Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Ocena audycji - xMimis

xMimis
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Długo nie słuchałem takiej dobrej audycji na tej stacji, jak dzisiejsza. Ciekawy był watekAni oraz legendy polskiej ze zdolnością hibernacji XD, która lubi być zamrażana. Śmiać mi się chciało z ludzi, którzy piszą tylko, jak są szybkie paluszki. O dziwo chciało mi się słuchać 4music zamiast siegnac po inne stacje lub Spotify. Liczę na częstsze audycje :)

Polecam tą użytkowniczkę, audycje pierwsza klasa, kiedy jestem na remizie SF czuję się niczym na koncercie Maryli Rodowicz  na Sylwestrze Polsatu. Wspólnie z moją rodziną bujamy się do każdego przeboju a w momencie szybkich paluszków uczestniczymy w zabawie poprzez jak najszybsze podniesienie kieliszka i wlanie go sobie do jamy ustnej. Z kolei na pytaniach mamy szeroki zakres odpowiedzi od Pana Tadeusza po Żubrówkę aż do Soplicy ( Tadeusz miał chyba na imię). Dzięki niej rozwijamy się w praktycznie każdej dziedzinie a warto również dodać że nie wyobrażam sobie życia bez pozdrowienia które kierujemy zarówno do użytkowników tego cudownego serwera jak i mistycznej "Pani Ani" ( Jeśli to czytasz to życzę smacznej kawy)

54 minuty temu, _Kozii_ napisał:

Polecam tą użytkowniczkę, audycje pierwsza klasa, kiedy jestem na remizie SF czuję się niczym na koncercie Maryli Rodowicz  na Sylwestrze Polsatu. Wspólnie z moją rodziną bujamy się do każdego przeboju a w momencie szybkich paluszków uczestniczymy w zabawie poprzez jak najszybsze podniesienie kieliszka i wlanie go sobie do jamy ustnej. Z kolei na pytaniach mamy szeroki zakres odpowiedzi od Pana Tadeusza po Żubrówkę aż do Soplicy ( Tadeusz miał chyba na imię). Dzięki niej rozwijamy się w praktycznie każdej dziedzinie a warto również dodać że nie wyobrażam sobie życia bez pozdrowienia które kierujemy zarówno do użytkowników tego cudownego serwera jak i mistycznej "Pani Ani" ( Jeśli to czytasz to życzę smacznej kawy)

DZIEKI MISIAK!!! <3

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin