 Listopada 2022, 14:42 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Argen, powód: Brak kultury do Supporta po nadanej karze. (Ważne do: 4 Listopada 2022, 14:42)

1 Listopada 2022, 14:38 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Argen, powód: Brawurowa jazda, skoki. (Ważne do: 2 Listopada 2022, 14:38)
25 Października 2022, 20:56 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Argen.drip, powód: Brak kultury. (Ważne do: 26 Października 2022, 8:56)
22 Października 2022, 15:57 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Masellko, powód: CBK (Ważne do: 23 Października 2022, 15:57)
24 Września 2022, 15:26 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Argen.drip, powód: Brak kultury. (Ważne do: 25 Września 2022, 15:26)
24 Września 2022, 15:26 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Argen.drip, powód: Celowy taran, brawurowa jazda. (Ważne do: 25 Września 2022, 15:26)
21 Sierpnia 2022, 19:13 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez Animo., powód: Celowy taran kurierki, skoki, skracanie, jazda pod prąd. (Ważne do: 22 Sierpnia 2022, 19:13)
18 Sierpnia 2022, 12:41 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Versi*, powód: Brak kultury. (Ważne do: 20 Sierpnia 2022, 12:41)
15 Sierpnia 2022, 16:36 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez TheNaturat., powód: Brak kultury, flood (Ważne do: 16 Sierpnia 2022, 4:36)
16 Lipca 2022, 23:20 >> Zabranie prawa jazdy graczowi Kacki210 przez zloty113, powód: Celowe taranowanie (Ważne do: 19 Lipca 2022, 23:20)
6 Lipca 2022, 22:25 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Chrzano_o, powód: CBK na /pm (Ważne do: 7 Lipca 2022, 22:25)
21 Czerwca 2022, 11:11 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez Princessa*, powód: Brak kultury. (Ważne do: 25 Czerwca 2022, 11:11)
19 Czerwca 2022, 20:32 >> Wyciszenie gracza Kacki210 przez I_Was_There, powód: BK. (Ważne do: 20 Czerwca 2022, 8:32)

Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: Tak
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Oczywiście, proste jak słońce i jasne jak drut.
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Tak
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?:  25 godzin tygodniowo.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): SARA na stanowisku Starszy Pracownik 2 Maja 2023.
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Tak, jestem członkiem Ochotniczej Straży Pożarnej w której mam cel na przyszły rok zdać egzaminy upoważniające mnie do wyjazdów i zabezpieczeń np. wypadków drogowych lub do zablokowania drogi. Do tychczas moim zadaniem była pomoc przy remizie grille i spotkania oraz stanie przy grobie pańskim w kościele.  
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Interesuje się tematami związanymi z działalnością straży pożarnej. Przynależę do jednostki Ochotniczej Straży Pożarnej, w której regularnie i aktywnie uczestniczę. Chciałbym dołączyć do SAFD, aby rozwijać swoje zainteresowanie strażą pożarną. Akurat ja powinienem zostać wybrany, ponieważ jestem odpowiedzialny, mam dużą ilość czasu, którą mógłbym poświęcić na służbę. Po mimo różnych opinii na mój temat, mam nadzieję, że się dogadamy, pozdrawiam. 

Edytowane przez 83Kacek

Login: Just_Matix
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Just_Matix
Identyfikator discord: just_matix_
Imię: Mateusz
Staż na serwerze: Bardzo krótko, 8.5h
Coś o sobie: Hej hej, mam na imię Mateusz, pochodzę z Wadowic w województwie Małopolskim, interesuje się kinematografią, płytami winylowymi, oraz montażem filmowym. Obecnie chodzę do 4 klasy technikum logistycznego natomiast jednocześnie staram się prowadzić własne przedsiębiorstwo w branży marketingowej. Na co dzień jestem bardzo spokojną osobą, praktycznie nic mnie nie irytuje.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): Nie byłem.
Czy posiadasz i umiesz obsługiwać się komunikatorem Mumble oraz Discord?: Tak.
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak. Proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Cierpię zarówno na dysleksje oraz dysgrafię, natomiast nigdy wcześniej nie przeszkadzało mi to w RP tekstowym.
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: Myślę, że w tygodniu podczas roku szkolnego jestem w stanie poświęcić około 10 godzin możliwe, że nawet więcej.
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): Nie pełniłem.
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Niestety nie.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: SAFD wybrałem z kilku powodów. Po pierwsze uważam służby ratunkowe za najciekawszą rzecz w roleplayu, obecnie jestem również w frakcji LSFD na innym serwerze w GTA V. Mój znajomy polecił mi SAFD, zaciekawił mnie gameplayem w frakcji oraz zachęcił mówiąc o fajnej atmosferze i członkach frakcji. Uważam się za dobrego kandydata z powodu doświadczenia w RP, oraz wysoką aktywność.

Login: FilisoN
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Heniekframuga. , Loko* (aktualnie)
Identyfikator discord : Loczekk0305
Imię: Filip
Staż na serwerze: 760h
Coś o sobie:Jestem osobą spokojną, opanowaną i potrafię pracować w grupie. Na co dzień uczę się w technikum Inżynierii Sanitarnej (Klasa mundurowa) , a w wolnych chwilach interesuję się motoryzacją i grami komputerowymi oraz spędzam czas z dziewczyną. Lubię pomagać innym i uważam się za osobę odpowiedzialną – gdy coś zaczynam, staram się to zawsze dokończyć. Na serwerze lubię spędzać czas na patrolowaniu miasta i interakcji z innymi graczami. Cenię sobie porządek, dyscyplinę i dobrą atmosferę w grupie. Lubię pracę w zespole lecz nie przeszkadza mi praca samemu bo zawsze jestem w stanie coś sobie wymyślić. Łatwo nawiązuje nowe kontakty z innymi graczami.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): 

Spoiler
HeniekFramuga. mute.png Powód: CBK na /g
Nałożone przez: zloty113
Od: 8 Września 2022, 9:55
Do: 11 Września 2022, 9:55
HeniekFramuga. prawajazdy.png Powód: brawurowa jazda
Nałożone przez: Fepher
Od: 16 Czerwca 2022, 20:10
Do: 17 Czerwca 2022, 8:10
HeniekFramuga. mute.png Powód: BK
Nałożone przez: Destri
Od: 15 Czerwca 2022, 17:24
Do: 16 Czerwca 2022, 17:24
HeniekFramuga. mute.png Powód: Pisanie głupich tekstów
Nałożone przez: Devileczek.
Od: 5 Czerwca 2022, 16:10
Do: 5 Czerwca 2022, 22:10
HeniekFramuga. mute.png Powód: Brak kultury w stronę gracza.
Nałożone przez: Wonder.
Od: 16 Lutego 2022, 8:36
Do: 17 Lutego 2022, 8:36
HeniekFramuga. licencje.png Powód: Lądowanie na spawnie, niski pułap.
Nałożone przez: QumiK^,^
Od: 2 Lutego 2022, 19:25
Do: 4 Lutego 2022, 19:25
HeniekFramuga. mute.png Powód: Zakazny skrót
Nałożone przez: Blender.
Od: 1 Lutego 2022, 15:25
Do: 2 Lutego 2022, 15:25
HeniekFramuga. mute.png Powód: BK
Nałożone przez: Voxber
Od: 30 Stycznia 2022, 20:45
Do: 31 Stycznia 2022, 8:45
FilisoN mute.png Powód: Ogłaszanie na gp pomimo warna
Nałożone przez: Matie18
Od: 27 Stycznia 2022, 16:36
Do: 27 Stycznia 2022, 21:36

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak,  Zapoznałem się, proste jak słońce i jasne jak drut
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: ok.3/4h dziennie czyli min. 21h+ tygodniowo 
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): SARA Pracownik, SAFD Adept
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je):Tak, mam doświadczenie ze strażą pożarną w życiu codziennym, ponieważ jestem uczniem klasy pożarniczej. Brałem udział w zajęciach praktycznych organizowanych przez strażaków, uczestniczyłem w ćwiczeniach ewakuacyjnych w szkole oraz obserwowałem pokaz sprzętu gaśniczego i ratowniczego. Miałem też okazję odwiedzić jednostkę Państwowej Straży Pożarnej, gdzie dowiedziałem się, jak wygląda codzienna służba strażaka, jak przebiega alarm i jakie są procedury wyjazdu do akcji. Dzięki tym doświadczeniom lepiej rozumiem, jak odpowiedzialna i wymagająca jest praca w straży.
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?:Wybieram frakcję SAFD, ponieważ lubię pomagać innym graczom i działać w sytuacjach awaryjnych, gdzie liczy się szybka reakcja i współpraca. Interesuje mnie ratownictwo oraz udzielanie pomocy, dlatego chciałbym sprawdzić się właśnie w tej roli. Uważam, że SAFD daje dużą satysfakcję z dobrze wykonanej służby i pozwala na aktywny udział w życiu serwera. Chcę być częścią zgranego zespołu i mieć realny wpływ na bezpieczeństwo i wsparcie dla graczy. Mam też doświadczenie z innych frakcji, więc wiem, czego się spodziewać i jestem gotowy do działania. Moim zdaniem jestem dobrym wyborem, ponieważ jestem bardzo pomocnym graczem. Odgrywałem wiele RP więc wiem jak się zachowywać w danej sytuacji, należałem do SARA jak i innej frakcji przez co wiem na co się piszę. W życiu realnym uczę się w klasie mundurowej przez co jestem dobrze zdyscyplinowany. Myślę, że idealnie dopasowuje się w wasze szeregi. Znam się na zasadach, których trzeba się trzymać w frakcjach. Potrafię dobrze wykonywać swoją prace jak i polecenia przez wyższe rangi.

Login: cuker
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): 1. cuker 2. cuker23 (obecny)
Identyfikator discord: legaty2
Imię: Filip
Staż na serwerze: 
630 godz. 58 min.
Coś o sobie: Witam, mam na imię Filip i mam 15 lat. Od urodzenia mieszkam w Poznaniu oraz kibicuję najlepszemu klubowi Polski Lech Poznań Kolejorz!. Kocham uprawiać sporty, robię to na codzień regularnie nawet w zimę/deszcze/śnieg. Trenują piłkę nożną w amatorskim klubie ( Clescevia Kleszczewo ). Jestem osobą optymistyczną, gotową do działania, dobrą, miłą, dobrej myśli, asertywną, bezinteresowną, uprzejmą, życzliwą, wyrozumiała, pomocną i koleżeńską. Mam kilka zainteresowań/hobby w tym piłka nożna i oglądanie różnych serialów/filmów itp. itd. . Chodzę do szkoły ponadpodstawowej Technikum na profilu Informatycznym. W wolnym czasie lubię sobie pooglądać różne filmy/seriale jak wcześniej wspomniałem a także wyjść na dwór i pograć sobie w piłkę nożną np. na boisku, podwórek.
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze TAK (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler):

Spoiler

5 Września 2023, 21:43 >> Wyciszenie gracza cuker przez MichQs., powód: Brak kultury (Ważne do: 6 Września 2023, 21:43)
10 Lipca 2023, 15:56 >> Zbanowanie gracza cuker przez ThanKs.ogf, powód: Omijanie systemu ANTY AFK (Ważne do: 9 Sierpnia 2023, 15:56)
5 Lutego 2023, 19:54 >> Wyciszenie gracza cuker przez Byialy*, powód: BK na czacie (Ważne do: 6 Lutego 2023, 7:54)
31 Stycznia 2023, 18:50 >> Wyciszenie gracza cuker przez Lekorz47, powód: Prowokacje (Ważne do: 1 Lutego 2023, 18:50)
22 Stycznia 2023, 19:12 >> Wyciszenie gracza cuker przez Mai, powód: BK (Ważne do: 23 Stycznia 2023, 19:12)
18 Stycznia 2023, 17:31 >> Wyciszenie gracza cuker przez Gryczuu, powód: Żebranie mimo ostrzeżeń i kary (Ważne do: 19 Stycznia 2023, 17:31)
16 Stycznia 2023, 19:34 >> Wyciszenie gracza cuker przez Byialy*, powód: Żebranie na czacie + na /g (Ważne do: 16 Stycznia 2023, 21:34)
1 Stycznia 2023, 1:16 >> Wyciszenie gracza cuker przez Kozixon, powód: CBK (Ważne do: 6 Stycznia 2023, 1:16)
31 Grudnia 2022, 16:16 >> Wyciszenie gracza cuker przez NexiV., powód: Flood (Ważne do: 31 Grudnia 2022, 19:16)
18 Grudnia 2022, 13:20 >> Wyciszenie gracza cuker przez Chrzano_o, powód: Dalsze prowokacje pomimo warna. (omyłkowa) (Ważne do: 19 Grudnia 2022, 1:20)
29 Października 2022, 21:04 >> Zabranie prawa jazdy graczowi cuker przez Hezaks, powód: Niestosowanie sie do KRD na czynnej sluzbie SARA. (Ważne do: 1 Listopada 2022, 21:04)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)  

6 Maja 2024, 13:47 >> Zbanowanie gracza cuker23 przez Byialy*, powód: Omijanie bana + podejrzane akcje na koncie (Ważne do: permanentnie)
29 Października 2023, 0:24 >> Wyciszenie gracza cuker23 przez TajemniczyJJ, powód: Niemiłe teksty w strone gracza (Ważne do: 31 Października 2023, 0:24)
27 Września 2023, 20:31 >> Wyciszenie gracza cuker23 przez Karolowka, powód: BK (Ważne do: 28 Września 2023, 8:31)
23 Września 2023, 18:48 >> Zabranie prawa jazdy graczowi cuker23 przez Linshi, powód: Niestosowanie się do sygnalizacji podczas ruchu wahadłowego (Ważne do: 23 Września 2023, 19:03)
10 Września 2018, 17:50 >> Zabranie prawa jazdy graczowi (Nieznany nick) przez Kacperix3, powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA= (Ważne do: 5 Czerwca 2021, 17:50)

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: Tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Rzadko ale nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 4-6h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): 2x San Andreas Road Assistance ( Adept ) nie pamiętam kiedy
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Brałem udział czasami w takich warsztatach lub na jakihś festynach ale tak to nie
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Bardzo marzę o byciu w frakcji zajmujących się pomaganiem ludzi w sytuacjach zagrażających życiu. Będę słuchał się wyższego stanowiska i samego szefa frakcji. Jeśli będzie ktoś potrzebował pomocy szybko znajdę się w tym miejscu w mgnieniu oka. Nawet gdy będę zajęty postaram się jak najwięcej pomagać ludziom potrzebujących  mojej pomocy i znaleźć w szybki sposób czas. Rozumiem że ta frakcja nie jest łatwa ale chciałbym podjąć wyzwanie i spróbować swoich sił aby dostać się dalej i być bardzo szczęśliwy z bycia w tej frakcji. Jestem osobą która łatwo może się odnaleźć w wielkim gronie no i zrobić wszystko aby mnie wszyscy lubili. Umiem pracować w grupie co pozwala porozumieć się z innymi i nie kłócić się z nimi o byle co. Chciałbym osiągnąć mój cel w bardzo dobry sposób i nie poddam się, jeśli się jednak nie dostanę to będę co miesiąc pisać podanie do póki się nie dostanę. Według mnie jestem dobrym kandydatem na tą pracę ze względu z moją energią i młodym wiekiem . Lubię ratować życie potrzebującym i bardzo jestem dumny z siebie dlatego że pomagam i robie to bezinteresownie. Pov: Pozdrawiam całą frakcje SARA i SAFD

Edytowane przez cuker23

Login: Karolek2861
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden): Karolek2861
Identyfikator discord (przykład): koko345_60777

Imię: Konrad
Staż na serwerze: 57 godzin i 18 minut
Coś o sobie: Bardzo lubię służby mundurowe
Czy byłeś/aś karany/a na serwerze (należy wymienić wszystkie kary, prosi się o zastosowanie formy tekstowej oraz opcji spoiler): nie byłem
Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?: tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: 2 albo 3 godziny
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku): nie
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): nie miałem
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: bo bardzo lubię jak powyżej wspominałem służby mundurowe oraz będę się bardzo starać

Login: Gruntek_flavour 
Nick (bądź nicki, jeżeli stosowałeś/aś więcej niż jeden):  Gruntek.aha, GrunteK.gsf, Grunt3KKX*, Grunt3KKX
Identyfikator discord (przykład): _gruntek
Imię: Maksym
Staż na serwerze: 1316h i nadal rośnie
Coś o sobie: Hej jak wyżej widać mam na imię Maksym oraz mam 17 lat pochodzę z pomorza, moja persona cechuję się wzajemnym szacunkiem do innej osoby , zdyscyplinowaniem  , i charyzmą  więc myślę że nie będę miał problemu odnaleźć się w nowym gronie . Moje zainteresowania to mechanika , motoryzacja oraz łowienie rybek , mogę też wspomnieć iż chodzę na kierunek technik mechanik samochodowy . Często upalam swój motocykl na szutrach . Zawsze się interesowałem alarmami gdzie straż wyjeżdża czy co się dzieje na jakiś wioskach . Pasjonuję się też w chodzeniu po opuszczonych miejscach budynkach . Lubię płatki z mlekiem .

Spoiler
Powód: Celowy Taran + Odwalanie na spawnie.
Nałożone przez: im8yearsold
Od: 18 Kwietnia 2025, 16:48
Do: 22 Kwietnia 2025, 16:48
Powód: Celowy taran
Nałożone przez: Wr77zeR*
Od: 27 Marca 2024, 20:37
Do: 31 Marca 2024, 20:37
Powód: Stunty i skoki na pościgu.
Nałożone przez: Matias2525
Od: 18 Marca 2025, 21:42
Do: 19 Marca 2025, 3:42

Powód: Omijanie systemu ANTY-AFK
Nałożone przez: RIPSONx Od: 24 Stycznia 2024, 17:57
Do: 23 Lutego 2024, 17:57

Powód: Celowy Taran + Ucieczka z serwera.
Nałożone przez: im8yearsold
Od: 3 Maja 2025, 1:06
Do: 7 Maja 2025, 1:06

Powód: NWFmM2RkMDIzYzI0MDdjODIwNmMyZGZjN2Q3MDRhYzA=
Nałożone przez: Kacperix3
Od: 10 Września 2018, 17:50
Do: 5 Czerwca 2021, 17:50

Czy zapoznałeś/aś się z zawartością działu SAFD, warunkami postępowania kwalifikacyjnego i regulaminem frakcji?:tak
Czy cierpisz na dysleksję, dysgrafię lub inne dolegliwości?: Nie
Ile czasu tygodniowo jesteś w stanie poświęcić na służbę?: do 27h
Czy pełniłeś/aś służbę w innych frakcjach na serwerze? (jeżeli tak - w jakiej, kiedy i na jakim stanowisku):  SARA-adept Maj.2024 . SAPD-adept Październik.2024.
Czy w życiu codziennym masz doświadczenie ze strażą pożarną? (jeżeli tak - opisz je): Nie 
Dlaczego akurat SAFD i dlaczego akurat Ty powinieneś otrzymać szansę w naborze?: Ponieważ chciałbym spróbować swoich sił w byciu strażakiem ,oraz dlatego iż jestem osobą która nie zmarnuje szansy , i dobrze ją doceni. Chciałbym też zgłębić swoją wiedzę na temat pożarnictwa czy bycia strażakiem .

Udostępnij

• Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin