Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Pavi - oskarżony przez Black*Devil

Black*Devil
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Pavi
Data i godzina zdarzenia: 15:50
Pełen opis sytuacji: Oto jak to wyglądało: Funkcjonariusz Pavi razem z innym funkcjonariuszem strolowali na giełdzie. Kiedy wrócili, napisałem w żartach przepraszając za kicka, ponieważ ich wyrzuciło. Następnie pojechałem na inną giełdę, wysiadłem i kierowałem się do giełdy, a nagle otrzymałem headshot i zostałem zatrzymany bez uzasadnienia; wrzucono mnie za wpisy z MDT za rok 2024, kiedy to siedziałem w areszcie przez ponad godzinę.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/dszX46B 3 nagrania w linku

Ja, <twój nick> zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

• Administrator

Witam.

Wszystko wyglądało w następujący sposób. Wraz z funkcjonariuszem Wr77zer* wykonywaliśmy łapanki osób poszukiwanych. Zauważyliśmy, że jedną z osób z wpisami będących na giełdzie Linden Station jesteś ty, pech chciał, że akurat w momencie wjazdu na teren giełdy, gdy chcieliśmy Cię złapać, obaj dostaliśmy crasha MTA, dlatego nasze radiowozy zaczęły zachowywać się w sposób, widoczny na nagraniu nr 1. Gdy wróciliśmy na serwer, dalej przebywałeś na terenie najdroższej giełdy, wiec gdy zacząłeś się kierować na tańszą, zaczęliśmy Cię śledzić. Gdy wysiadłeś z motorka, zostałeś zwyczajnie obezwładniony tak jak inne tego typu osoby.
Co do drugiej części skargi, wpis został Ci jasno przedstawiony, a gdy zacząłeś kłócić się, że go odsiedziałeś, poinformowałem Cię, że twoja ostatnia odsiadka miała miejsce w sierpniu 2024, gdy wpis nadany został w listopadzie 2024, więc niemożliwe było odsiedzenie go.

Tyle z mojej strony, czekam na werdykt Executive Staff w tej sprawie.

W odniesieniu do tego, iż przeprowadzaliście lapanki po powrocie na serwer, mam nagranie, na którym nie zwracacie uwagi na mnie, a Wr77zer* poszedł dalej. Żadna odsiadka nie wystąpiła latem, tylko od razu po wpisie, a wszystko powinno być dokładnie ujęte w logach.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin