Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na MRZ - oskarżony przez aro_zadymka

aro_zadymka
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: MRZ
Data i godzina zdarzenia: 26.10.2025 godzina 17.01
Pełen opis sytuacji: Podczas strzelaniny na strefie DM zostałem powalony przez funkcjonariusza MRZ i w tym samym czasie udało mi się go zabić po około 2-3 minutach od zajścia zostałem wsadzony do więzienia przez PID z powodem "Zabójstwo funkcjonariusza na strefie DM" Dodam tylko że nie zostałem zakuty w kajdanki oraz zabity przez innego gracza. (W logach jest napisane że zostałem rozkuty lecz nie ma informacji o moim zakuciu. Jeśli będzie potrzeba podeślę całe logi z tej akcji.)
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Spoiler

[2025-10-26 17:00:16] [Output] : [DM Area] Gracz MRZ został zabity przez gracza aro_zadymka.
[2025-10-26 17:00:16] [Output] : ☠ Zabiłeś gracza MRZ. (Respekt +3)
[2025-10-26 17:02:00] [Output] : Ⓘ Zostałeś rozkuty przez funkcjonariusza MRZ.
[2025-10-26 17:02:00] [Output] : Opuściłeś strefę bezprawia.
[2025-10-26 17:02:00] [Output] : Ⓘ Powód: Zabójstwo f-usza na stefie DM.
[2025-10-26 17:02:00] [Output] : Ⓘ Czas, który musisz odsiedzieć to 50 minut/y.

Ja, aro_zadymka zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Zasadami do których nikt poza wami nie ma wglądu? I można je zapewne rozumieć na tyle sposób żeby wam było dobrze i żebyście wychodzili z wszystkiego bez karnie? Zostałem powalony i w tym samym czasie cię zabiłem gdyby nie to że cię zabiłem też został bym wsadzony do więzienia? 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin