Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Chorywacja - oskarżony przez Ryan;]]

Ryan;]]
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: bezpodstawny jail

Nick funkcjonariusza: Chorywacja
    Data i godzina zdarzenia: Dzisiaj około 17:25
    Pełen opis sytuacji: Robiłem se event i zatrzymała mnie policja udałem się na DM i krążyłem po nim gdy przebili mi opony oddaliłem się i schowałem za murem gdy widziałem, że wiedzą w którym kierunku się udałem i zbliżają się do mnie rzuciłem granat i zaczałem uciekać lecz zginąłem przez własny granat nie zabijając się celowo, robiłem sobie event dalej po czym po jakiś 15minutach zostałem osadzony do więzienia na 2,3h co jest śmieszne z takiego powodu:   Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza Chorywacja.
Ⓘ Powód: Ucieczka + wjazd na strefe DM + celowe zabicie się
Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 154 minut/y.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście: Nie nagrywam swojej rozgrywki wszystko jest w logach. Uważam, że nie powinienem trafić przez takie coś do wiezienia, zreszta zmiencie te taryfikatory bo po 10minutach wyrzuca za afk'a i co ktoś ma siedzieć 4h przed monitorem i pisać kropke co chwile przez 4godziny? nie ma tam nic nawet do roboty oprócz stania takze pozdro

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin