Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie czarnej listy KSF-Stuba.

Stuba
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo,

Zwracam się do Was po raz kolejny z prośbą o zdjęcie mnie z czarnej listy. Wiem, że to już dwunasty wniosek i możecie pomyśleć, że się powtarzam – ale właśnie to pokazuje, jak bardzo zależy mi na powrocie do frakcji i społeczeństwa.

Chciałbym podkreślić, że moje godziny spędzone na serwerze to w zdecydowanej większości gra w frakcjach. To właśnie frakcje były i są dla mnie najważniejszym elementem całej rozgrywki – tam odnajduję największą satysfakcję, tam angażuję się w 100% i tam czuję, że tworzę prawdziwą atmosferę wspólnej zabawy. Nie ukrywam, że wolna gra nigdy nie dawała mi tyle radości, co współpraca w strukturach i praca zespołowa.

Zdaję sobie sprawę z moich wcześniejszych błędów i nieodpowiedzialnych działań. Wyciągnąłem z nich wnioski i dziś jestem gotów udowodnić, że potrafię być odpowiedzialnym, lojalnym i wartościowym członkiem społeczności. Obiecuję, że jeśli otrzymam drugą szansę, moje zachowanie będzie w pełni zgodne z regulaminem i standardami serwera. Jednocześnie pozostanę sobą – osobą pogodną, wyluzowaną, potrafiącą wnieść pozytywną energię i rozładować atmosferę wtedy, kiedy jest to potrzebne.

Z całego serca przepraszam wszystkich, których kiedyś mogłem urazić lub zawieść. Chcę wrócić do frakcji, aby pokazać, że potrafię dołożyć cegiełkę do wspólnej zabawy i działać w sposób odpowiedzialny, z poszanowaniem innych członków społeczności.

Na koniec chciałbym zaznaczyć, że zostałem umieszczony na czarnej liście KSF z powodu próby kradzieży materiałów szkoleniowych. Cała ta sytuacja była wielokrotnie omawiana i szczegółowo wyjaśniona we wcześniejszych apelacjach, dlatego nie widzę sensu ponownie rozwijać tego tematu. Dla przejrzystości i pełnego wglądu do sprawy, poniżej zamieszczam linki do poprzednich apelacji.

Z poważaniem,
Artur

Cytat

• Starszy Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje zaakceptowany, a Ty zostajesz zdjęty z czarnej listy. Mamy nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd i więcej tak nie postąpisz. Jednocześnie informuję, że Twoje działania we frakcjach będą monitorowane.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin