Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Chatka rybaka w Angel Pine

TancerzSzeryf.
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Chatka rybaka
ID nieruchomości: 432
Cena za dobę: 100
Cena: Czekam na dobrą oferte od kogoś, kto tego potrzebuje dla siebie. 
SS’y: https://imgur.com/a/DgtY2W4
Sposób kontaktu: dc, forum
Coś od siebie: Brak czasu na gierke wiec szukam człowieka, mimo wszystko tanio skóry nie sprzedam :D Chatka warta bardzo dużo, ze względu na jej unikatowy klimat w tym miejscu,  oferty u poprzedniego właściciela sięgały 250k, ale nie zależy mi na maksymalizacji zysków, tylko dobrym dealu:

Była ona takim moim mini marzeniem serwerowym {Ucieleśniałem tam klimat szeryfa, country, a że mnie życie wzywa do tej misji, to już nie kręci tak bardzo symulowanie tego} i chciałbym podobną możliwość sprawić, swoje przed komputerem już zrealizowałem, czas pozwolić na to innym. 

Edytowane przez zupa

6 godzin temu, AntyLaweciarz napisał:

Spotkałem cie raz jako szeryfa, ale za długo to tego klimatu nie pociągnąłeś xd

100k na start ode mnie 

Wyszło jak wyszło xd, dotknąłem zamysł dzień i wystarczyło, żeby symulowanie tego w gierce mi nie wystarczało. Ale.. jako szeryf zawsze jestem obecny kiedy jestem online dalej, sprzedaż i tak narazie tylko rozważam, losów tej wiochy w byle jakie ręce nie oddam. Mimo wszystko mam zbyt duży sentyment też do tej chaty i tego klimatu.

Doceniam starcik, czekam na otwartych jeszcze szeryfowaniem.

Edytowane przez zupa

15 godzin temu, AntyLaweciarz napisał:

Że będę szeryfem to nie obiecuje, ale AP jest moją ulubioną miejscówką w grze i nigdzie się nie wybieram więc jak coś zawsze jestem chętny na taką posiadłość 

Z tym szeryfem to wiadomo, kwestia kreatywności xD, nie jakiś must have ktory musi być abym miał to opylić. Ale sam pewnie wiesz, że 100k to dużo poniżej tego ile jest to warte, w razie jakbyś miał bardzo wizję na tą lokacje, jestem otwarty się dogadać. Choć ziomek od 250k podobno chce to wziąść pod koniec lipca, mnie sie nie pali, z tym zwłaszcza. Mimo wszystko Szukam w między czasie innych pasjonatów. 

15 godzin temu, friztromba napisał:

120k

Dziękować, ale dalej bardzo mało. Oferta serwer 160k jak narazie top, nie licząc goscia od 250 który narazie nie ma kasy.

Edytowane przez zupa

25 minut temu, friztromba napisał:

165k

Chyba jednak zostaje u mnie xd 

Zapraszam w między czasie na licytacje domku id 47, który raczej chętniej sprzedam za dobrą oferte.

Edytowane przez zupa

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin