Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - Kartun.exe

Kartun.exe
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam, Szanowną Komisję Spraw Frakcyjnych,

Moja osoba została wpisana na czarną listę frakcyjną w dniu 19.09.2023 roku. Powód był jasny i w pełni uzasadniony w zaistniałej sytuacji – „odwalanie na czynnej służbie SARA”.

Przebieg zdarzeń był już przeze mnie kilkukrotnie opisywany w poprzednich wnioskach o usunięcie z czarnej listy. Wśród moich przewinień znajdowały się m.in.:

• Utrudnianie rozgrywki innym graczom,

• Postawienie frakcji w złym świetle,

• Nadużywanie przyznanych mi uprawnień,

• Łamanie regulaminów.

Od momentu zdarzenia minęło już sporo czasu. Zrozumiałem swój błąd – taka sytuacja nigdy nie powinna mieć miejsca. W ostatnim czasie wróciłem na serwer, a moja aktywność znacząco się zwiększyła. Piszę ten wniosek, ponieważ chciałbym ponownie dołączyć do którejś z frakcji – gra bez udziału w strukturach frakcyjnych jest dla mnie zwyczajnie mało satysfakcjonująca.

Uważam, że zasługuję na drugą szansę. Jeżeli takową otrzymam, zapewniam, że jej nie zmarnuję.

Z poważaniem,
Kartun.exe

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony. Bardzo cieszy nas wzrost Twojej aktywności na serwerze, jednak to wciąż za mało. Pograj trochę dłużej i udowodnij, że rzeczywiście zmieniłeś swoje postępowanie. Dodatkowo, przy kolejnym wniosku zadbaj o to, by był napisany staranniej - obecny sprawia wrażenie napisanego „na kolanie” i brakuje mu dokładności jeśli chodzi o powód wpisania Twojej persony na czarną liste. Następny wniosek możesz złożyć za dwa miesiące.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin