Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika MisiekplTeam, oskarżony przez Endrju.

Endrju.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: Endrju. 
Nick osoby oskarżonej: Misiekplteam
Powód napisania skargi: Tak jak widoczne na parkingu chcialem wyjechac z  parkingu zajechal inny gracz piszac ze fajny fleszyk po czym stal mi przed maska za mna byl rownie widoczny inny gracz wiec nie mialem  zamiaru ich taranowac aby przejechac tylko ustalem na mniej niz 30 sekund.

W tym czasie podbiegl bohater calego zdarzernia i odrazu zalozyl mi blokade tak o bo moze oczywisice... wedle jego uznania. Natomiast jak widac Gracz sam stal sobie na chodniku bez  sygnalow swietlnych czyli trakowane jako zwykly pojazd publiczny. 
Dowody:  https://medal.tv/games/gta-sa/clips/lmSUGAuiU7FCaNt63?invite=cr-MSxnVTcsMjUyNzQ2MTAx&v=14        --> powod skargi 

https://imgur.com/a/UGrVp5V  --> parkowanie gracza z frakcji Sara siebie nie widzi lecz innych owszem. 

Edytowane przez Endrju.
zly imgur

Cześć, widać na Twoim nagraniu że  stałeś już pewien czas przed rozpoczęciem nagrania. Dodatkowo prosiłbym Cię o nauczenie się troszkę kultury co do innych: [2025-10-24 19:55:13] [Output] : Endrju. [175]: 15 latkow zatrudniaja do sary [2025-10-24 19:58:48] [Output] : Endrju. [175]: co za melepeta. Nie dziw się skoro Ty masz takie podejście do mnie, że ja mam takie samo do Ciebie chociaż kulturę potrafiłem zachować. Co do mojego postoju- wykonywałem swoje obowiązki i ciągle byłem w okolicy pojazdu, nawet na Twoim ss'ie widać że w nim siedziałem. Ponadto mój pojazd znajdował się poza obszarem objętym zakazem zatrzymywania się. https://imgur.com/Fi9GpWn

Miłego wieczoru.

Napisalem to bardzo grzecznie wzgledem twojej osoby pamietaj ze zostalo to uzyte dopiero po interwencji Supporta.

Wiec tak bardzo odszedles od wypowiedzi mojej udalo ci sie.

Po drugie Primo pieknie obciales tego SS^a by nie bylo widac zablokowanej drogi da vinci dobry jestes.

Po trzecie primo bylem grzeczny to odrazu wyjechales bym pisal skarge skoro sie z toba nie zgadzam wiec wklejanie logow po fakcie to wracaja do skargi nie odniosles sie w zadnym zdaniu. 

5 minut temu, MisiekplTeam napisał:

Cześć, widać na Twoim nagraniu że  stałeś już pewien czas przed rozpoczęciem nagrania. Dodatkowo prosiłbym Cię o nauczenie się troszkę kultury co do innych: [2025-10-24 19:55:13] [Output] : Endrju. [175]: 15 latkow zatrudniaja do sary [2025-10-24 19:58:48] [Output] : Endrju. [175]: co za melepeta. Nie dziw się skoro Ty masz takie podejście do mnie, że ja mam takie samo do Ciebie chociaż kulturę potrafiłem zachować. Co do mojego postoju- wykonywałem swoje obowiązki i ciągle byłem w okolicy pojazdu, nawet na Twoim ss'ie widać że w nim siedziałem. Ponadto mój pojazd znajdował się poza obszarem objętym zakazem zatrzymywania się. https://imgur.com/Fi9GpWn

Miłego wieczoru.

Wiec nie bede tolerowal takiej osoby jaka jestes ty blokuja inni gracze droge a ty biegniesz napalony odrazu z blokada widac ze musza ci miliony placic za twoja prace jestes swietny nie stalem tam nawet 30s ale nastepnym razem jezeli dostane Prawo jazdy od administracji powolam sie na ciebie ze lepiej taranowac innych niz dostac blokade. 

15 minut temu, MisiekplTeam napisał:

Miłego wieczoru.

"[Output] : Endrju. [175]: co za melepeta"
„Melepeta” oznacza osobę niezdarną, niezaradną, gapowatą albo niezbyt bystrą. --> co za tym idzie? obraza? Nie to bylo wykluczone lecz bieg po zalozeniu blokady by niewiem dostac wiecej reputacji plusa? co bylo tym kierowane pojecia nie mam ale to pasuje to bardzo dobrze do twojego zachowania :) 

Na przyszłość wystarczy użyć opcji "edytuj" a nie zaśmiecać skargę. Ja po prostu wypełniałem swoje obowiązki, którymi są między innymi holowanie aut na zakazie. A tu nadal Twój brak kultury: CB> Endrju. [175]: coz proadzic jak byl bity w szkolce dzis to musi wejsc na sluzbe i ludzi irytowac  Endrju.  CB> Endrju. [175]: mam brak tolerancji dla ukraincow i innych pasozytow jak ten tam. Więcej z Tobą kłócić się nie zamierzam bo widzę że jest to totalnie bez sensu.

ja tylko odpowiadam na twoje cytaty nie zwiazane do skargi w nie wlasciwej formi odegranej bylo calkowicie nie pokolei z twoich wydarzen bys byl innym czlowiekiem by sytuacji nie bylo 

ale najwazniejsze bys dostal plusika i lecial po 10s stania przy zablokowanej drodze blokade  zakladac 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin