Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

4Life News - Wywiad z Moderatorem juzekxd1337!

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Linie-poziome-z-logiem-i-bez

Witam, z tej strony Młodszy Redaktor @pomocnik2000Redakcji 4Life News. Zapraszam do przeczytania mojego wywiadu z Moderatorem @juzekxd1337!

WUMJAJB.gif

p - pomocnik2000
j - juzekxd1337

p: Witam, z tej strony Młodszy Redaktor pomocnik2000 z Redakcji 4Life News. Czy zechciałbyś udzielić mi wywiadu?
j: Oczywiście!

p: Elegancko, w takim razie na początek opowiedz nam coś o sobie i o swoich zainteresowaniach.
j: Mam na imię Adrian i mam 26 lat. Uważam siebie za spokojnego, nudnego, niczym niewyróżniającego chłopca. Ze mną trudno czasami się dogadać, ale da się. Lubię grać w gry, układać LEGO, słuchać muzyki, oglądać filmy i tiktok oraz jeździć bezcelowo autem.

p: Czym się na co dzień zajmujesz?
j: Aktualnie siedzę sobie w domu i jestem na etapie poszukiwania pracy.

p: Czy dążysz do konkretnego celu w życiu?
j: Stabilna, dobrze płatna praca i sprawne auto to absolutne minimum, którym się zadowolę. Singlem to zostanę do końca życia raczej, tak to nie mierzę wyżej.

p: No i super, przejdźmy zatem do tematów związanych z serwerem. Na ten moment przegrałeś ponad 4565 godzin na serwerze. Czy uważasz ten czas jako zmarnowany? Czy jednak przez ten czas poznałeś super osoby?
j: Powiem, że tak pół na pół. Do momentu dostania się do TSA nie znałem praktycznie nikogo. Później zaczęło to się zmieniać i przez ponad 2 lata od tego udało się poznać parę osób, z którymi do dziś mam kontakt.

p: Czy ogrywasz jakieś inne tytuły oprócz MTA? Jeśli tak to jakie?
j: Poza MTA, gdzie mam chyba najwięcej godzin to pogrywam czasami w Dead by Daylight, Fortnite,  Roblox, Genshin Impact, Stardew Valley, ETS2, Slay The Spire, Minecraft oraz gry z otwartym światem typu Wiedźmin 3, Skyrim, również gry z serii NFS.

p: Jak wyglądały twoje początki na serwerze? Były jakieś trudności? Czy raczej w szybkim czasie udało Ci się odnaleźć na serwerze?
j: Hmm, założyłem konto na serwerze 30 listopada 2021 roku, na początku tylko z ciekawości jak ten serwer wygląda i czy mi będzie pasował. Po może kilkunastu minutach odpuściłem go i dalej grałem na innym serwerze z minigierkami, na którym grałem od 2014 roku. Drugie podejście było w połowie lutego 2022 roku, zapoznałem się z poradnikiem dostępnym pod F1. Zamówiłem taxi i pojechałem na pracę magazyniera, by zarobić pieniądze na pierwsze auto, jakim była Manana. Potem to powoli do przodu, kupowało się następne, coraz szybsze auta.

p: W lipcu ubiegłego roku dołączyłeś do ekipy serwera. Co czułeś, gdy ujrzałeś swój nick w wynikach rekrutacji?
j: Grałem sobie w Dead by Daylight, w tamtym okresie akurat dużo w to grałem. Podczas gierki dostaję dużo powiadomień na discordzie, które mam wyciszone na większości serwerów. Patrzę, co się dzieje, a tu mi gratulują. Dla pewności spojrzałem na forum w wyniki rekrutacji, a tu faktycznie zostałem wybrany na nowego członka ekipy serwerowej. Pierwsza myśl: o, dostałem się! Poczułem tę ekscytację i to, że nie będę musiał robić przerwy od serwera, gdzie powoli zaczynał nudzić.

p: Prawie miesiąc temu zostałeś awansowany na stanowisko Moderatora. Jaka była twoja reakcja na to, że zostałeś awansowany? Planujesz awansować jeszcze wyżej?
j: Podobna jak po tym, gdy dostałem się na rangę supporta. Jak czas pozwoli, to postaram się awansować jeszcze wyżej.

p: Na czym opierają się głównie twoje obowiązki na stanowisku Moderatora?
j: Moimi obowiązkami głównie są pomaganie innym graczom i karanie graczy łamiących regulamin. Dodatkowo na randze Moderator zajmuję się pilnowaniem forum.

p: Jesteś członkiem biznesu 4Fight od 23 lipca 2025 roku oraz w redakcji 4Life News od 16 stycznia tego roku. Dlaczego akurat te biznesy i co należy do twoich obowiązków w owych biznesach?
j: Dołączyłem do 4FIGHT w lipcu 2025 roku, akurat w tym momencie była rekrutacja a rekrutacje są naprawdę rzadko. Moimi obowiązkami w tym biznesie są prowadzenie gal i przyjmowanie zakładów od innych graczy. Jeśli chodzi o Redakcję, to dołączyłem tam za namową @bartoszek. i @pomocnik2000 i moim zadaniem jest pisanie różnych materiałów.

wBpX4Wo.gif

p: Dlaczego akurat frakcja Transport of San Andreas? Czy nad innymi frakcjami się w ogóle nie zastanawiałeś?
j: Frakcję TSA wybrałem dlatego, że nudziło mnie powoli robienie na samych pracach dorywczych i przede wszystkim także, aby przekonać się, jak to jest we frakcji i czy się tam odnajdę. Pomyślałem sobie, że jak rekrutacja była w październiku 2023 roku to może by nie spróbować. Po zdanym egzaminie na początku listopada tego samego roku cieszyłem się, że nie będę musiał jeździć premierem z v-max w tamtym czasie wynoszącym zawrotne 125 km/h i w końcu mógłbym jeździć inną taksówką (nie pamiętam, jakie były) z większą prędkością 160 km/h. Po raz pierwszy o odejściu myślałem dosłownie tydzień po zdanym egzaminie, nawet odejście było napisane, ale po paru minutach rozmyśliłem się. Kolejne odejście planowane było gdzieś po wakacjach w 2024 roku po raz kolejny z powolnego nudzenia się frakcją. W międzyczasie otrzymałem propozycję egzaminatora w oddziale autobusowym, to sobie myślę, dlaczego by nie skorzystać. Aktualnie coraz bardziej na poważnie rozważam odejście, bo coraz bardziej mnie to nudzi. Do jakiej frakcji potem pójdę? Myślę nad tym, by sobie nie iść do frakcji SAPD, ale jak to wyjdzie, czas pokaże.

p: Jesteś we frakcji Transport of San Andreas i posiadasz rangę Doświadczony Szofer, dodatkowo jesteś tam liderem oddziału autobusowego, może przybliżysz, czytelnikom na czym, polega owa frakcja i co należy tam do twoich obowiązków?
j: Frakcja sama w sobie opiera się na przewożeniu graczy z punktu A do B. Tam są również 3 pododdziały: Transport Lotniczy, Eskorta VIP oraz Autobusy, w którym jestem liderem. Do moich obowiązków na oddziale autobusowym należy robienie egzaminów i pilnowanie wszystkiego, co jest związane z oddziałem.

p: Jasne, jesteś członkiem organizacji Poena Capitis. Dlaczego akurat ta organizacja?
j: W organizacji znalazłem się z polecenia znajomych @Bulis i @LoliCaretaker oraz @Sheeker. Na dniach prawdopodobnie szykuje się zmiana organizacji.

p: Po takim przegranym czasie na serwerze na ile wyceniłbyś swój majątek?
j: Myślę, że mogę wycenić swoje auta na lekko ponad 4kk i lekko ponad 1kk w kasie. Żaden pojazd nie jest zrobiony na 2.2 FT, ale myślę, by kiedyś by je dokończyć. Z bardziej skończonych aut to są Buffalo 2.2 z nitrem oraz Turismo 2.2, reszta to takie bardziej gruzy i tzw. doniczki.

p: Czy na serwerze osiągnąłeś już wszystko, co chciałeś, czy jednak uważasz, że to za mało i chciałbyś osiągnąć jeszcze więcej niż dotychczas?
j: Szczerze? Pojazdy to nie wszystko. Ja nie gram dla jak największego majątku tylko dla jak największej przyjemności z gry. Ranga administracyjna oraz najwyższa ranga w TSA i lider oddziału autobusów mi wystarczą. Jak się kiedyś uda awansować wyżej w administracji to będę spełniony.

DxLM9eT.gif

p: Skąd wziąłeś pomysł na nick?
j: “juzek’ wzięło się od tego, że tak byłem, nazywany w szkole a pozostała część nicku to nic szczególnego nie znaczy. Mogłem sobie dać na końcu 2137, ale jednak 1337 lepiej pasowało.

p: Czy masz jakieś zwierzątko w domu? Jeśli tak to jakie?
j: Mam psa i kota.

p: Posiadasz wymarzone auto, które chciałbyś w przyszłości zakupić?
j: Nie posiadam takiego. Zadowolę się tym, co ma koła, jeździ, skręca, hamuje i przede wszystkim, co ma ważne badanie techniczne.

p: Jaki masz swój ulubiony gatunek muzyczny?
j: Ciężko powiedzieć, bo jest ich kilka, ale głównie to house/deep house, eurobeat, eurodance, pop ze starszych lat i rap w mniejszej ilości.

p: I bardzo fajnie! Niestety zbliżamy się do końca naszego wywiadu. Czy chciałbyś kogoś pozdrowić?
j: Chciałbym więc pozdrowić @LoliCaretaker @Bulis @aleks25262728 @bartoszek. @Sheeker @Greyna.gg @mxlk @Mati0sik @Byialy* @Mefju4 @Linshi @ItsTobiasz @MKKC @Emajla @.Siva @koziep @Milek! @MateuszXQ, frakcję TSA, Redakcję, 4FIGHT, organizację Poena Capitis oraz Ciebie, redaktorze.

p: Elegancko, ja również dołączam się do pozdrowień, bardzo dziękuję za udzielenie wywiadu!

Dziękuję za przeczytanie wywiadu, serdecznie zapraszam do śledzenia innych naszych materiałów!

sUQaQ9k.png

Autoryzował: @bartoszek.

• 2 tygodnie później...
Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin