Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Retard.Anty.LifePoints
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Witam kłamczuszka. Po pierwsze to skarga nie powinna być na mnie, ale niech już będzie, wypowiem się. 2025-10-11 16:39:34> ZABOJSTWO retard!.Anty.Garaz został zabity przez retard!.Anty.Garaz, bronią Drowned - wydaje mi się, że to jest wystarczający dowód na to, że zostałeś osadzony prawidłowo w więzieniu z prawidłowym powodem. Po drugie, nie zostałeś wsadzony z mojej ręki, zrobił to inny funkcjonariusz. Polecam poszukać lepszego sposobu na ucieczkę niż zabijanie się po najniższej linii oporu, albo przynajmniej nie pisać później na /gp jaki to nie jesteś dobry bo nam uciekłeś (topiąc się), lub końcowo nie wylewać swoich żali w takiej formie jak widzimy wyżej, dodatkowo bez dowodów. Pozdrawiam.

Edytowane przez Kajzersky

Nie uciekłeś tylko się zabiłeś, zgodnie z zasadami frakcyjnymi w takiej sytuacji trafiasz do więzienia po PID + 40 min, w tym przypadku za celowe utonięcie. Status zdejmuje się automatycznie po śmierci.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin