Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skarga na Najcior - oskarżony przez jadezturboo.

Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nick funkcjonariusza:  Najcior
Data i godzina zdarzenia:  03.05.2026  21:32
Pełen opis sytuacji:   Stałem sobie  na afku, naglę z bomby dostaje binda żebym się zatrzymał. Mogę się dowiedzieć z jakiej racji? Nie można odejść od kompa nawet?
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

https://streamable.com/s1bgoc  

Ja, jadezturboo zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

Edytowane przez jadezturboo

Detective I Najcior., San Andreas Police Department.

Sytuacja wyglądała następująco: jechałeś z małą prędkością po chodniku i zatrzymałeś się. Funkcjonariusze postanowili Cię zatrzymać ze względu na jazdę z niesprawnym ogumieniem. Po minucie przyjechaliśmy jako wsparcie i nagle okazało się, że jesteś AFK, chociaż na Twoim nagraniu słychać, że nie byłeś AFK. Po jakimś czasie „obudziłeś się” i zacząłeś uciekać. Wtedy na miejscu był też Twój kolega, który czekał na przesiadkę. Wyszedłeś z pojazdu z zamiarem przesiadki do jego auta, jednak zostałeś przez nas zatrzymany. 

16 minut temu, Najcior. napisał:

Sytuacja wyglądała następująco: jechałeś z małą prędkością po chodniku i zatrzymałeś się.

Odszedłem od komputera?  I wcale nie jechałem jak widać na nagraniu stałem i dostałem status.

chociaż na Twoim nagraniu słychać, że nie byłeś AFK

Hmm?

Po jakimś czasie „obudziłeś się” i zacząłeś uciekać

Zacząłem uciekać? Wróciłem i kliknąłem s i nie mineło pół sekundy a byłem zakuty, z powodu że byłem afk.

Wtedy na miejscu był też Twój kolega, który czekał na przesiadkę.

Jaką przesiadkę? Co ty za pomówienia mi tu piszesz. Nie chciałem żadnej przesiadki.

Wyszedłeś z pojazdu z zamiarem przesiadki do jego auta, jednak zostałeś przez nas zatrzymany. 

Zostałem zakuty momentalnie gdy wcisnąłem S.

Pomawiać każdy może, ale żeby nie można stać na afku ?

Edytowane przez jadezturboo

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin