Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patrick.Bateman oskarżony przez BuchMan

BuchMan
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: @Patrick.Bateman
Data i godzina zdarzenia: 28.09.2025 11:00 (+-)
Pełen opis sytuacji: Jechałem lawetą z firmy transmax containers. Miałem do zawiezienia kontener na green palms. Drogą którą obrałem prowadziła autostradą i cała akcja rozegrała się na zjeździe na Fort Carson. Wyżej wymieniony funkcjonariusz zarzucił mi że nie zatrzymałem się na znaku stop. Gdy powiedziałem mu że się zatrzymałem, oraz uświadomiłem go że mam nagranie to potwierdzające on odpowiedział że się nie zatrzymałem i że też ma nagranie. Jednak na moim nagraniu widać że ewidentnie stoję przed znakiem stop przez kilkanaście sekund. Chciałbym aby gracz zwrócił mi koszt mandatu (1800pln).
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/migWht9

Ja, BuchMan zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje

Witam z tej strony Police Officer III Patrick.Bateman.

Na nagraniu, które załączyłeś, widać wyraźnie, jak stoisz przed znakiem STOP. Nie oznacza to jednak, że zatrzymałeś się na znaku STOP, przy którym znajduje się również znak P-12 – linia bezwzględnego zatrzymania, na której się nie zatrzymałeś. Co więcej, odjeżdżając po tym zatrzymaniu, uderzyłeś w mój radiowóz.

Co do zatrzymania się na środku pasa ruchu przed znakiem STOP — mógłbym uznać to za bezpodstawne zatrzymywanie się na pasie ruchu. Na Twoim nagraniu wyraźnie widać, że gracz jadący za Tobą uderzył w Twój pojazd, ponieważ blokowałeś jedyny możliwy przejazd.

Moim zdanie wyczerpałem temat i czekam na decyzję zarządu.

Pozdrawiam Patrick.Bateman.

linia bezwzględnego zatrzymania oznacza że jest to maksymalnie najdalej wysunięte miejsce pasa ruchu na którym już musimy się zatrzymać, zatrzymanie się tuż obok jest z tym równoznaczne

W dniu 28.09.2025 o 13:42, Patrick.Bateman napisał:

Na nagraniu, które załączyłeś, widać wyraźnie, jak stoisz przed znakiem STOP. Nie oznacza to jednak, że zatrzymałeś się na znaku STOP, przy którym znajduje się również znak P-12 – linia bezwzględnego zatrzymania, na której się nie zatrzymałeś.

Skarga odrzucona.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin