Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

@LOCK (WYCOFANA)

IgorRzeka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderator

Witam, Inspektor Naczelny NetworkTrouble z San Andreas Road Assistance.

Pozwolę sobie na wypowiedź z mojej strony, z tego względu że pracownik jedynie wykonał polecenie które ja mu wydałem (odholowanie pojazdu). Na serwerze pisałeś o zasadzie "3 minut", pisałeś również że jesteś funkcjonariuszem San Andreas Police Department.

Co do postoju, faktycznie, jest taka zasada - Nie mniej jednak obowiązuje ona na odległość readingu nicków, jeśli nie ma cię w takiej odległości - takowa zasada nie obowiązuje.

Cytat

● Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania.

Co do frakcji w której się znajdujesz.. Powinieneś wiedzieć, że będąc we frakcji nie powinieneś pisać skargi na forum, od tego są kanały wewnątrz frakcyjne na samym komunikatorze Discord.

Podsyłam również dowody odnośnie tego że nie było cię w wyż. wym. odległości readingu nicków, jak i samego pojazdu: https://imgur.com/a/LHLtpt1

16 godzin temu, NetworkTrouble napisał:

Witam, Inspektor Naczelny NetworkTrouble z San Andreas Road Assistance.

Pozwolę sobie na wypowiedź z mojej strony, z tego względu że pracownik jedynie wykonał polecenie które ja mu wydałem (odholowanie pojazdu). Na serwerze pisałeś o zasadzie "3 minut", pisałeś również że jesteś funkcjonariuszem San Andreas Police Department.

Co do postoju, faktycznie, jest taka zasada - Nie mniej jednak obowiązuje ona na odległość readingu nicków, jeśli nie ma cię w takiej odległości - takowa zasada nie obowiązuje.

Co do frakcji w której się znajdujesz.. Powinieneś wiedzieć, że będąc we frakcji nie powinieneś pisać skargi na forum, od tego są kanały wewnątrz frakcyjne na samym komunikatorze Discord.

Podsyłam również dowody odnośnie tego że nie było cię w wyż. wym. odległości readingu nicków, jak i samego pojazdu: https://imgur.com/a/LHLtpt1

okej szczerze to myślałem, że ten render jest troche większy także my bad - pardon za zamieszanie

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin