Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patrick.Bateman oskarżony przez nrsk;]]

norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Patrick.Bateman
Data i godzina zdarzenia: 9/2/2025 20:30-20:40
Pełen opis sytuacji: Cześć, została na mnie przeprowadzona łapanka 2 września na giełdzie w LV od 250k, oznajmiłem kilku funkcjonariuszom, że mam nieopłacony pojazd marki wraith na giełdzie, jednak nikt nie odpisywał, natomiast gdy oskarżony odwoził mnie do więzienia, przekazał mi wiadomość, że fura zostanie odholowana do przecho. Jednak nie stało się tak i niczego nieświadoma mrs.melaa odholowała mój motocykl z giełdy i teraz stoi za 1.5k w pp, liczę na zwrot środków, niestety funkcjonariusz od 4 września nie odpisuje na discordzie, więc jestem zmuszony napisać skargę, bo zaraz minie tydzień od tamtej sytuacji. Dziękuje i pozdrawiam.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/Vci37Gb

Ja, nrskl;]] zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin