Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na <MRZ> - oskarżony przez <Mckla>

Mckla
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MRZ
    Data i godzina zdarzenia:14.07.2025 około 23:00
    Pełen opis sytuacji: No witam był pościg wszystko fajnie koleżka zamiast mnie trochę pogonić ładuje mi pity i strzela do mnie gdzie ja nic tam zbytnio nie robiłem. Podczas dawania mandatu wystawił mi jakiś złamanie regulaminu rp czy cos takiego, za to , że nie odegrałem walnięcia w lampę (xd) , gdzie chwile wcześniej wali mi pita wysiada i ładuje we mnie gnatem czyli sam tych zasad nie przestrzega.
    Dowód, który to potwierdza całe zajście:

Czołem, Sergeant II MRZ - S.A. Police Department.
Pościg zaczął się o godzinie 22:46, więc nie uznałbym tego za krótki pościg. Zgoda na ostrzał została wydana gdyż doszło do kolizji z graczem w której ty zawiniłeś.
Co do manewrów, które kwestionujesz zostałeś poinformowany kilkukrotnie o oddaleniu się od strefy bezprawia, lecz gdy to nie poskutkowało został ci skrócony zakręt oraz ostrzał wobec twojej osoby z powodu wcześniejszych zgód.
Odnosząc się do mandatu o łamanie zasad RP, został ci on wystawiony z powodu braku odgrywania jakichkolwiek kolizji z lampami, barierami itp. co zresztą można zobaczyć na nagraniu, które podesłałeś. 

Tyle ode mnie, oczekuję na wypowiedź Executive Staff.

Jeżeli pamięć mnie nie myli kolizja nastąpiła w San Fierro z motocyklem. Co do zarzutu o "pity" manewr został wykonany, gdyż kierunek twojej jazdy wskazywał na wschód czyli tam gdzie znajduję się stefa bezprawia oraz przed całą tą sytuacją stwarzałeś zagrożenie wymijając pojazdy jak w Assetto Corsa i omal nie doprowadzając do kolizji z innymi uczestnikami ruchu drogowego.

No jednak cię zmyliła bo w nikogo nie wjechałem , https://imgur.com/a/ZZHRd13 nie wiem jak tu wywnioskowałeś przed tym 1 pitem , że będę jechał na strefe bezprawia jadać na POŁUDNIE i będąc z 4 uliczki od tej strefy ale okej. Te wymijanie pojazdow jak w Asetto Corsie tez śmieszne bo ja jeździłem po uliczkach i nie wiem czy z 3 osoby spotkałem podczas tego pościgu. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin