Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF

gorzolek
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo Spraw Frakcyjnych!

31.03.2025 zostałem wpisany na czarną listę Komisji Spraw Frakcyjnych. W tym samym dniu oraz po okresie 9  miesięcy  piszę prośbę o rozpatrzenie mojej apelacji o zdjęcie czarnej listy Komisji Spraw Frakcyjnych.

Od momentu założenia konta na platformie 4life, starałem się bardzo, żeby moje konto nie wywoływało żadnych złych oraz negatywnych skojarzeń i nie łączył go żaden związek z niepożądanymi czynami. Od samego początku zachowywałem kulturę do osób trzecich oraz byłem niekonfliktową osobą. Nie brałem udziału w jakichkolwiek kłótniach z graczami, uważałem tak, bo to by było cakłowicie bez sensu, co zresztą nietrudno zauważyć przy bliższym spojrzeniu.Na czarnej liście Komisji Spraw Frakcyjnych znalazłem się za pełnienie znaczącej roli na innym serwerze RPG, bedąc jednocześnie we frakcji Transport of San Andreas.

Nie miałem złych zamiarów, po prostu nie zapoznałem się w pełni z wymaganymi informacjami w spisie zasad, zanim objąłem rolę na innym serwerze. Nie zamierzałem oszukiwać ani naruszać zasad, lecz po prostu błędnie oceniłem sytuację.

Z perspektywy czasu rozumiem, że należało wykazać się większą odpowiedzialnością i upewnić się, że wszystko jest zgodne z regulaminem. Gdybym jeszcze wiedział, że uczestnictwo w znaczącej bardzo roli na innym projekcie RPG nie jest dozwolone przy uczestniczeniu we frakcji, na pewno nie podejmowałbym takiej decyzji jako zwykły gracz.

Na chwilę obecną traktuję tę sytuację jako cenną lekcję i naprawdę chcę załatwić ten błąd raz na zawsze. Biorąc pod uwagę niewielkie szkody, które moje działanie wyrządziło serwerowi, proszę o pozytywne  rozpatrzenie mojej sprawy i wydanie sprawiedliwej decyzji. Chciałbym także zagwarantować, że w przyszłości będę w pełni przestrzegać zasad i przyczynię się do rozwoju społeczności.                                                   

Z wyrazami szacunku

gorzolek

Edytowane przez gorzolek

Po analizie treści apelacji Komisja Spraw Frakcyjnych stwierdza rażącą sprzeczność pomiędzy Twoimi deklaracjami, a faktycznym zachowaniem.
Ostatnie Twoje zachowanie podważa wiarygodność zapewnień o niekonfliktowości i wyciągnięciu wniosków z wcześniejszych naruszeń. 

Cytując: "Od samego początku zachowywałem kulturę do osób trzecich oraz byłem niekonfliktową osobą. Nie brałem udziału w jakichkolwiek kłótniach z graczami, uważałem tak, bo to by było cakłowicie bez sensu, co zresztą nietrudno zauważyć przy bliższym spojrzeniu"
Tymczasem załączony screen jednoznacznie obrazuje więcej niż jakiekolwiek dodatkowe wyjaśnienia: https://i.imgur.com/0SzD5px.png / https://i.imgur.com/Gla5bjH.jpeg

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje odrzucony

Edytowane przez ViruS001
dodanie drugiego screena

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin