Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na wodahs oskarżony przez norsek

norsek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza: wodahs
Data i godzina zdarzenia: 12/20/2025 18:05-18:39
Pełen opis sytuacji: Przyjeżdzam sobie na kopke bo ziomek mówi ze uranusa tam ma no i patrze a tu blokada na kółeczku i żadnego sapda w okolicy więc pisze szybciutko reporcika, żeby dowiedzieć się kto zaniechał czynności swoich służbowych. Support Sheba tutaj dał mi cynka, że był to wodahs i poinformował mnie, że blokada na kole jest założona od 18:05 czyli około 20 minut. Funckjonariusza nie było nigdzie w okolicy więc napisałem do niego, że mam sprawę w wiadomości PM na serwerze, lecz nie był skory do odpisywania więc zostałem zmuszony do napisania skargi...
Dowód, który to potwierdza całe zajście: https://imgur.com/a/zjvZJVD + logi

Spoiler

[2025-12-20 18:31:11] [Output] : ✪ Support Sheba przyjął Twoje zgłoszenie na norsek.
[2025-12-20 18:31:15] [Output] : norsek [452]: kogo to blokadka
[2025-12-20 18:31:19] [Output] : Sheba [478]: wait
[2025-12-20 18:31:34] [Output] : Sheba [478]: wodahs
[2025-12-20 18:31:38] [Output] : Sheba [478]: mozesz skarge napisac
[2025-12-20 18:31:39] [Output] : Sheba [478]: na forum
[2025-12-20 18:31:42] [Output] : Sheba [478]: bo powinien byc
[2025-12-20 18:31:44] [Output] : Sheba [478]: przy aucie
[2025-12-20 18:31:51] [Output] : Sheba [478]: nie moze zostawic auta bez opieki
[2025-12-20 18:31:51] [Output] : norsek [452]: bylem w kiblach
[2025-12-20 18:31:52] [Output] : norsek [452]: pol zycia
[2025-12-20 18:31:56] [Output] : >> wodahs [220]: oj kolego
[2025-12-20 18:32:10] [Output] : << Sheba [478]: 2025-12-20 18:05:31> BLOKADA [4] wodahs >> 145262

Ja, norsek zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Witam, Detective I wodahs.

auto było do zgarnięcia, dowód: https://imgur.com/a/FtB57EC

Z racji iż na kopalni było więcej niż 5 aut do zgarnięcia to zostało ono ominięte przy wywozie, po czasie zdjąłem z niego blokade a kolega mógł dobrowolnie odjechać.

Miłego wieczoru.

4 minuty temu, wodahs napisał:

Witam, Detective I wodahs.

auto było do zgarnięcia, dowód: https://imgur.com/a/FtB57EC

Z racji iż na kopalni było więcej niż 5 aut do zgarnięcia to zostało ono ominięte przy wywozie, po czasie zdjąłem z niego blokade a kolega mógł dobrowolnie odjechać.

Miłego wieczoru.

Do twoich obowiązków należy przypilnowanie czy wszystkie auta, na które założyłeś blokadę zostały odholowane, blokadę z koła ściągnąłeś po pół godziny po tym jak twoi koledzy wezwali ciebie na kopalnie bo sami nie chcieli, bo magicznie zapomniałeś o samochodzie, w dodatku nie wiem czy obowiązuje was inny regulamin ale z tego co kojarzę, to można założyć blokady tylko na 2 pojazdy (nie więcej niż 2), które stoją niedaleko siebie.

Dobrze, widzę, że chcesz prowadzić dyskusję, pomimo tego, że pojazd został Twojemu koledze oddany za darmo jedynie przez pomyłkę, a w gruncie rzeczy powinien trafić na PP.

Pierwszą kwestią jest to, że powinienem zostać z pojazdem który ma blokade - fakt. Natomiast na parkingu było do odholowania dużo pojazdów, z nimi oczywiście zostałem, dodatkowo dwóch pracowników SARA było na miejscu, każdy przeleciał parking, końcowo przeszedłem cały parking ponownie i nie widziałem żadnego pojazdu z blokadą, a więc po prostu odjechałem. Mówiąc prawdę cała ta sytuacja nie miałaby miejsca gdyby kolegi pojazd został zabrany zgodnie z wezwaniem. Zwyczajny ludzki błąd, przeoczenie, że pojazd Twojego kolegi nie został zabrany na lawecie, tylko pozostał na miejscu. Dodatkowo to Twój kolega nie opłacił biletu, z jakiegoś powodu blokada została nałożona.

Przyjechałem po czasie, zdjąłem blokade, auto dostał Twój kolega z powrotem za darmo. Odebrałeś je z miejsca w którym było, nienaruszone, a nie z parkingu policyjnego i odjechaliście.

Drugą kwestią jak mówisz nie można nakładać blokady na koło na nie więcej niż 2 pojazdy - bzdura. Jeśli sytuacja tego wymaga, wręcz trzeba nałożyć więcej blokad i taki nasz obowiązek.

Pozdrawiam Ciebie serdecznie i życzę Ci miłego wieczoru Norsek jak i Twojego kolege.
Detective I wodahs

A poza tym wszystkim, to skarge powininen napisać Twój kolega, a nie Ty norsek.

Dokładnie jak mówi 4 punkt regulaminu: "Możliwość złożenia skargi ma tylko i wyłącznie osoba poszkodowana, zakazuje się więc przekazywania materiałów dowodowych oraz proszenia o napisanie skargi osób postronnych, znajomych. Wyjątkiem jest brak możliwości dodania tematu, które spowodowane jest karą na forum."

Możliwość złożenia skargi ma tylko i wyłącznie osoba poszkodowana, zakazuje się więc przekazywania materiałów dowodowych oraz proszenia o napisanie skargi osób postronnych, znajomych. Wyjątkiem jest brak możliwości dodania tematu, które spowodowane jest karą na forum.

Skargę odrzucam.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin