Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

[Sell] Coquette 2.2 full up, wizu, lampy itp.

HejtzerIV
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Coquette
ID: 124767
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 5700
Dodatki: UP1, UP2, UP3, UP4, Lampy pomarańczowe, licznik pomarańczowy, kolor bardzo ciemny szary / czarny + jakieś dodatkowe wizu typu pomalowane felgi.
Cena: 680k do nego
Coś od siebie: Samochód bardzo fajny oraz stary mocny klasyk z bardzo dobrym vmaxem: 247 km/h. Jeśli jesteś fanem starych Corvette to ten samochód jest koniecznością w twoim garażu. Ja osobiście go tuningowałem od zera i się dobrze z nim bawiłem, ale niestety na serwer trafił samochód który bardziej skradł moje serce, a wtedy jeszcze nie było go na 4Life gdy kupowałem te Coquette. Mam nadzieję, że osoba która kupi tą brykę ją przewiezie na 100k przebiegu :)
SS’y: mta-screen_2025-06-30_13-31-50.thumb.png.80d2d881b1a0b6ce9893e215a4dc79c0.png

Edytowane przez HejtzerIV
Aktualizacja przebiegu

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin