Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na byebye.wav oskarżony przez Ryan;]]

Ryan;]]
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: byebye.wav
Data i godzina zdarzenia: 27 listopada jakoś 17:58
Pełen opis sytuacji: Wbiłem na serwer wziąłem auto i jechałem do mechanika po drodze zauważyłem 2 radiowozy jak stoją za jakimś samochodem zatrzymałem sie wysiadłem wszedłem na jeden radiowóz i wpisałem /fuckyou on kazał mi zejsc i chciałem zejsc ale nie zdążyłem bo dostałem z tazera i wsadził mnie do radiowozu po czym napisał, że powodem zatrzymania  jest znieważenie funkcjonariusza  i oznajmił mnie że przejdzie do podliczenia mandatu, taki mandat został mi też wystawiony lecz powodem tej skargi jest to, że takie coś to nie jest znieważenie fukncjonariusza i pisałem mu to też co najwyzej moglby mi dac mandat za nie wykonywanie poleceń lecz on podjął interwencje w związku z znieważeniem i za to także wystawił mandat, pisze tą skarge bo oglądałem sobie na youtube jakiś czas temu taki odcinek a konkretnie chodzi mi o sytuacje która zaczyna sie w 7 minucie 

pisałem mu żeby sobie poczytał w internecie jak i tak nic nie robi tylko stoi i czeka na lawete żeby zabrali mój pojazd to nie chciał i tłumaczył się ze jakby chcial to by mogl dac mi mandat za niszczenie  mienia czy cos w tym stylu chodziło o to że wszedłem na radiowóz, no ale tego nie zrobił. Sam napisał ze powodem zatrzymania jest znieważenie fukncjonariusza i za to wystawił mandat a pokazanie środkowego palca to nie jest żadna zniewaga i nie ma za to żadnych konsekwencji także dlatego pisze skarge i niech oddaje mi 750pln za auto z pp, wiem że nie potrzebnie tak robiłem ale mógł mnie ukarać za coś za co moze a nie tak jak w tej sytuacji gdzie zostaje ukarany za zniewage mimo ze to nie jest zniewaga dlatego pisze skarge
Dowód, który to potwierdza całe zajście: Logi mi uciekły z konsoli a nie wiem jak szukac ich inaczej więc nie załączam mam tylko tego loga       byebye.wav [74]: Wskakujesz mi na radiowóz i specjalnie pokazujesz takie gesty do funkcjonariusza  
więc  to potwierdza, że taka sytuacja miała miejsce i dowodem jest też to za co został wystawiony mandat na pewno macie jakiś wgląd to tego więc możecie sprawdzić myśle też ze byebye.wav nie zaprzeczy że tak było jak napisałem.

Uszanowanie, z tej strony Police Officer II byebye.wav.

Podczas mojej asysty przy zatrzymaniu podjechałeś właśnie ty, następnie wszedłeś na maskę mojego radiowozu, a po prośbie zejścia wpisałeś animację /fuckyou. Po tej sytuacji zostałeś zatrzymany. Takie gesty są uznawane za obraźliwe i wulgarne, a więc posiadają i spełniają przesłankę zniewagi w moją stronę. 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin