Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Projekt mustang r.69 (Stalion 1.6 DSD)

zupa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Model: Stalion DSD
ID: 103098
Pojemność silnika: 1.6
Przebieg pojazdu: 930km
Dodatki: : felgi (1081), moduł UP3, tablica rejestracyjna (NO FEAR ), ogranicznik prędkości, poszerzenia opon.
Cena: 199k do nego 
Coś od siebie: 

Witam, ten stalion to dla mnie coś więcej niż pierwsze lepsze auto, to projekt który ukończyłem stosunkowo niedawno od zera, w który dałem całe serducho, mimo że może wyglądać subtelnie, jest bardzo dokładnie przemyślany :D Specjalnie chciałem 1.6, na samej glebie, ostatecznie też zdecydowałem się na brak UP1, ponieważ autko chciałem maksymalnie odwzorować do Mustanga z roku 69, który jak wiadomo 3 tysiące HP nie posiadał (a takie odczuwałem wrażenie jeżdząc na upie), dlatego uważam że silnik 1.6 z vmaxem 155 i srednim przyśpieszeniem idealnie wpasowuje się w projekt, na jakim mi zależało. 

To bardzo indywidualny i sentymentalny temat, który nawiązywał do mojego rozdziału w życiu, gdzie naprawdę zacząłem żyć bez strachu (stąd tablica NO FEAR). A dlaczego ostatecznie chce go sprzedać? Myślę, że ostatecznie ten projekt był wstępem do czegoś większego, bardziej uzupełniającego dodatkowe aspekty mnie, nie tylko związane z surowością, w planach był absolutny brak sprzedaży i co najmniej kilka projektów, aczkolwiek stwierdziłem że fajniejszą opcją będzie połączyć kilka ,,energii" w jeden konkretny pojazd :) 

Ceny skupowe oczywiście całkowicie nie wchodzą w grę, mimo że czuje inny projekt, nie sprzedam go za cenę która mnie nie satysfakcjonuje czy człowiekowi, który nie kocha starej mocnej motoryzacji tak samo jak ja, tutaj jestem bardzo związany i po prostu nie chciałbym go widzieć na giełdzie chwile po sprzedaży. Bo to coś więcej niż tylko samochód, handel na nim, o ile inne pojazdy potrafię śmiało sprzedawać za bezcen czy handlować. Szczerze mówiąc nie zależy mi na szybkiej sprzedaży kompletnie, tym bardziej, że nowy projekt jeszcze dojrzewa, a ze znalezieniem odpowiedniego człowieka prędzej czy później wiem, że nie będzie problemu. Dlatego wystawiam teraz, i nie nastawiam sie na nic szczególnego odrazu. 

(Autko obok prawdopodobnie też oddam w inne ręce)

SS’y: 

2026-03-31.png

Edytowane przez zupa

14 minut temu, Boris.Dragunov napisał:

Fajnie że ci on sie podoba ale on nie kosztuje 200k cena to +-100k I to jak dostaniesz fajną offke

Cena katalogowa to 150k za czystego więc nie jest wygórowana, jest asymetryczna do tego co włożone w niego :D 

Nie mam potrzeby sprzedawać z desperacji ,,bo nie schodzi na giełdzie", ja dałem za niego normalną cenę i wiem, że ktoś komu się on podoba podobnie nie patrzy na cene, dlatego - czekam dalej. W najgorszym wypadku poprostu go sobie zostawie.

Edytowane przez zupa

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin