Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar domu starców

theemo.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

• Support

5wNnuaX.png
Witajcie drodzy czytelnicy! Z tej strony Reporter @theemo. oraz Reporter @PicoBello* z Redakcji 4Life News. Zapraszamy wszystkich do zapoznania się z materiałem.

5D4B3bb.png

0S3FoKC.png

5D4B3bb.png

Dnia 27 maja 2025 roku, około godziny 16:00 doszło do dużego pożaru naprzeciwko Stacji Ratownictwa Medycznego. Ratownicy Medyczni z San Andreas Medical Department zawiadomili o tym fakcie Jednostkę Ratowniczo-Gaśniczą nr 1 w Los Santos. Na miejsce została zadysponowana jednostka ze Szkoły Podoficerskiej. Strażacy mimo małego doświadczenia zdołali szybko uporać się z panującym ogniem oraz udało im się wydostać wszystkich emerytów, którzy nie wydostali się z budynku o własnych siłach. Z racji bliskości wszyscy ewakuowani i poszkodowani zostali zaprowadzeni do szpitala w celu zbadania i ewentualną hospitalizację z powodu zatrucia czadem.Po zakończonej akcji gaśniczej przez służby, na miejscu rozpoczęło się dochodzenie mające na celu wyjaśnienie przyczyn pożaru. W trakcie przeszukania pomieszczeń znaleziono niedozwolone substancje, z tego też powodu na miejsce zostali wezwani funkcjonariusze z San Andreas Police Department. Detektywi zabezpieczyli wszelkie dowody mogące wskazać właściciela "śmiesznego proszku". Na ten moment nie wiemy, czy ktokolwiek został przesłuchany w tej sprawie.

5D4B3bb.png

AVLmKhl.png

5D4B3bb.png

Po zakończonych działaniach, udało mi się porozmawiać z jednym ze strażaków, oto skrót naszej rozmowy:
PB - PicoBello*
 S - Strażak

5D4B3bb.png

PB: Witam serdecznie, Reporter PicoBello* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbym zadać Panu kilka pytań odnośnie do zdarzenia?
 S: Czołem! Jasne, proszę pytać.

PB: Jak to się stało, że w tym miejscu wybuchł pożar? Co było tego przyczyną?
 S: Prawdopodobnie to efekt ostatnich wysokich temperatur, jednak w tym wypadku zawiodła przestarzała instalacja elektryczna.

PB: Rozumiem, a proszę mi powiedzieć czy sytuacja była niebezpieczna, czy pożar naprawdę mógł realnie powodować zagrożenie dla przebywających w budynku osób
 S: Tak, sytuacja była niebezpieczna. Podjąłem decyzję, by wezwać wsparcie, gdyż siły i środki nie były wystarczające.

PB: W takim razie pozostaje nam podziękować za Wasz trud włożony w akcje, Dziękuje!
 S: Nie ma problemu, naszym obowiązkiem jest strzec bezpieczeństwa.

PB: Ode mnie to tyle, dziękuję za wywiad. Spokojnej służby.
 S: Dzięki, do widzenia!

5D4B3bb.png

3e2RU4O.png
zDq66oo.png

Autoryzował: @og.ruddyy0

5wNnuaX.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin