Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na pracownika Kujavsky., oskarżony przez alkomath.

alkomath
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Twój nick: alkomath
Nick osoby oskarżonej: Kujavsky.
Powód napisania skargi: Wystawiony został powód "Postój w miejscu oznaczonym znakiem 'zakaz zatrzymywania się'" mimo że pojazd stał przed znakiem.
Dowody: https://imgur.com/a/oOhxdEq - screen z pp oraz miejsca w którym stał pojazd

Witam, Mam dwa screenshoty z tego samego dnia i podobnej godzinie na jednym z nich widać godzinę 20:34 a na drugim 20:39 czyli drogą dedukcji można stwierdzić że pierwszy raz ci odpuściłem albo przybiegłeś po motor a za drugim razem kilka minut później ustałeś na zakazie zatrzymywania się więc zabrałem ci motor na parking policyjny również warto dodać że dałem auto na PP o 20:50 więc nie ma szansy że zrobiłem to po pierwszym screenshocie. Pozdrawiam i czekam na decyzję zarządu  :*. (https://imgur.com/a/CAogBtJ)-Elegancko zamazane :P

Edytowane przez Kujawsky.

1 godzinę temu, Kujawsky. napisał:

Witam, Mam dwa screenshoty z tego samego dnia i podobnej godzinie na jednym z nich widać godzinę 20:34 a na drugim 20:39 czyli drogą dedukcji można stwierdzić że pierwszy raz ci odpuściłem albo przybiegłeś po motor a za drugim razem kilka minut później ustałeś na zakazie zatrzymywania się więc zabrałem ci samochód na parking policyjny również warto dodać że dałem auto na PP o 20:50 więc nie ma szansy że zrobiłem to po pierwszym screenshocie. Pozdrawiam i czekam na decyzję zarządu  :*. (https://imgur.com/a/CAogBtJ)-Elegancko zamazane :P

to wkoncu odcholowales mi motocykl czy samochod????

• 2 tygodnie później...
17 godzin temu, alkomath napisał:

gdy w Polsce mija 60 sekund to w afryce mija dokładnie jedna minuta, prosze ukarac pracownika dziekuje za uwage

Nie za bardzo rozumiem sensu tej skargi i za co pracownik miałby być ukarany. 

W dowodach przedstawiasz:
1. Dowód odholowania Faggio o ID 120511.
2. Screena, że kompletnie inny pojazd stoi przed znakiem zakazu.

A więc:
1. Pracownik przedstawił, że Faggio znajdował się we wskazanej strefie objętej zakazem.
2. Brakuje dowodu odholowania, więc nie wiem co ten screen ma na celu.

Edytowane przez Masellko

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin