Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Skraga na Wysmarzony Retard.Anty.LifePoints

Rekomendowane odpowiedzi

Wymagana treść wątku: (Zalozenie blokady na kola z powodu zazdrosi fury )

Nick funkcjonariusza: Wysamrzony
Data i godzina zdarzenia: 14:40 23.05.2026
Pełen opis sytuacji: Jezdzilem sobie po los satnos fajna fura i podjechalem pod sapd zobaczyc co robia zatrzymalem sie na chwile zeby sie napic wody na drodze noramnie i mi zalozyl blokade potem przyjechal laweta bez rp bez niczego zabral fure na pp za 600 pln klip na dole 
Dowód, który to potwierdza całe zajście: 

Ja, <Retard.Anty.LifePoints> zapoznałem się z regulaminem odnośnie składania skargi, rozumiem go i w pełni akceptuje. 

C2 Wysmarzony,

5 minut temu, Retard.Anty.LifePoints napisał:

Jezdzilem sobie po los satnos fajna fura i podjechalem pod sapd zobaczyc co robia zatrzymalem sie na chwile zeby sie napic wody na drodze noramnie i mi zalozyl blokade

II. Zasady ogólne.
§5. Uczestnik ruchu drogowego zobowiązany jest do zapoznania oraz stosowania się do oznakowania pionowego, poziomego oraz sygnałów świetlnych obowiązujących na serwerze 4Life MTA - [KLIK].

Spoiler

image.png.3d6ce6cabe4bddc420165edb52b973d2.png

6 minut temu, Retard.Anty.LifePoints napisał:

potem przyjechal laweta bez rp bez niczego zabral fure na pp za 600 pln

• Do 3 minut od czasu ostatniego użycia pojazdu, pracownik ma obowiązek rozejrzeć się za ostatnim kierowcą lub właścicielem pojazdu na odległość "renderingu nicków", zaznaczając że pracownik SARA, SAPD ma się znajdować centralnie obok pojazdu, który kwalifikuje się do odholowania. W przypadku gdy ostatni kierowca znajduje się w zasięgu renderingu, pracownik ma obowiązek upomnieć daną osobę o przeparkowanie pojazdu w odpowiednie miejsce. W przypadku gdy upomnienie nie poskutkuje, pracownik ma obowiązek wykonać screen dowodowy, a następnie odholować pojazd.
    • Po czasie 3 minut od ostatniego użycia pracownik nie ma obowiązku rozglądać się za ostatnim kierowcą i może pojazd odholować, nawet gdy ta osoba jest w pobliżu.
      • Wyjątkiem od powyższego punktu i podpunktu jest sytuacja postoju lub zaparkowania w miejscach oznaczonych znakiem zakazu zatrzymywania się lub postoju TAXI, w tym przypadku funkcjonariusz niezależnie od sytuacji oraz tego, czy kierowca znajduje się w pojeździe, czy nie - ma prawo ów pojazd odholować.

Tyle ode mnie, czekam na decyzję ES.

W dniu 23.05.2026 o 20:39, Retard.Anty.LifePoints napisał:

Panie to trwało 20 sekund 

Co chwilę sie zatrzymywałeś i przestawiałeś tylko jak chciałem Ci założyć blokadę, ale w końcu mi się to udało. Co do zatrzymania się to nie ważne czy trwa 20 sekund czy 4, zatrzymanie to zatrzymanie. Z tego co mnie pamięć nie myli to na screenie z suszarki jest widoczne okrągłe 0 km/h na samochodzie którym się poruszałeś.

5 godzin temu, Wysmarzony napisał:

Co chwilę sie zatrzymywałeś i przestawiałeś tylko jak chciałem Ci założyć blokadę, ale w końcu mi się to udało. Co do zatrzymania się to nie ważne czy trwa 20 sekund czy 4, zatrzymanie to zatrzymanie. Z tego co mnie pamięć nie myli to na screenie z suszarki jest widoczne okrągłe 0 km/h na samochodzie którym się poruszałeś.

Oj nie kolego pokaż klipa że tak było zatrzymałem się parę razy ale za tym znakiem potem zrobiłem kółko akurat się zatrzymałem żeby wody się napić i mi założyłeś blokadę znajdę klipa jak wrócę na kompa nie rób sobie jaj teraz że zatrzymywałem się na chodniku czy coś nie wciskaj kitu gościu !! 

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
 Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin