Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Pożar na Red County

Januszz*
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

yIcK0lM.png
Witajcie! Z tej strony Młodszy Redaktor @Januszz* z Redakcji 4Life News. Zapraszam wszystkich do przeczytania nowego materiału.

BePhSo6.png

0u4sGCO.gif

BePhSo6.png

Dnia 7 Lipca 2025 roku. Około godziny 19:00 dotarło zgłoszenie do Jednostki Ratowniczo-Gaśniczej w Los Santos, Market dotyczące pożaru krzaków w okolicach lasu na hrabstwie Red County nieopodal Fern Ridge. Na miejsce zgłoszenia zostały wysłane dwa pojazdy pożarniczo-gaśnicze, w tym jeden pojazd ciężki ze zbiornikiem wodnym. Straż pożarna po szybkim dojeździe na miejsce zostały rozpoczęte błyskawicznie działa gaśnicze, które miały na celu jak najszybszym zatrzymaniu rozprzestrzenianiu się ognia, który mógł zbliżyć się do lasów i zwiększyć szkody. Po szybkiej reakcji straży pożarnej także szybko udało się ugasić pożar, lecz po ugaszeniu została wezwana jednostka policyjny z miasteczka Dillimore, aby było można stwierdzić, czy nikt nie próbował celowo spowodować pożaru. Po poszukiwaniach zostało ustalone, iż pożar spowodowała susza oraz obecne upalne dni.

BePhSo6.png

DzHdev5.gif

BePhSo6.png

KRÓTKI WYWIAD ZE ŚWIADKIEM, KTÓRY ZGŁOSIŁ POŻAR

MRJ - Młodszy Reporter Januszz*
Ś - Świadek

BePhSo6.png

MRJ: Witam serdecznie, Młodszy Reporter Januszz* z Redakcji 4Life News. Czy mógłbym panu zadać kilka pytań dotyczące pożaru?
Ś: Witam, Tak jak najbardziej.

MRJ: Jak to się stało, że pan spotkał pożar?
Ś: Wracałem od znajomego i przechodząc, widziałem jakiś dym, nie zastanawiając, się jak najszybciej zacząłem tam biec, a tam ujrzał mi się ogień. W momencie, kiedy zobaczyłem, jak się pali, od razu wyciągnąłem telefon i zadzwoniłem 112.

MRJ: Porządna postawa, a długo pan musiał czekać na dojazd straży pożarnej?
Ś: Dziękuję bardzo, ale w takim momencie zawsze trzeba zachować zimną krew i nie bać się wezwać pomoc.
Nie, byłem pod wrażeniem tak szybkiej reakcji na moje wezwanie, bo żeby pana nie okłamywać, może minęło zaledwie 12 minut, a strażacy już byli.

MRJ: A więc to była bardzo szybka reakcja ze strony straży pożarnej. Z mojej strony to wszystko i życzę miłego wieczoru.
Ś: Dziękuję, również życzę miłego wieczorku.

BePhSo6.png

Serdecznie dziękuję za przeczytanie materiału do końca.

BePhSo6.png

MQuHvY0.png
Autoryzował: @kvmykk.ogf

yIcK0lM.png

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin