Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Patrick.Bateman - oskarżony przez zapora

zapora
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: Patrick.Bateman
Data i godzina zdarzenia: 25.10 godz: 15:30-15:45
Pełen opis sytuacji: Zostałem poinformowany po pościgu przez funkcjonariusza o 10000 zł mandatu oraz ze mam 30 minut do odsiedzenia za wpisy, mandatu nie przyjąłem, lecz zamiast 130 min dostałem 200.
Dowód, który to potwierdza całe zajście: [2025-10-25 15:42:08] [Output] : Klauss [150]: Z racji iĹĽ to stare wpisy łącznie bÄ™dzie 30 minut za te 3 wpisy
[2025-10-25 15:43:06] [Output] : Klauss [150]: Mandat wyniesie 10000PLN w przypadku odmowy 200 minut wiÄ™zienia.  mandatu nie przyjąłem w między czasie dopytałem się funkcjonariusza @Patrick.Bateman który mnie osadzał o przeliczniku mandat a od odsiadka na co w odpowiedzi dostałem [2025-10-25 15:45:16] [Output] : Patrick.Bateman [114]: 1 minuta=100PLN nie omieszkałem dopytać więc czemu jest 200 min? odpowiedzi nie dostałem po czym zostałem osadzony na 200

Ja, Zapora zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam z tej strony Police Officer III+1 Patrick.Bateman. 

Z tego co mi wiadomo, uciekinier czyli gracz @zapora celowo zwodował pojazd, za co miał minuty x2 z mandatu. Z owego mandatu wyszło równo 10000PLN, co przekłada się po prostej matematyce lub użyciu kalkulatora 20000PLN, co daje nam przy przeliczniku 1 minuta =100PLN 200 minut, dodatkowo posiadałeś wpis który uwzględniłem w twojej odsiadce.

Moim zdaniem temat wyczerpałem i oczekuje na decyzje zarządu.

Pozdrawiam Patrick.Bateman

No dobrze, w takim razie przytoczę kilka logów. 

[2025-10-25 15:39:55] [Output] : Klauss [150]: InformujÄ™ rĂłwnieĹĽ o minutach x2 z mandatu z racji celowego zwodowania

[2025-10-25 15:40:14] [Output] : Klauss [150]: Mandat wyniesie 10000PLN w przypadku odmowy 200 minut więzienia.

[2025-10-25 15:40:38] [Output] : zapora [288]: jedziemy do wiÄ™zienia 
[2025-10-25 15:40:42] [Output] : Klauss [150]: Czyli 200 minut wiezienia

Przewertowałem regulamin jeszcze raz i zauważyłem jedno niedopatrzenie jak i z mojej tak i z waszej strony "Gracz, który utopi pojazd bądź schowa go do przechowalni, następnie nie wykaże chęci wyjęcia go (w przypadku odmowy przyjęcia mandatu), poniesie konsekwencje przemnożenia minut x2." 
Ja po przedstawieniu tego na serwerze zrozumiałem to tak że cały mandat jest liczony x2. Mój błąd.
Ale co za tym idzie też nie zostałem poinformowany o możliwości wyciągnięcia pojazdu i skróceniu kary po przez osadzenie pojazdu w pp przez was na co zasadniczo zapewne bym przystąpił w zależności od kwoty za jaką został by tam wysłany 

Edytowane przez zapora

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin