Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

faggio 2.2 set lawenda - super sprawa

richwithchrist
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Faggio
ID: 134681
Pojemność silnika: 2.2
Przebieg pojazdu: 3094km 
Dodatki: stereo, tablica rejestracyjna ( Chomik ), niestandardowe lampy (███), podświetlenie licznika (███), radio CB, aplikacja 'Eatsy'
Cena: 400k do nego
Coś od siebie: zipp 50cc
SS’y: 
pobrane.jpg.305605e90b84b23c995d930b3a30ae1a.jpg

za 400k  to masz juz spoko motor 2.2 z upem i eatsy a ty sobie tyle wolasz za skuterek i to jeszcze 130k id, oferte moze miales w lutym teraz mamy listopad, ja za swojego jednego na id  w lipcu mialem oferte 550 a tera za dwa na id mialem 525, powodzenia w szukaniu glupiego lub zyciu w przekonaniu ze go za tyle sprzedasz, 181k bo pkt

W dniu 8.11.2025 o 15:13, mokryjuzef.1win napisał:

za 400k  to masz juz spoko motor 2.2 z upem i eatsy a ty sobie tyle wolasz za skuterek i to jeszcze 130k id, oferte moze miales w lutym teraz mamy listopad, ja za swojego jednego na id  w lipcu mialem oferte 550 a tera za dwa na id mialem 525, powodzenia w szukaniu glupiego lub zyciu w przekonaniu ze go za tyle sprzedasz, 181k bo pkt

mordko o czym ty piszesz, jakie id tu chodzi o sam fakt ze to skuterek 2.2 ktorych jest bardzo malo to pedzotti dla koneserow 

42 minuty temu, borderz napisał:

mordko o czym ty piszesz, jakie id tu chodzi o sam fakt ze to skuterek 2.2 ktorych jest bardzo malo to pedzotti dla koneserow 

co to zmienia ze to skuter 2,2 to wciaz nie jest warte 400k chyba ze w boliwarach wenezuelskich to moze i owszem, 200,501 pln

Godzinę temu, borderz napisał:

to rob zaplac 2x wiecej i nie placz pod postem malolat 

robilem 3 takie i wyszlo mnie taniej niz ten twoj do nego, jak na razie to nawet do rzekomej ofki z lutego nie dobiles tym postem ale wciaz zycze ci powodzenia kolego :))) 201.500

44 minuty temu, mokryjuzef.1win napisał:

robilem 3 takie i wyszlo mnie taniej niz ten twoj do nego, jak na razie to nawet do rzekomej ofki z lutego nie dobiles tym postem ale wciaz zycze ci powodzenia kolego :))) 201.500

to rob i 10 mi to wisi

offa 240 pv

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin