Skocz do zawartości
  • Aby w pełni korzystać z forum musisz się zarejestrować i zsynchronizować konto z grą, więcej informacji znajdziesz tutaj.
    Jeżeli posiadasz problemy z synchronizacją napisz wątek w dziale Pomoc z synchronizacją konta.

Chatka rybaka w Angel Pine

zupa
 Udostępnij

Rekomendowane odpowiedzi

Nazwa nieruchomości: Chatka rybaka
ID nieruchomości: 432
Cena za dobę: 100
Cena: Czekam na dobrą oferte od kogoś, kto tego potrzebuje dla siebie. 
SS’y: https://imgur.com/a/DgtY2W4
Sposób kontaktu: dc, forum
Coś od siebie: Brak czasu na gierke wiec szukam człowieka, mimo wszystko tanio skóry nie sprzedam :D Chatka warta bardzo dużo, ze względu na jej unikatowy klimat w tym miejscu,  oferty u poprzedniego właściciela sięgały 250k, ale nie zależy mi na maksymalizacji zysków, tylko dobrym dealu:

Była ona takim moim mini marzeniem serwerowym {Ucieleśniałem tam klimat szeryfa, country, a że mnie życie wzywa do tej misji, to już nie kręci tak bardzo symulowanie tego} i chciałbym podobną możliwość sprawić, swoje przed komputerem już zrealizowałem, czas pozwolić na to innym. 

Edytowane przez zupa

6 godzin temu, AntyLaweciarz napisał:

Spotkałem cie raz jako szeryfa, ale za długo to tego klimatu nie pociągnąłeś xd

100k na start ode mnie 

Wyszło jak wyszło xd, dotknąłem zamysł dzień i wystarczyło, żeby symulowanie tego w gierce mi nie wystarczało. Ale.. jako szeryf zawsze jestem obecny kiedy jestem online dalej, sprzedaż i tak narazie tylko rozważam, losów tej wiochy w byle jakie ręce nie oddam. Mimo wszystko mam zbyt duży sentyment też do tej chaty i tego klimatu.

Doceniam starcik, czekam na otwartych jeszcze szeryfowaniem.

Edytowane przez zupa

Udostępnij

• Ostatnio przeglądający   0 użytkowników

• Brak zarejestrowanych użytkowników przeglądających tę stronę.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Korzystając ze strony zgadzasz się na naszą politykę prywatności: Polityka prywatności, i akceptujesz regulamin witryny Regulamin