Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Wniosek o zdjęcie z czarnej listy KSF - EMGies

emgizz
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Szanowna Komisjo,
Razem z dniem dzisiejszym chciałbym ponownie apelować od czarnej listy KSF.

Od mojego ostatniego wniosku, minął prawie rok. Wpisany na czarną listę zostałem wpisany dnia 11.04.2024 z powodu pełnienia roli na innym serwerze. Minęło sporo czasu, uważam, że znacznie dojrzałem. Rozumiem błąd jaki popełniłem, nie zostałem tutaj wpisany bez powodu. Aktualnie chciałbym grać na serwerze czerpiąc z niego 100% satysfakcję. Powodem dla którego ostatni wniosek został odrzucony, to przede wszystkim aktywność. Przyznam, nie byłem wtedy aktywnym graczem serwera. Od ostatniego czasu jednakże gram na nim regularnie, spędzam na nim większość swojego wolnego czasu. Dołączyłem do biznesu śliśle współpracującego z frakcjami i powróciła moja chęć do grania w nich. Uważam, że są one tutaj zbudowane najlepiej ze wszystkich polskich serwerów MTA:SA. Chciałbym spróbować swoich sił we frakcji ponownie, tym razem w pełni przestrzegając narzuconego mi regulaminu. Piszę ten wniosek, ponieważ uważam, że moje zachowanie i tok myślenia uległ poprawie i razem z dniem dzisiejszym chciałbym prosić Was o drugą szansę.

Moja poprzednia apelacja.

Z góry dziękuję za rozpatrzenie wniosku,
EMGies.

Edytowane przez EMGies

• Starszy Administrator

Decyzją Komisji Spraw Frakcyjnych Twój wniosek zostaje zaakceptowany, a Ty zostajesz zdjęty z czarnej listy. Mamy nadzieję, że zrozumiałeś swój błąd i więcej tak nie postąpisz.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin